zondag, juni 23, 2024
HomeNieuws uit SurinameReiswaarschuwing Surinaamse ambassade in Guyana

Reiswaarschuwing Surinaamse ambassade in Guyana

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO/GEORGETOWN, 30 jan – Surinamers die reizen naar en van Guyana moeten de nodige voorzichtigheid in acht nemen. Dit zegt Charlo Doedel, zaakgelastigde op de Surinaamse ambassade in Georgetown. Door de onlusten na de moord op elf burgers is het ook voor Surinamers niet aan te raden zich nodeloos heen en weer te bewegen.

“Vooral in East Demarara is de situatie nog vrij onrustig. Op veel plekken langs de weg naar Georgetown zijn roadblocks geplaatst. Daarom raad ik iedereen aan die toch afreist, toch liever Guyana via de legale weg te betreden”, zegt Doedel tegenover de Ware Tijd. De illegale backtrack met kleine bootjes kan liever vermeden worden. De veerdienst tussen beide landen fungeert normaal.

Bij Suriname’s westelijke buren is het al dagen onrustig. Het begon met de moordpartij op in een dorp. Een ex-militair wordt verantwoordelijk geacht en nu opgejaagd door de autoriteiten. Surinamers die Guyana aandoen, is verzocht zich te laten registreren bij de ambassade. Dit is reeds eerder gedaan bij sociale uitbarstingen in het buurland.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
  1. Een ex-militair?! Het begon toch bij de vermissing van de tienermoeder Tenischa Morgan? Ik denk dat die gestoorde zal doorgaan zolang dat meisje niet te voorschijn komt. Hebben ze echt haar gebruikt om hem uit z’n schuilplaats te lokken? Zo ja, kijk nu wat de gevolgen zijn.Is Buxton een achter gesteld gebied? Ik ben benieuwd!


    Maak melding
  2. Het land is reeds geruime tijd onrustig,er zijn stakingen, protest manifestatie’s en vallen veel doden door handelingen van de politie.(dit noemt een domoor rust in de tent brengen)
    Om achter een man en zijn bende te lopen is niet zo slim, het land(bevolking)moet rustig worden.
    Maar ja, de kunst voor iedere leider(los de problemen op).


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES