Surinaamse vrouwen gearresteerd op Trinidad

14

PARAMARIBO/PORT OF SPAIN, 2 feb – Een onbekend aantal Surinaamse vrouwen is gearresteerd door de politie van Trinidad & Tobago. Dit meldt de Trinidad Express. De arrestatie maakt deel uit van een onderzoek naar een crimineel netwerk in de eilandstaat. De vrouwen werkten vermoedelijk als prostituees en schijnen nauwe banden te hebben met de onderwereld.

Het onderzoek maakt deel uit van een plan, dat gericht is op de aanhouding van een Trinidadiaanse terrorist. Ook wordt gezocht naar een partij wapens en drugs. Formeel heet het dat de dames vastzitten vanwege overtreding van de immigratiewet. De meesten vertoeven er illegaal. Vermoedt wordt dat zij informatie hebben over enkele topcriminelen.

De arrestatie is geschied door een speciale eenheid, de Criminal Intelligence Unit. De Surinamers maken deel uit van een groep van ruim veertig vrouwen. In de groep zitten ook vrouwen uit de Dominicaanse Republiek en Colombia. Er zijn negen mannen gearresteerd. De vrouwen wacht mogelijk uitzetting.


14 REACTIES

 1. Dinkie noh..!!!! met meerdere mannen als Chico Romantico van de import & export van de afd. Domeinen …is een ieder bij smeergeld…swity puny…. Suri.

  Corruptie zie daar: het effect.


  Maak melding

 2. surinaamse vrouwen?ik geloof er geen moer van.het zijn domincaanse hoeren met surinaamse pasportten.

  casi

  En waarom geloof je het niet??? De meeste Surinaamse vrouwen zijn toch Bitches!!!


  Maak melding

 3. Ik moet Casi gelijk geven.Het kunnen nooit Surinaamse vrouwen zijn.Het zijn of Columbiaanse of Dominicaanse vrouwen met een Surinaamse paspoort.Op dit moment krioelt het van ze in Su.


  Maak melding

 4. Zoals er buitenlandse vrouwen in Suriname in de Prostitutie komen werken; Gaan er ook Surinaamse vrouwen naar het buitenland om in de prostitutie werken.

  Surinaamse vrouwen zijn op de Antillen, Aruba Bonaire Curaçao en St Maarten en andere eilanden ook te vinden in de Prostitutie.

  Op Trinidad & Tobago treedt de politie tegen de vrouwenhandel, drugs en wapenhandel en andere criminele activiteiten tenminste nog op om het veiliger te maken.


  Maak melding

 5. red de surinaamse vrouw; laat ze liever werken in suriname, maare in trinidad zal geen surinamer ze herkennen en dan is het makkelijk daar geld verdienen en omgekeerd komen de jamaicaanse vrouwen naar paramaribo om het geld weg te halen,,,dus het zijn wel surinaamse vrouwen, die niet durven te werken thuis,,,zgn carriere maken achter de ramen in het buitenland……..dus ehm geen verpleging, wat jammer…..geld stink niet, het ruik fris en dat ruiken vrouwen al heel ver vandaan…jammer de man is minder ontwikkeld door de natuur…..is niet erg….


  Maak melding

 6. Het zou heel goed kunnen hoor dat het Surinaamse vrouwen zijn.

  De laatste paar jaar heeft een grote groep Surinaamse vrouwen helaas zich van een andere kant leren kennen qua gedrag, kleding, omgang, drank/drugsgebruik enz, zowel in Nederland als in Suriname,dus dat zou dus in Trinidad ook kunnen.

  Kijk het is niet erg als ze met de tijd mee gaan want we leven allang niet meer in de middeleeuwen maar ze moeten niet overdrijven.
  Weet je hoeveel witte mannen alleen al een ticket kopen om misbruik en/of gebruik te maken van de situatie hoe de vrouwen zich de laatste paar jaren gedragen, terug in Nederland “breken” ze een Surinaams gezin om hun pleziertjes voor te zetten, zodat ze niet meer met pak en das en een smoes van zogenaamd overwerken naar de hoeren hoeven naar gekleurde vrouwen.

  EVEN VOOR DE DUIDELIJKHEID IK HEB HET NIET OVER ALLE SURINAAMSE VROUWEN EN NIET OVER ALLE WITTE MANNEN!!!

  Kijk hoeren zijn hoeren die heb je overal op de wereld en als die vrouwen NIET gedwongen worden maar zelf voor die vak kiezen dan moeten ze dat zelf weten. Dat voorkomt ook verkrachtingen en aanrandingen.

  Vroeger zei een NIET surinamer altijd dat surinamers vriendelijk, gastvrij, dat ze lekker eten hadden, hard werkte, gezellig enz waren maar nu zeggen ze misschien wel die man is een drugsdealer en die vrouw is makkelijk in bed te krijgen, is toch ergg!!

  De surinaamse man heeft de stempel dat ze losse handen hebben, sommige zullen ze dat heus wel hebben helaas maar ik denk dat in elke ras mannen zijn die losse handen hebben, en de surinaamse man valt heus wel mee wat dat betreft ook al blijft het belachelijk, maar er wordt wel zo naar ze gekeken, zelfs de surinaamse vrouw maakt ze zwart, en de vrouwen dan?? Die gaan toch anno 2008 naar werk om een collega te scoren als ze aandacht krijgt, van wie alles mag en kan totdat ze als oud vuil wordt achter gelaten.
  Ga maar eens naat chatboxen en zie na niet te lang chatten wat je allemaal als man voor elkaar krijgt in een korte tijd, een afspraak met alles erop en eraan en dat terwijl de surinaamse man die zogenaamd losse handen heeft hard aan het werk is.

  HET IS NIET IETS WAAR WIJ SURINAMERS TROTS OP HOREN TE ZIJN.

  Wie weet zijn al buitenlandse die mannen die Suriname bezoeken wel sex toeristen, zou toch erg zijn.


  Maak melding

 7. De mannen hebben geld en de vrouwen houden ervan. Vrouwen kwijlen bij het woord geld.

  Mijn vrouw heeft me verlaten voor een rijke man. Het eerste wat ze me over hem vertelde was dat hij een vermogen van hier tot daar heeft. Ik heb haar gegeven wat ik kon ondanks alles is ze toch bij me weggegaan.
  Als man is het heel moeilijk om een goede vrouw te vinden. Ze zijn heel sluw. Voor je het weet ben je bankroet en zit de deurwaarder achter je aan.

  Ik spreek uit ervaring.


  Maak melding

 8. Ach tja dit bewijst maar weer eens dat de surinaamse ‘vrouw’ een grote HOER is.
  Raymann heeft groot gelijk, als je op een date gaat met een blondje worden alle kosten gelijk gedeeld. maar als je met een surinaamse gaat daten dan moet je alles zelf dokken.Voordat je poentje krijgt van een surinaamse moet je flink gaan dokken, het zijn gewoon allemaal een stelletje golddiggers.
  Het verbaasd met helemaal niet dat er surinaamse wijven op Trinindad aan het hoeren zijn. Maxi Linder was toch ook een bekende hoer, die wijven proberen simpelweg in haar voetstappen te treden.


  Maak melding

 9. geen suri dames hoezo??kunnen ze geen hoer zyn ik ben min twee keer per jaar op trinidad en geloof me in prive appartementjes heb je zat suri vrouwen die voor 30dollar hun kunstjes tonen. het is niet leuk ik weet het maar dr bestaan ook suri hoertjes ,because its easy money en ze denken dat het anoniem is …………..en ze zyn bekend als onbetrouwbaar vw zakkenrollery.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.