zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieKalpoe's zetten rechtszaak tegen Dr. Phil door

Kalpoe’s zetten rechtszaak tegen Dr. Phil door

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse broers Deepak en Satish Kalpoe, die in verband zijn gebracht met de verdwijning van Natalee Holloway, mogen een rechtszaak tegen de Amerikaanse tv-psycholoog Dr. Phil doorzetten. Dat heeft een rechter in Los Angeles bepaald schrijft Nu.NL.

De broers beschuldigen de tv-psycholoog, die voluit Phil McGraw heet, van smaad. In november 2005 waren in het programma Dr. Phil geluidsopnamen te horen van een gesprek dat een privé-detective voerde met een van de broers, Deepak. Volgens de broers zijn de opnamen zodanig gemanipuleerd dat het lijkt alsof Deepak toegeeft dat Satish, de Nederlander Joran van der Sloot en hij seks hadden met Natalee Holloway.

Dr. Phil en de tv-zender waarvoor hij werkt, CBS, hadden de rechter gevraagd de rechtszaak tegen te houden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

17 REACTIES
 1. Mooi,
  Zou ik ook gedaan hebben. Slapend rijk worden heet dat.
  Die DrPhil heeft een hersenscan nodig. Als hij tot zoiets in staat is vind ik dat hij geen recht heeft om zijn werk voort te zetten als psycholoog.


  Maak melding
 2. goed zo….deze jongens hebben een of andere gek een kift gegeven en zijn erin geluist. De talkshows in amerika hebben veel aandacht aan de zaak besteed omdat het meisje blank was en uit een rijke familie met veel macht kwam. Die van er Sloot is een lunatic maar deze twee jongens hadden er niets mee te maken. Ik hoop dat ze hun centjes krijgen.


  Maak melding
 3. Welke stappen zullen Deepak en Satish nu nemen nadat Joran ze zo belachelijk heeft gemaakt en ze een stelletje achterlijke stumperds heeft genoemd? Waarom hebben zij ook moeten liegen? Wordt het geen tijd dat ze een eerlijke en oprechte verklaring geven en zich distancieren van al dat gelieg van Joran.


  Maak melding
 4. Joran is een domme sukkel, dat heeft hij zojuist bewezen tegenover miljoenen kijkers. Wat een flater!

  Ben trots op de twee surinaamse jongens van goede huize.

  Die Nathalee kwam uit een rijk familie, maar helaas ontbrak er een hele belangrijke les in de opvoeding, wat hindustanen aan hun dochters wel meegeven.


  Maak melding
 5. @Glenn Ijzer
  Ja man Glenn je hebt gelijk. Alleen is de vraag wanneer ze Joran zullen aanklagen wegens laster (hahahaha) zonder gekheid. Ik vraag mij ook af waarom zij zich voor het karretje van Joran hebben laten spannen en waarom zij, nu Joran zo over hen denkt en praat, niet met het feitelijk verhaal boven tafel komen en eerlijk getuigen wat wel de waarheid is, Dit zou ze sieren. Maar ook het optreden en het gedrag van hun ouders plaats ik de nodige kanttekeningen.
  Zowel de ouders als de jongens zijn moedwillig bezig geweest om de openbare ministerie een loer te draaien waardoor de schuldige(n) nog steeds niet zijn aangehouden. Dit noem ik medeplichtigheid waarvoor zij ook veroordeelt moeten kunnen worden.


  Maak melding
 6. ja, en zo zie je maar weer, dat zo,n jong van een jaar of 17 , andere mensen probeert mee te slepen en belachelijk te maken, door te zeggen dat dom zijn of zo iets dergelijks, ik vind dat deze surinaamse jongens, ook wel eens in een positief daglicht gezet mogen worden.

  gr.


  Maak melding
 7. siegfried ghanie;
  Joran is a liar and my belief is that Nathalee is buried on the island near the light tower;as for speaking out in the car to his so called best friend,he was simply trying to be cool and tried to impress from a delinquent standpoint,which Joran is.
  The kalpoe brother should not slack in taking the idiot(Dr? phil)to court.
  siegfried ghanie


  Maak melding
 8. @buhria maai !!!!

  Bij die ”belangrijke” les waar jij het over hebt zaten waarschinlijk een hoop van deze hindoestaanse dames of te slapen in de les of aan het spijbelen ,gezien het FEIT !!!!,dat zowel in nederland ,als suriname een hoop van deze zogenaamde ”wijze”dames doodongelukkig zijn vanwege dat gediek en bemoei van familie en de vele semi -uithuwelijkingen.

  Of ben je het zelfmoord percentage vergeten onder de hinoestaanse dames in b.v nickerie

  Dus a.u.b check je feiten voordat je hier met een hoop onzin komt

  Een dogla !!!!


