zaterdag, april 20, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVier jaar cel geëist tegen stekende kapper

Vier jaar cel geëist tegen stekende kapper

-

Does Travel - naar Suriname

De 43-jarige Surinaamse kapper Dennis N. uit Amsterdam, die in juni een klant neerstak met zijn schaar, heeft vandaag vier jaar cel tegen zich horen eisen. De klant raakte zwaargewond. In 2000 stak dezelfde kapper een klant dood in zijn zaak. De rechtbank oordeelde destijds dat N. handelde uit noodweer en sprak hem toen vrij.

Volgens Nieuws.nl denkt het Openbaar Ministerie in Amsterdam dat de man de klant wilde ombrengen. N. stak de klant onder meer in gezicht, arm, borst en long. Daardoor liep die een klaplong op. Het OM heeft in zijn eis rekening gehouden met het feit dat het slachtoffer blijvend letsel heeft overgehouden aan zijn gezicht en armen. Maar er is ook rekening mee gehouden dat hij een lastige klant was, schrijft de site.

Getuigen hebben verklaard dat de twee ruzie hadden. De reden van de ruzie loopt in de diverse getuigenissen echter uiteen. Zo zou het kunnen gaan over een bril of over het delen van voedsel.

Een uitgebreid artikel hierover is ook in De Pers te lezen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
  1. Typisch Suri tafereel.
    We djie Sranang sjing tap sjing, dat mek den bakra no e terie oen moro. Jullie zouden eerder het voorbeeld moeten zijn voor ons in Suriname. Wat voor zin heeft om te bewegen tussen de blanke massa als jullie het tempo niet kunnen bijbenen en daardoor steeds maar gefrustreerder raken!!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES