Ruzie belet Arubatrip Surinaams parlement niet

8

PARAMARIBO, 28 jan – De ruzie tussen Nederlandse en Antilliaanse parlementariërs is geen belet voor de Arubatrip van een Surinaamse parlementaire delegatie. Dit zegt coalitieparlementariër Winston Jessurun. Het gekibbel over de relaties binnen het Koninkrijk der Nederlanden is een interne aangelegenheid. Suriname laat zich er niet mee in.

Dus hoeft de voorgenomen trip niet te worden gecanceld. “Ik denk niet dat we ons moeten inlaten met interne aangelegenheden van het Koninkrijk der Nederlanden”, zegt Jessurun tegenover de Times of Suriname. De betrekkingen tussen Suriname en Aruba en de Antillen hebben er niets mee te maken. De delegatie brengt een werkbezoek dat al lang geboekt staat.

Gesproken zal worden over voortzetting van samenwerking op het gebied van toerisme, justitie, transport en cultuur. Het maakt allemaal deel uit van het protocol van samenwerking. “Ik denk dat we gaan om inhoud te geven aan beleidsgebieden van samenwerking, zoals vervat in het protocol. Die interne aangelegenheid moeten we maar beschouwen als informatie”, aldus Jessurun.


8 REACTIES

 1. Hooguit zouden we partij kunnen trekken voor de antillen lijkt me??!! Met uitzondering van de enkele idioot die thuis nog een foto van Willem de zoveelste heeft hangen.


  Maak melding

 2. Laat de delegatie schurken maar komen, zolang bouta daar blijft is het geen probleem. Anders wordt het een piraterij in de Caribbean.

  De twee grootste schurken van de 20ste eeuw bouta en soeharto. Hehe


  Maak melding

 3. natuurlijk gaan ze naar Aruba, of anders gezegd ze moeten gaan.
  januari is afgelopen………rente is bijgeschreven……controleren wat de vermogen/ balans nu is.
  en natuurlijk even relaxen……..
  over welke punten gaan ze het hebben, zonde voor al dat geld de hard werkende burger mag weer voor de kosten opdraaien.

  WH


  Maak melding

 4. “Ik denk dat we gaan om inhoud te geven aan beleidsgebieden van samenwerking, zoals vervat in het protocol. Die interne aangelegenheid moeten we maar beschouwen als informatie”, aldus Jessurun.

  Jesserun, wat brabbel je allemaal? Welke beleidsgebieden van samenwerking staan op de rol?
  Hoe speel ik roulette en aan wie verleen ik een casinovergunning en hoe wordt ik zittend slapend rijk en hoe kan ik corruptie incorpereren in de politiek blablablabla

  Man laat me niet lachen want het huilen staat mij eerder nabij


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.