dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenEconomieIntEnt Suriname wil lokaal ondernemerschap duwen

IntEnt Suriname wil lokaal ondernemerschap duwen

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 18 jan – Het ondernemerschap zal een belangrijke boost krijgen met de lancering van IntEnt Suriname. Naar het model van IntEnt Nederland zullen bedrijfsadviezen worden verleend. De doelgroep betreft remigrerende Surinamers en jonge lokale ondernemers.

De focus is op het klein en middelbedrijf en niet zonder reden. “Het klein en middelbedrijf moet de ruggengraat worden van de Surinaamse economie”, zegt bestuurslid Sigmund Proeve. IntEnt Suriname verwacht nadrukkelijk een spin-off in economisch opzicht. Als geen ander is dit type bedrijfsleven in staat werkgelegenheid te scheppen. Het betekent armoede bestrijden en misdaad de kop indrukken.

In dit opzicht kon niet vroeg genoeg worden begonnen. Bovendien is er het netwerk van IntEnt Nederland. Dat legt lijnen open naar onder meer ondernemerservaring. Proeve vindt dat ondernemers minder moeten klagen over eventuele tekortkomingen van de overheid. Samen problemen te lijf gaan levert veel meer op. IntEnt Nederland heeft tientallen succesvolle bedrijven uit de grond helpen stampen in Nederland.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
 1. Als het klein en middelbedrijf de bassis zal moeten zijn van onze economie,waarom dan.,laat het mij zo zeggen.,heeft de regering de intentie om 90-tot 200000 ha land toe te wijzen aan Indiase investeerders?.Volgens mij weet de linkerhand niet wat de rechterhand doet,en spreken elkaar tegen.Daarom komt er bar weinig van de grond.Op deze mannier duw je het lokaal ondernemerschap de afgrond in.


  Maak melding
 2. InTent, moet geen voet aan de grond krijgen in Suriname omdat de lieden die deze instelling leiden zich allen hebben verrijkt over de ruggen van kleine ondernemers.
  Deze zelfde heren hebben kapitale woningen met zwembad in Suriname en willen steeds meer en meer.
  Als ze echt armoede willen bestrijden dan kunnen ze beginnen met een fabriek voor afvalcontainers om de straten schoon te houden.
  Als ik kijk naar Winston.Kout dan zie ik weer een ander die zich heeft verrijkt over de ruggen van onze kondre mangs.


  Maak melding
 3. Helemaal een leider!
  Het zijn een stelletje boeven daat bij inent!
  Hoop dat er een onderzoek komt naar hun oplichters praktijken.

  A tang so
  PS ik heb slechte ervaringen met hun!


  Maak melding
 4. INtEnt is een club die alleen geinterreserd is te helpen als je ongeveer 1/3 van het kapitaal zelf opbrengt en bereid bent voor al hun cursussen te betalen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES