Ajax wilde Romeo Castelen

0

Romeo Castelen is afgelopen zomer benaderd door Ajax. Dit bevestigt de oud-speler van Feyenoord, tegenwoordig spelend voor Hamburger SV, tegenover Sportweek. Als het aan Ajax had gelegen dan was Romeo Castelen nu dus Ajacied geweest.

Martin van Geel had deze zomer telefonisch contact met Rodger Linse, de zaakwaarnemer van Castelen. Castelen was duidelijk verrast maar ook blij met de interesse: “Ik vond het van lef getuigen. Een Feyenoorder naar Ajax proberen te halen, dat doe je niet zo snel.”

Castelen: “Ik ben dan wel in Amsterdam opgegroeid, maar de Feyenoordsupporters hebben mij heel veel gegeven. Als je dan overstapt naar de concurrent dan pleeg je bijna een soort verraad.”


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.