dinsdag, juni 18, 2024
HomeNieuws uit SurinameJohn Barnes in Suriname

John Barnes in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 4 feb – De Engelse oud-profvoetballer John Barnes heeft gisteren (zondag) de Digicel Kick Start voetbal Clinics afgesloten in het Franklin Essed stadion. Barnes was de afgelopen dagen in Suriname op uitnodiging van het telecommunicatiebedrijf Digicel.
Barnes in Suriname
Zijn aanwezigheid in Suriname maakte deel uit van een tour in het Caribisch gebied om zes talentvolle spelers onder de 20 jaar te scouten. De jongens die door Barnes geselecteerd worden gaan voor 1 week stage bij de Engelse club Sunderland De voormalige Engels international is ervan overtuigd dat het Caribisch gebied voetbal-talent heeft.

John Barnes werd geboren in Kingston, Jamaica, op 11 november 1963 en verhuisde naar Engeland als kind. Tijdens zijn sterrencarrière als professionele voetballer in Engeland kwam John Barnes 79 keer uit voor Engeland en scoorde hij 12 doelpunten. Hij was lid van het Liverpool voetbalteam dat de competitietitel won in 1988 en 1990, de Voetbalassociatie Cup in 1989 en 1992, en de Engelse Voetbalcompetitie Beker in 1995. Hij was de eerste zwarte speler die in 1988 de Speler van het Jaar Award won van de Voetbalschrijvers Associatie; datzelfde jaar won hij ook de felbegeerde Voetballer van het Jaar Award van de Professionele Voetbalspelers Associatie.
Barnes in Suriname
Barnes in Suriname
Barnes in Suriname
Barnes in Suriname

opening
Fernandes Express
Passion in concert

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES