Oud-politica Remak moet de cel in

17

Oud-Tweede Kamerlid Patricia Remak is veroordeeld tot zes maanden cel waarvan drie voorwaardelijk. De voormalig VVDpolitica moet ook een werkstraf van 240 uur uitvoeren. Remak fraudeerde met opzet drie jaar met haar wachtgeldregeling meldt AT5.

Ze werkte bij de Belastingdienst en was lid van de Provinciale Staten. Het inkomen dat ze uit de betrekkingen kreeg, heeft ze, tegen de regels in, niet opgegeven bij uitkeringsinstantie UWV.

De uitkeringsfraude was van invloed op de wachtgelduitkering die zij kreeg voor haar werk in de Tweede Kamer in de periode 1998 tot 2000.


17 REACTIES

 1. gut zo ben je prominent kamerlid, statenlid en totaal onbereikbaar voor de Surinaamse gemeenschap. Zo kom je je afspraken niet na en laat je mensen die tevergeefs op je wachten stikken in de stront, en sta je boven iedereen verheven dus bied je geen verontschuldiging aan…….en boem zo zit je in de gevangenis. Leedvermaak? tuurlijk want iedereen weet dat als ze frauderen ze in de gevangenis terecht kunnen komen…ik hoop alleen niet dat ze de main bitch van een diehard gritie tante wordt…want dat verdient niemand :-)))))


  Maak melding

 2. jammer voor die mevrouw als je fraudeer moet je ook de bak in.ik kan mijn niet voorstellen met zo iemand die zo hoog geschoold is dit kan doen.het is slecht voor die andere surinamers die hier in nederland wonen.dat bedrag moet ze ook terugbetalen.


  Maak melding

 3. In het verleden heb ik weleens commentaar geschreven en de webmaster plaatste ze niet.

  En nu webmaster REMAK is veroordeeld wegens fraude. Is het niet vreselijk dat mensen die ons in Nederland moeten vertegenwoordigen net zo corrupt zijn als de leiders in Suriname geen teken aan de wand? ’t is een kwestie van mentaliteit.

  Zijn het geen stront vreters?????


  Maak melding

 4. Remak is knap, oud en wijs genoeg om te behappen wat kan en wat onkan is, so let it be.
  Laten we niet zielig gaan lopen doen omdat zij een van ons is!


  Maak melding

 5. wij blanken ergeren ons ook dood ze was er toch om de armoede tebestrijden mevr herfkens ze heeft het goed begrepen ze zorgt dat ze er zelf geen last van heeft we kunnen er alleen voor zorgen dat de partij v.d. ardeid nooit meer kan ergeren maar ik heb begrepen dat ze niet wist wat er binnen kwam aan ga een paar jaar in de bijstand dan weet je het


  Maak melding

 6. ach pinto dit riekt naar rassen justitie. in dit land is er zo iets als gelijkheidsbeginsel. een zwart persoon wordt door de rechter anders behandeld dan een witte. en zolang dit zo is moeten we uitkijken om meteen te roepen eigen schuld dikke bult. Hoe vaak hoor je dat politici in dit land de lik in gaan. never niet dus hou maar op met je geseik. we have to stick together en lets reach out to this sister want hoe dan ook, een eerlijke kans krijgt ze niet.


  Maak melding

 7. hun allemaal stelen als ratten,maar de autochtonen hebben altijd een bevooroordeeld op de allochtonen.dus brada dit verwonderd mij niet.kijk maar naar het geval joran,ongeveer reeds twee jaren bezig
  als hij een allochtoon was schuld of geen schuld zat hij reeds lang vast.wie gestolen heeft moet zeker gestraft worden en dit geldt ook voor remak


  Maak melding

 8. remak je hebt ons als surinaamse schande gegeven.iemand met zo een opleiding had het moeten weten.je moet dat geld gewoon terugbetalen en je straf uitzitten.ik hoop dat je in de toekomst rekening zal houden als zwarte vrouw in deze maatschappij.


  Maak melding

 9. Die mevrouwRemak vertegenwoordigt slechts haar eigenbelang/hebzucht.Derhalve,niet surinaamse belangen.Hoezo zich schamen???Surinamers zyn er verschillende soorten en maten…libi sma nanga..K


  Maak melding

 10. Ruud,
  volgens mijn heb jij het nieuws niet goed gevolgt.zwakke mensen krijgen tegenwoordig geen gehoor ze worden soms leven verbrand op schiphol bijv.de veiligheids stekker was door de ministerie aangeraden om het weg te trekken zo dat zij niet kunnen vluchten of zich redden.de bedoeling was dat zij niet levend uit de brand komen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.