  Maak melding
 9. @lenban a.k.a dong leba
  Er is absoluut niets mis met de hindoestaanse wijze van opvoeden. Normen en waarden moeten bijgebracht worden, iets wat bepaalde groepen niet doen. Je hebt het over het feit dat hindoestaanse meisjes ongelukkig zijn hoe kom je daarbij stomme dogla?? heb je met allemaal gesproken?? Nee toch, dus als je voortaan iets over hindoestanen wilt zeggen moet je maar je grote bek dichthouden.
  Uithuwelijken leidt niet tot ellende. Ik ken zat goede hindoestaanse meisjes die heel geluukig zijn.
  De enigste meisjes die zelfmoord plegen zijn hoeren die niet kunnen leven met onze goede normen en aarden. Die mogen voor mijn part gerust dood.
  Ik merk dat je gefrusteerd bent op de hindoestanen waarom toch??? Was je moeder soms 1 van die HOEREN die met een neger dervandoor ging.


  Maak melding
 10. @Lenben de dogla,

  De familie bedoeld het goed.
  Hindustanen gaan zoooo diep in de liefde, dat ze in staat zijn zichzelf op te offeren, dat is het probleem.

  Dogla ik vraag me af of je hindustaans bloed hebt? Je geeft aan dat je dogla bent daarom wil het ik weten:)


  Maak melding
 11. Jullie lijken allemaal op “juristen”!Waren jullie allemaal erbij??Of alleen van horen zeggen /ergens gelezen uit de roddelbladen.
  Het feit dat die halfgare zat te liegen weten we allemaal.


  Maak melding
 12. ‘De enigste meisjes die zelfmoord plegen zijn hoeren die niet kunnen leven met onze goede normen en aarden. Die mogen voor mijn part gerust dood’

  Nou nou Rewa,

  Je slaat nou echt door met deze opmerking uit je posting 10.
  Zelf weet je ook wel dat het probleem veel dieper ligt dan je ongenuanceerde kritiek.


  Maak melding
 13. @rewa

  hehe stom dier .

  Een beetje met de feiten geconfronteerd worden en je gaat al gelijk janken als een klein kind

  Get a life man
  Als je niet tegen terechte kritiek kan moet je maar gewoon niet deelnemen aan deze discussie .Nu ga je schelden en met allereli gefrustreerde acties hier komen

  hehe .Da wie is hier de gefrusteeerde stomme idioot

  Ontkennen van iets is iets wat bij jou hoog zit

  Groetjes en half a nice life

  Somd doet de waarheid pijn he


  Maak melding
 14. beste mensen
  het gaat hier niet om welke bevolkings de beste normen en waarden etc. kennen.
  maar het gaat er hier om dat er een jong meisje op de een of ander manier is doodgegaan is gegaan of vermoord is. de mens is nieuwsgierig(zie kijkcijfer) en wil graag weten hoe het een en ander in elkaar zit.
  voor de moeder van het meisje is het natuurlijk ook belangrijk om te weten wat et er met haar dochter is gebeurd is.
  beste mensen, geef uw mening en heb respect voor de ander, basseer uw reactie uitsluitend op de hoofdzaak, denk als een volwassene.
  gr. en nog een prettige discussie


  Maak melding
 15. Beste Mensen, de verdwijning van Natalie moet een les zijn voor de andere tieners die denken dat alles mogen en kunnen.Hoe kun je in godsnaam in een vreemd land waar je op vakantie bent met een vreemde weggaan die je net paar uurtjes hebt gekend. Je moet wel stront in je hoofd hebben omdat de doen. Dit gedrag is echt iets van de blanken, ze willen met alles iedereen uitproberen zonder hun hersenen te gebruiken. Tieners denk goed na wat je doet als je op vakantie bent.


  Maak melding
 16. Goed zo!!!
  Laat die man schijten en als die zaak klaar is, pluk dan die Joran ook kaal omdat ie jullie naam zomaar zwart heeft gemaakt!

  Jullie zijn met naam in beeld geweest over heel de wereld en jullie hebben vastgezeten door die mongool.

  Als ik jullie was en ik wist iets van Joran ging ik samenwerken met Peter R de Vries zodat ie achter slot en grendel kan.

  Dit moet een les zijn voor Surinaamse meisjes & vrouwen, ze moeten uitkijken als ze uitgaan en daar witte mannen zijn, voordat ze het door hebben zijn ze dronken gevoerd of zit er een pilletje in hun drank, alleen maar voor sex en kijk wat voor gevolg het kan hebben. Weet je wel hoeveel witte mannen in Suriname zijn die daar alleen voor hun pleziertjes zijn, VEEL!

  Het staat sowieso bekend dat ze huizen “breken” als zij een relatie hebben delen iedereen met elkaar dus voor hun maakt het niks uit.

  Surinamers moeten elkaar niet van alles uitmaken enz want hoe je het went of keert we zijn en blijven Surinamer en daar moeten we trots op zijn.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES