dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentWereldpremière van korte film 'Tranga Watra'

Wereldpremière van korte film ‘Tranga Watra’

-

Does Travel - naar Suriname

Op woensdag 30 januari 2008 zal de wereldpremière plaatsvinden van ‘Tranga Watra’ van Erik Kuiper, Paramaribo. ‘Tranga Watra’ wordt getoond in Pathé 4 (Schouwburgplein), voor het uitreiken van de Lions Award 2008 op het 37e International Film Festival Rotterdam.

Lions Club L’Esprit du Temps reikt op die dag de 4e Lions Award uit aan een veelbelovend internationale filmmaker die in de categorie ‘Sturm und Drang’ zijn maatschappelijke en politieke betrokkenheid laat zien.

De fictiefilm ‘Tranga Watra’ gaat over Wilburt Kauwsa, de hoofdpersoon in Nederland, die via een droom in Suriname belandt en zoete ervaringen opdoet. Deze 10 minuten durende film is mogelijk gemaakt door de bijdrage van L’Esprit du Temps in 2007.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES