zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijWeer actiedreiging openbaar vervoer Suriname

Weer actiedreiging openbaar vervoer Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 30 jan – Het openbaar vervoer wordt mogelijk weer lamgelegd. Bushoudersorganisatie PLO heeft gedreigd met acties als het ministerie van Transport Communicatie & Toerisme niet snel bijdraait. De bushouders voelen zich gepakt.

Er zou bewust een vertragingstactiek worden toegepast bij de onderhandelingen over een verder tariefsaanpassing. De bushouders willen meer dan de vijftien procent verhoging, die is doorgevoerd na de staking van december. “Het ministerie dwingt ons actie te voeren”, zegt PLO-woordvoerder Edmund Dundas tegenover de Ware Tijd. Dat gevraagd werd om een ledenlijst wordt ervaren als deel van de tactiek.

De bushouders zijn verenigd in twee aparte organisaties. Het ministerie heeft eerder aangegeven slechts met één vertegenwoordiging te willen onderhandelen. Het opvragen van de ledenlijst kan in deze lijn liggen. Volgens Dundas wordt de bushouders steeds onredelijkheid verweten als ze actie voeren. Nu bereidheid wordt getoond tot praten, schijnt dit ook niet gewaardeerd te worden.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
 1. Dit moest u toch kunnen weten ???,bushouders ????? Als klein jochie’s zijn jullie gepakt.

  Verhogen die hap, want hoe moeten jullie benzine en/of diesel inkopen om die bussen te laten rijden ???? En die buschauffeurs zeker 1 hongerloon betalen ????

  Gewoon loon doorbetalen aan de chauffeurs en rijden, met 1 kleine verhoging van de tarieven. Richél Apinsa gaat genieten van haar reis naar de Antillen, terwijl die Antilliaanse parlementariérs zeggen in kranteberichten nix-nada te zien om te zitten bij elkaar met Surinese Parlementariés.

  Belachelijker kan het niet. Maar toch gaat die Richél Apinsa van TCT op reis. Beledigd is zij niet, ze heeft 1 dikke Olifantenhuid als de boyszzz & Girliszzz van Olifantenveld geleidt door de Matriach-Olifant de VHP.

  Vriendelijke Groet,……


  Maak melding
 2. De bushouders voelen zich gepakt.
  …….>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>……>>>>>>>
  Ik krijg toch het gevoel dat zelfs de Suri’s Front niet kennen….zijn ze zo dom geworden, of hebben zij teveel jorka supu genuttigd of zelfs teveel verdelgingsmiddel via voedsel zitten vreten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES