dinsdag, april 16, 2024
HomeNieuws uit SurinameBouterse wil volksbeweging tegen regering Suriname

Bouterse wil volksbeweging tegen regering Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO/NIEUW NICKERIE, 21 jan – Er moet een massabeweging op gang gebracht worden tegen de regering. Dit zegt oud legerleider en NDP-voorzitter Desi Bouterse. De oppositie zal zich inzetten voor een algemeen protest tegen onder meer het eigenzinnig handelen van de coalitie.

Het negeren van de oppositie moet worden afgestraft. Ook aan de corruptie moet een eind worden gebracht. “Venetiaan leidt één van de meest corrupte regeringen in de wereld. Dat heb ik niet gezegd, het staat zo in de kranten”, zei Bouterse tijdens een massameeting in Nieuw Nickerie. Schandalen op de ministeries van Ruimtelijke Ordening Grond & Bosbeheer en Financiën moeten die bewering staven.

Het parlement zou ook geen kans krijgen goed te functioneren. De begroting is geheel op eigen houtje behandeld en goedgekeurd. “Zoals de coalitie omgaat met het parlement, is een farce. We gaan een grote beweging maken tegen het Nieuw Front (de grootste coalitiepartner, red.), het wordt het volk tegen het Nieuw Front. We zijn het verplicht aan onze kinderen, deze rommel op te ruimen”, aldus Bouterse.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

43 REACTIES
 1. “Er moet een massabeweging op gang gebracht worden tegen de regering.”

  Dit zegt oud-dictator, veroordeeld cokedealer en moordenaar Desi Bouterse.

  Ja hoor, de juiste persoon om ons land goed te laten functioneren. Desi Bouterse ga toch fietsen.


  Maak melding
 2. Toen dictator Bouterse het voor het zeggen had. Was geen oppositie geduld. (je weet wel toen Cyril Daal de rekening contant kreeg “tijdens zijn vlucht”).
  Het surinaamse geld verloor toen ook totaal zijn waarde 1 US $ ging van 1.80 naar 2000 een inflatie die dat van Zimbabwe nu evenaart. Ook tijdens zijn dictatoriaal bewind hebben ze de tegenwerking van ex langenoten geïntroduceerd met Haakmat en zijn stom visum gezicht. We waren totaal aangewezen op onze familie in het buitenland met voedsel pakketen.
  Dus, massa moordenaar, ik weet dat suriname veel ezels heeft maar ook die stoten zich niet 2 maal aan de zelfde steen.
  Niet dat ik de wandaden goed praat van het huidig bewind.


  Maak melding
 3. jaaaaa cker vene het tijd om weg te gaan naar het land van je over over over over over groot vader daar hoor je thius zoooo dom dom dom kan en mens niet zijn, je land verkopen heyyyyyyyyy


  Maak melding
 4. Hmmmmm,
  Ma meneer Bouterse, waar bent u nu dan?? We hebben u al een hele tijd niet in Su gesignaleerd. Vanwaar wilt u die opstand leiden? Met welk leger wilt u dat doen? Zal president Parmessar een corruptievrije regering leiden? Bent u het alternatief tegen corruptie?
  Of krijgen we rommel voor rommel terug?


  Maak melding
 5. Terecht,

  los van de persoon Bouterse….is wat hij zegt natuurlijk wel 100% correct.

  Deze regering is CORRUPT en moet alleen maar om die reden het veld ruimen.


  Maak melding
 6. De grote vraag is, “wat er feitelijk met de aanhang van Bouta aan de hand is weet bijna niemand”.

  Als hij ondanks het gebeuren van de 80’er jaren toch zo hoog scoort, moet er nu echt iets mis zijn.

  De mens wikt maar het is God die beschikt.


  Maak melding
 7. ja ja bouterse

  Onder jouw bewind

  GROOOOT Grond uitgifte aan vriendjes zoals:
  DOEKHIE
  RAMON ABRAHAMS
  ROBBY MALHOE
  MONOPOLIE: GRIND
  AFOBAKA CONCESSIES AAN VRIENDJES

  MONOPOLIE GAS DEALS

  VERRIJKING VAN DILIP SARDJOE

  GA ZO MAAR DOOR

  SCHAAM JIJ JE NIET


  Maak melding
 8. Jawel zet in tegen de verkwanselaars, zet in tegen die schurken…zet in Suri’s wees niet slap…..ruim de boeven bende op…teveel schurken in het Land het moet een keer ophouden met het liegen en bedriegen…zweep ze d’r uit.


  Maak melding
 9. Meten met meerdere maten is is hip geworden voor bepaade mensen(partijen).Ook als het hun goed uitkomt, de zaak van 80 zo men wilt 82 wederom aankaarten,al is de zaak niet meer op je bord.Maar ja wat verwacht je dan van “kraboe”,want ding no abi hede,zeggen de ouderen.Kijk toch vooruit,en niet andersom.Het is geen unicum, er gebeuren ergere dingen op deze wereld,ik praat het niet goed.Want dan lijkt het alsof het “Kraboe in wang barie”,no wang moes go a loktoe,want a tra wang go hari ing go baka na grong.,en zo blijft de krab in de ton,totdat “Baas”klaar is voor de pot.Gelukkig denkt het overgrote deel van het volk(SME)niet zo.


  Maak melding
 10. hahahahahaaa ik moet echt lachen hoor om deze woorden uit de mond van deze man te horen het lukt hem niet in de stad nu probeer hij het in nickerie deze man was het toch die oppositie een kopje klein heeft gemaakt in suriname onder het mom van tegen coup was toch bouterse die radio station in puin schoot omdat ze een andere mening hadden dan die van die dictator over curuptie gesproken de meest corupte regering was de regering bosje dus bouterse vertel deze verhalen aan mensen die de zelfde hoeveelheid verstand hebben als jou .


  Maak melding
 11. Ik zeg eerlijk…het land heeft toch geen geld…daarom kies ik het liefst voor een avondklok..(minder kans op HIV…besmetting enz. enz.) I.P.V. een BULLDOZER van FRONT.om de arme man zonder huis te laten zitten…onder tussen blijven anderen stelen.
  Zich verrijken onder het mom van Partij Kas.
  Laat FRONT nu verdwijnen in de cumacoisi als STRONT.


  Maak melding
 12. @nummer 11 kraboe in wang barie betekend toch dat je een ander het licht in de ogen niet gun ja toch .nou als naar bouterse zijn daden kijkt zou ik jou willen vragen hoe jij dat noem of mogen wij naar jou mening niet meer daarover hebben en bouterse verwelkom als de redder in nood . je moet toch gek zijn om deze man terug te willen in de machtcentrum van suriname over coruptie gesproken overal in de wereld komt dat voor ik keur het niet goed laat dat duidelijk maar niemand kan het ontkennen dat venne heeft bewezen dat als je een fout maak op jou ministerie word je de laan uitgestuurd kijk maar naar amafo en die minister van openbarewerking gilds maar alls je naar naar wat er onder het bouterse bewind is gebeurd dan is 100x erger nummer 9 noem een aantal namen ik zet een paar erbij alibux bosje goedschalk van de centrale bank en bouterse vraag hem hoe hij aan al die miljoenen komt .


  Maak melding
 13. Als mensen een syndroom hebben over 1 man dan is het suriname wel dat heet bouterse syndroom bouta e laf oenoe…die man heef alles wat zijn hartje begeerd. a mang e opo oeng ai jullie slapen net als vene 5wat peer lachertje toch sranang mang oe brong 100w no… sarie torie sranang nooit e kong vooruit……….afz: RICO


  Maak melding
 14. WIE ZIJN TOCH DIE KWAKKELS DIE het opnemen voor DE MEEST CORRUPTE EN MEEST SCHAAMTELOZE EN MEEST PRINCIPELOZE REGERING DIE HANGT ACHTER BRUNSIE ,S EN SOMO,S SLECHT GEWASSEN GATWERK ???????
  het zullen beslist profiteurs zijn die een even lage moraal als datt van het strontje op na houden.


  Maak melding
 15. Als DB praat lacht elke Surinamer die in de tachtiger jaren in Suriname aanwezig was, omdat dergelijke praatjes niet serieus genomen worden door vele waarachtige Surinamers. “DB is just a stand-up comedian”.


  Maak melding
 16. Beste lezers,

  Wat front gedaan had tegen de regering wijdenbosch/radhakisoen, wil bouterse e a .het doen tegen de huidige regering.Ik wens iedereen veel succes wel of niet deelnemen aan zo een protest.We hebben veel geleerd in de jaren tachtig.

  VERSTANDIG zou zijn deze regering te laten zitten tot de verkiezing en daarna zou het kies gerechtigd volk het zelf bepalen. wie wel of wie niet aan de macht komt.Dit middels een eerlijke geheime verkiezing??


  Maak melding
 17. Bouta e kirrr mi, wat lult hij toch uit z’n nek. Holle frasen die uit de bek komen van iemand die bijna nooit in het parlement aanwezig is.
  Bouta wilt deze regering ten val brengen omdat hij zich zorgen maakt om z’n eigen reet.
  Hij denkt zeker dat wanneer zijn partij aan de macht is het proces tegen hem ingetrokken zal worden.
  Wel die idioot heeft het goed mis de zaak is al voor de rechter, het kan niet meer ingetrokken worden. Het enigste wat nog kan gebeuren is dat bij een eventuele veroordeling de dan zittende regering hem amnestie verleent. Misschien om die reden wilt hij de huidige regering zo graag weg hebben.
  By the way onder zijn bewind (jaren 80 en Bosje tijd) was de situatie net zo erg en zelfs vele malen erger dan onder het Front bewind, maar dat zijn die debiele en aan coke verslaafde aanhangers van hem ckr vergeten, ach ja ze zullen bij de Nationale Drugs Partij wel vaak last hebben van selectieve amnesie.


  Maak melding
 18. Die domme mensen zoals ‘nuchterheid geblazen’ nummer 19 hebben het idee dat als je kritiek hebt op crimineel Bouterse, je dan perse voor Front moet zijn? Nee domme koeien, dat is geen vanzelfsprekendheid. Front is een evengrote stront als onze vriend Bouterse.


  Maak melding
 19. Al onze huidige politicie (regering en DNA ) zijn incompetente sukkels. Het is alleen een schande dat de man die zelf totaal geen enkel respect heeft voor democratie en niet voor de rechter durf te verschijnen nu weer zijn grote bek open trekt.
  Als die man ook maar een heel kleinbeetje in staat was om zich zelf realistisch te beoordelen dan hing hij zich zelf op.


  Maak melding
 20. Net wat ik zei,dat verhaal mag mooi zijn,maar het is al een gepaseerd station,en je kan de geschiedenis niet terug draaien.Er moet vooruit gekeken worden,anders blijft het in de modder steken.Wie straks gekozen wordt,is des Volks,en die krijgt wat hij/zij verdiend.


  Maak melding
 21. wanneer men kritiek heeft op ddb praat men over het verleden maar deze stront van front is vers van de pers!alleen maar rotzooi. nuchterheid geblazen yeah right nr.19.brunswyk in de parlement het hoogste politieke orgaan en heeft nog niet het niveau van de lagere school met gedragstoornis en vormt nog een bedreiging met zijn groep in marowijne als ze hun zin niet krijgen die vervloekte desporado

  realiteit


  Maak melding
 22. Ik heb er echt geen andere woorden voor…maar wat moet men, met een domme, achterlijke schurkenbende als FRONT.

  WAT MOET MEN ERMEE ?????????????


  Maak melding
 23. Die man pres. Oom Ro. hij liegt hij heeft met zijn vrienden(partner’s) Oom Jopie Pengel zijn nek gebroken, en nu gaat hij de Ned.’ers de schuld geven …Oom Ro. je liegt,jij liegt…. het was/kwam puur door het gedrag van jouw en je bende…en daarom is hij nu DOOD.
  Arme Oom Jopie de man van het volk, Ru..Ro…V..kier’ing…Wees eerlijk vandaag aan de dag en wees geen kwelgeest voor land en volk.


  Maak melding
 24. bouterse had dit eerder moeten doen. we kunnen wel klagen dat hij een crimineel is, maar wat er momenteel nu aan de macht is stelt ook niets voor.
  ik hoop wel dat er echt massale opkomst is.


  Maak melding
 25. als ik naar bepaalde reactie,s kijk op dit onderwerp , vraag ik mij af , hoe kortzichtig ,men kan zijn , op het vorige onderwerp COALITIE IN SURINAME WIL LAATSTE 2 JAAR UITBUITEN merk je dat bepaalde mensen die nu fel reageren , daarover hun bek houden, omdat het over hun front gaat , maar als het onderwerp over baas of ndp , gaat , dan komt nu ware aard naar boven , stelletjes huigelaars. ik begrijp best dat vele graag zien dat baas hangt , want vele zitten hier ,maar kunnen hun poten niet op sur bodem neerzetten , want ze hebben ook veel dingen uitgevreten . de zogenaamd politiek-asiel zoekers van de jaren 80, ze wachten totdat iemand anders het puin voor ze hebben opgeruimd , dan pas zal de weg vrij zijn om naar suriname te kunnen gaan, vandaar dat er zo fel wordt gereageerd


  Maak melding
 26. @nr 33, Haahahahaha goed gezegd. In Santo Boma is hij tenminste verenigd met z’n trouwste aanhangers.
  kunnen ze daar allemaal lekker samen coke gaan snuiven.


  Maak melding
 27. Als je kritiek hebt op mensen in deze
  ” crimineel” Bouterse…STEM NDP SURINAMERS ALLEMAAL het front een de teokomst voor morgen.

  MENSEN MENSEN SOSO KA MET JULLIE BLA BLA…
  KAN ZIEN DAT DE MEEST VAN JULLIE NOG VAN DIE DOMME NEGERS ZIJN.

  VERANDER EEN ANDER BEGIN BIJ JE ZELF..
  ZAL IK ZEGGEN jA TOCH OF NIET?

  Democratie Nederland heeft geleid tot een grotere invloed in de militaire missie van…” crimineel” Bouterse.

  Dat deze ontwikkeling zonder twijfels als het democratisering proces voor Suriname was en is. Werdt 500 miljoen gulden gereserveerd,… WETEN JULLIE DAT?…
  DAAROM DOOR GOED TE LEZEN TE LUISTEREN MAAKT MOGELIJK MEER KENNIS TE HERVORMOMEN

  ACTIE NDP HET FORNT IS ALTIJD GEWEEST
  Het mee beslissen.
  Het mee praten
  In spraak gedachte van lager geplaatsten
  En superieuren in zaken die hen gemeenschappelijk raken.

  NU HET VOLGEN THE JOKE ON YOU
  LOL DUS ECHT NIET GRAPPIG..

  Voor en na de onafhankelijkheid 25-11-75 en tot heden heerst tussen de politieke partijen
  Oppositie en Coalitie nog altijd onderlinge een verschil van mening. Toen der tijd over de Nood zaak in het land en het leger.
  De parlement van Suriname was en is nog steeds een goedkope komedie, en belande op 25 feb. 1980 tot zijn diepste punt historie van Suriname. Nationale agressie en geweld waren geen zaken die bij Suriname hoorde.
  Maar tegen het koloniale gezag was ondernomen en effectief in de kiem gesmoord. Afsplitsing van het Democratisch Volks front. Schering in de Party Nationalistische Republiek. Men vond alles wat met volk te maken heeft verwerpelijk. De leiders van het front voor Democratie en Ontwikkeling waren hoe dan ook Corrupt, en de vakbondsleiders hadden hoe dan ook geen moeite mee Maar ook de gang van zaken waren corrupt.

  HET VOLK WERD OOK DOM GEHOUDEN DUS MEEST VAN JULLIE OOK

  Berichten met wijze woorden worden verwijderd. Constant typen of overmatig gebruik van hoofdletters is niet toegestaan.
  ja toch.. DAT IS SURINAME.. BLA BLA BLA
  DAT PAS INTERSANT.. VOR DE MEESTE SURINAMERS.. NOG EENS BLA BLA DIKIE IN SMA TORI..

  Was dat een Rede van de Regering N.P.K op 30 januari 1980 de opdracht te geven aan de Inspecteur Walker van de politie om op actie voerende Nederlandse Militairen te gaan schieten. nee zeker met scheldwoorden kwam crimineel” Bouterse AAN DE MACHT JA toch
  gi alla ding sabi sma…

  Deze Nederlandse ” crimineel” Bouterse Militaire Missie in Suriname viel onder de jurisdictie van de Nederlandse Ambassade. Het Surinaams leger heeft in de tijd voor en na de onafhankelijkheid 25-11-75 tot scherpe discussies geleid. VANDAAR NOG STEEDS ALLA KA BLA BLA BLA

  het waren Nederlandse Adviseurs die slechts bezig waren met het Surinamiseren van de TRIS. Het werd koloniale bezetting leger van Suriname genoemd.en viel onder de jurisdictie van Gouverneur die het gezag uitoefende namens de Koningen in Den.Haag.

  DUS STEM VOOR HET FRONT NDP
  De Militaire Organisatie van ” crimineel” D. Bouterse. Zijn Officieren en Onderofficieren geweest die grotendeels hun opleiding in Nederland hebben gehad,en hadden de opdracht Suriname te hervormen om nieuwe doelen op een waardige manier te verdedigen. De omschakeling van onderdrukking was een handicap en beslist niet het enigste probleem voor de heersende klasse die haar positie ten opzichte van het nieuwe leger moest herzien.

  AKA LAAKPOORT STEMT VOOR HET FRONT
  Aan de NDP-voorzitter Desi Bouterse.
  Ik hoop dat u als leider en het oppositie nu weer bij de les is. Dat U woord bij daad heeft gehouden merk ik weer dat u de kans neemt zich weer inzetten..voor het land
  Het is U Goed gesteld weer iets voor land te doen,” crimineel” Bouterse… kan ook elders gaan genieten van de dopa gemaakte gelden of niet..? weet het nog zo goed als de dag vandaag

  MASSA MEETING OP HET PLEIN MET DE UITSPRAAK DAT U KEUZE HAD DAN ANDER STAPPEN TE ONDER NEMEN WANT ALS LEIDER VAN HET FRONT NDP ZAL HET VOLK NIET ONDER LEIDEN

  AL MOETS DIE DOPA VERHANDELEN HIJ HEEFT ZIJN VOLK TE ETEN GEVEN ONDANKS ALLES

  DAT IS ZEKER OOK BLA BLA BLA JA TOCH ?
  ” crimineel” Bouterse…

  BELANGRIJK DAT DE KERN UIT HET ALLER BESTE MATERIAAL WORDT GEMAAKT.

  DAN OOK BIJZONDE KRITISCH EN WAAR HET NODIG IS OOK ERG HARD.

  WE MOETEN WEL WANT ALS DE FUNDAMENTEN NIET DEUGEN STORT DE ZAAK IN EEN.

  We zijn het verplicht aan onze kinderen, deze rommel op te ruimen”, inderdaad Bouterse. je hebt werk aan de boeg en zo als ieder sukkel, weet je kan het niet alleen

  D. Bouterse heeft de omschakeling ervaren. Hij arriveerde als eerste uit de groep van Militairen die remigreert naar Suriname. Zij moesten het Nieuwe Surinaamse leger gaan helpen opzetten, althans dat werd hun verteld van uit Nederland.

  Nu de tijd heel het land op zijn paats te zetten stem baar een grote beweging te maken tegen het Nieuw Front stem voor de grootste coalitiepartner,…” crimineel” Bouterse. 2008 RUFFADAMN SOLDIERS

  LAAKPOORT ACTIE FORNT VOLKS COM.
  CULTUURTUIN LAAN 1E KAMPONG
  you sabi toch alla ding day you bing trim
  i na faja song mi bing loekeo you baka
  ti mi sabi pi alle you gun bin kibri..

  ROOT BOY SO WO HARA DANG


  Maak melding
 28. Ik heb een optie: schurken en verkwanselaars de nek breken…weg wezen met deze verkwistende boevenbende.

  Landverraders, landverkopers, volksverlakkerij en nog erbij… loopt Front steeds keer op keer te verlakken als of de bevolking dom is……de bevolking is passief maar niet dom en ook niet achterlijk als de Front’ers.

  Stelen van de arme mens…weg met die schurken bende!!!!!!!! De jeugd zal kleur moeten bekennen anders krijgen zij ook nog een honden toekomst, men zal stukjes brood en bot naar hen toegooien.(of hoer of broodpoot spelen)
  Een keer moet het zijn genoeg is genoeg.

  Wij kunnen niet verlangen dat men op zulke wijze met land en volk omgaat.

  Deze boevenbende…schurken….de vloek voor ze.


  Maak melding
 29. Suriname heeft in de achter ons liggende decennia van doen gehad met Bouterse ten ene zijde en een z.g. bevrijdingsraad ten andere zijde.

  Ik zou oprecht willen weten aan wiens tentakels meer bloed kleeft.


  Maak melding
 30. Becshuldiogen zonder bewijs is laster! Onder President Venetiaan functioneert een Rekenkamer die alles checkt.Corrupte bestuurders moeten het veld ruimen en worden aangepaskt dior justitie, hoe anders was dat onder Bouterse’s dictatuur. Onder de dictatuur van Bouterse was de Rekenkamer begraven, gewoon onschadelijk gemaakt. Corruopt is hij die de controle liquideert. Dat is wat Bouterse heeft gedaan: weg met grondwet, weg met parlement, weg met rekenkamer en toen de massabeweging tegenh zijn corrupte regime kwam: toen vermoordee hij zonder vorm van proces 15 leiders van die massabeweging./ En dan durft duie lafaard zich niet voor de rechter te verantwoorden, hij die loop over óp de vlucht neergeschoten’. Zijn zogenaamde bezorgdheid omde corruptie is niet anders dan eenb voorwendsel om de democratyisceh regering te destabiliseren om zo een politieke omwenteling te forceren die het 8 decemberstrafproces ongedaan mioet maken. Eerst probeerde hij het met de olieprijsacties,toen met de grenskwestie, etc. telkens mislukt, telkens weer proberen. Maar Suriname en de wereld hebben de veroordeelde drugsdesler en decembermoordenaar door.Zij massabeweging zal een illusie blijven, want de Surinamers willen met het 8 decemberstrafproces juist de rommel die hij heeft geschapen opruimen.
  Just Wijnberg


