Controle op bolletjesslikkers moet anders

9

De controle van mensen die verdacht worden van bolletjesslikken moet anders. Dit zegt de Amsterdamse advocaat Gerald Roethof. Zijn cliënte, Jolanda Linger, werd in juni drie dagen vastgehouden omdat zij onterecht verdacht werd van bolletjesslikken.

In januari kwam Linger met haar elfjarige dochter terug op Schiphol na een bezoek aan Suriname. Ze werd aangehouden op verdenking van bolletjesslikken.

Omdat ze zwanger is, kon ze niet gescand worden. Dus bleef er volgens de marechaussee nog één mogelijkheid over: de natuurlijke weg. Dat duurde drie dagen. De marechaussee betreurt de zaak, maar zegt dat het niet anders kon. Zie ook deze videoreportage van AT5.


9 REACTIES

 1. Mensen Mensen, we worden gekleineerd door die vervloekte witte mensen. Ik keur het niet goed wat de Marrokanen doen maar men doet dit soort dingen niet met ze…… Wij Surinamers zijn suffe lafaards.


  Maak melding

 2. Jha “Mensen Mensen, we worden gekleineerd door die vervloekte witte mensen”
  Waar woon jij Jha. Ga je zelf nooit op vakantie? Of behoor jij niet tot de groep die als bolletjesslikker wordt gezoen. Gelukkig voor je want anders zou je anders kraaien.


  Maak melding

 3. Nummer 2 Jha,

  Ik ben het wel met je eens, als we bundelen ipv tegenover elkaar tof spelen worden we sterker en kunnen we ook meer.

  Ik vind het belachelijk wat er met deze dame is gebeurd, van mij mogen ze haar een fikse vergoeding geven zodat ze dat lekker in een bedrijfje kan investeren in Suriname en daar lekker gaan wonen en naar andere landen op vakantie gaan waar ze wel normaal met mensen omgaan.

  Je zal maar voor het eerst op Schiphol aankomen en dat overkomt je zoiets, niet echt gastvrij hé??

  Dan mogen de witte mannen zeggen dat Zanderij in kofferband hebben, slechte asfalt enz enz maar je voelt je er welkom.


  Maak melding

 4. Wij afro surinamers demonstreren nooit..
  Wordt het geen tijd??!!

  Wij worden gediscrimineerd door blanken, de hindustanen (respect)laten ze voorbij lopen en ik moet wel iedere keer mijn ‘Robby’ en ((0)) laten zien.


  Maak melding

 5. 2 weken terug kwam er een vriend terug uit Suriname van vakantie. Op Schiphol maakte de douane een fles whisky die hij op de airport taxfree had gekocht en ook nog geseald was toch open. Wat een toppunt van brutaliteit. het is gewoonweg om de mensen te pesten. Overheid doe hier wat aan.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.