Telesur ondersteunt ICT project Nederland-Suriname

9

Met de ondertekening van een intentieverklaring afgelopen woensdag, heeft het Telecommunicatiebedrijf Suriname (Telesur) zich verbonden aan een project van samenwerking tussen Nederlandse en Surinaamse onderwijsspecialisten met gebruikmaking van ICT.

Een aantal ICT organisaties uit Nederland, vertoeven momenteel in ons land met het doel met Surinaamse collega’s ervaringen en deskundigheid uit te wisselen op het gebied van ICT.

Gedurende 2 dagen zullen in het Telesur Opleidingscentrum trainingen worden verzorgd waarbij aan de leerkrachten tools zullen worden aangereikt om hun pupillen vertrouwd te doen raken met het gebruik van de computer.


9 REACTIES

 1. Gedurende 2 dagen zullen in het Telesur Opleidingscentrum trainingen worden verzorgd waarbij aan de leerkrachten tools zullen worden aangereikt om hun pupillen vertrouwd te doen raken met het gebruik van de computer.
  ………………………………………

  Alles, alles buitenland kunnen Suri’s of Surneds niks… kunnen zij echt niks meer dit noem ik verkwisten van eigen talent.

  Of is het weer een nieuwe ronde bedelen….blijf bedelen wij zullen met z’n allen vroeg of laat gaan zwerven….daarom zoveel buitenlandse reizen een vorm van doelloos ZWERVEN.

  En wachten op een kamp voor zwervers voor een pot KATIBO !!!!!!!!!!!!.


  Maak melding

 2. Nr.1 Wat een kortzichtige reactie!!!
  Met SuriNed zit het wel snor, immers zij hebben allen een opleiding genoten in Nederland waar de kennis up to date en hoog is. In Su ligt het iets anders daar moet men mensen bijscholen in de vorm van cursussen en daar is helemaal niets verkeerd aan!!! Dit heeft niets met talent te maken maar puur bijspijkeren van kennis!!!! Zoals je zelf weet is alleen talent niet voldoende om succesvol te zijn!!!


  Maak melding

 3. @Abrabroki
  Je bent mogelijk voorbarig met je kritiek. Nergens in het artikel lees ik iets over de bekostiging. ( Eeb groot gemis aan het artikel, geef ik toe).
  Als de NL’s of SuriNeds hier komen om gratis hun kennis te delen dan is dit een mooei zaak. Als het betaald is dan moeten we ons afvragen of de business case wel goed is vastgesteld.


  Maak melding

 4. Weer een negatieve ractie…
  ik wordt er sch.. ziek van. Is het een schande om toe te geven als je iets niet weet???
  Is het een schande om hulp te vragen???
  Als je iets niet weet vraag je het toch gewoon aan iemand waarvan je zeker weet dat die wel hulp kan bieden.
  Hulp vragen is geen schande. Dom blijven door eigen toedoen dat is een schande.
  Als er niet voldoende know-how (reageer hier maar weer negatief op) in suriname is dan zoek je het toch elders. Er zijn genoeg bewijzen dat er niet voldoende know-how is in suriname. Wie is bezig met het organiseren van de water afvoer en bescherming tegen water bezig in suriname. Ja… weer een buitenlands bedrijf.(KOOP TJUCHEM) Ja toch? of niet. Er zulleen wel bedrijven zijn in suriname welke ZEGGEN het te kunnen maar.. .
  Voorbeeld: bacoven sector; wat is daarvan terrecht gekomen??? GEEEEEENNN MOERRRRR.
  Nu wil een Belgisch bedrijf helpen, wat krijg je dan???? Weer negatieven reacties…
  Laten we het toegeven. suriname HEEFT hulp nodig hoe schandelijk dat ook mogen zijn.
  Basta.


  Maak melding

 5. Abrabroki,

  Je had beter Aboeriki kunnen heten, want je bent zoverschrikkelijk achterlijk dat het geen zin heeft verder in te gaan op je reactie.Wat heeft dit nou in hemelsnaam te maken met bedelen??????


  Maak melding

 6. Lees dat ding nog een keer en… goed…..ga goed nadenken….begrijp jij het nog niet ….vraag het dan op behoorlijk toon…….stelletje aspirant zwervers.


  Maak melding

 7. leuk om te zien dat er mensen zich ergeren aan sommigen hier die een reaktie geven die helemaal niet met het onderwerp van doen heeft ik erger me ook aan die mensen ze lezen iets maar begrijpen het niet of want nergens staat dat suriname bedel voor hulp maar je heb mensen die reageren om de reaktie maar niet om iets belangrijk of verstandig te zeggen


  Maak melding

 8. De mensen die hier onzin uitkramen nr. 1 en 8 moesten zich schamen. Als het goed is deugt het ook niet, het is noooit goed. Dat Telesur zo ver is gekomen, mijn blessing hebben ze, ga zo door…..ik ben het eens met nr.7 vooral die stelt dat als je niets belangrijks hebt te melden…schrijf dat gewoon niks. Nu weten we allemaal dat jullie niet goed kunnen of willen lezen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.