  Maak melding
 31. Ja ja , dat in deze regering corruptelingen zijn , dat geloof ik zeker. Maar om de heer Bouterse als alternatief te gebruiken , om de plaats van deze regering in te nemen ? Na poeroe broekoe, dang yu tekie moro dotie owroe broekoe fu go weri. Masra Bouta , tang pé yu dé. Geeft de jongeren ook de kans , met hun moderne opvattingen.


  Maak melding
 32. wat mij opvalt hier is dat de voorstandrers van bouterse vinden dat de tegenstanders dom zijn ik heb mij verdiep in de dictator bouterse ik heb mijn zelf afgevraag ben ik dom om tegen man te zijn de de democratische regering met wapens naar huis heeft gestuurd een man die bloed aan zijn handen heeft een man die niemand vetrouwd zijn eigen strijd makker niet hij heeft suriname ver achteruit gezet en die zelfde man loop nu de grote democraat uitehangen iemand die op tv verklaard dat mensen op de vlucht zijn neer geschoten terwijl die mensen standrechterlijk zijn geexcuteerd ben ik dan dom ik dacht het niet dom ben je als allerlij drog redenen naar voren breng om de daden van deze man goed te praten


  Maak melding
 33. Wat er ook gezegd mag worden maar bouterse is de man die machtig voor suriname is en de criminaliteit kan in dammen. men lult veel over hem , maar tijdens zijn bewind is staatsolie tot stand gekomen en ook de paraindustries, maar door de lakse front regering is alles naar de stront verdwenen. wie heeft thuis nog niet de borden en glazen van surinaams liggen.
  Of hij coke smokkelde of mensen uitmoorde, maar probeerde het land toch draaiende tehouden ondanks alle economische belemmeringen door nederland. Hij heeft de eenheid tussen alle volken in suriname gebracht. Zijn partij kent geen discriminatie. Een ieder kan daar profiteren.


  Maak melding
 34. Komtjie

  Ik heb geen twijvel dat er ook binnen deze regering mensen zitten die het menen met Su,maar doe dan wat gedaan moet worden en zeur niet steeds dat het de schuld van anderen is dat het in Su is zo als het is.

  Hoeveel miljard heeft Su na de onafhankelijkheid gekregen van Ned.wie weet het nog? waar is al dat geld gebleven of naar toe gegaan? is het soms door DDB ontvreemd? hoe kwam het dat volkswoningbouw project hannaslust tot stilstand was gekomen voor dat het af was, en wie heeft het afgerond zodat heelveel burgers een onderkomen konden krijgen zoals beloofd door verscheidene regeringen VHP NPK etc.

  Waar hebben wij het dus over DDB moet de gevangenis in omdat een kennis familie bij de honingpot is weg gehouden door hem, Stel nauw dat hij een massa op straat weet te brengen tegen deze regering of daad werkelijk een coup plan aan het maken is wat denken jullie dat de huidige regering gaat doen, wat had hij moeten doen volgens jullie, wat had hij moeten doen toen RB werd gebruikt door de elite en Ned. om het land te destabilieseren, dat was dan wel oke, het is wel oke dat, er mensen in het parlement zitten die daaraan leivelijk hebben meegewerkt b.v. de fractieleider van het front, zoals het oke is om een fractie lid die belastende verklaringen heeft over de voorzitter in mekaar wordt geslagen waar de pres erbij is, het is dus oke dat bij de volgende vergadering als lid r.wijdenbos het niet eens is met j. simons zij haar gewoon even een paar klappen verkoopt, want ach het gebeurd ook in het buitenland en het is hier in de jaren 60 en 70 ook gebeurd dus, wie is daadwerkelijk nu fout en dan bedoel ik echt fout bezig, wie word met de kleren aan bij klaarlichtedag genomen!!!

  A.KOMTJIE


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES