woensdag, mei 29, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijStand-upcomedians in bad in debat

Stand-upcomedians in bad in debat

-

Does Travel - naar Suriname

Ze zien het als een respons op de oproep tot verzoening in de kerstboodschap van koningin Beatrix. Stand-upcomedians Dr. Johnny Love en Yahia Yousfi gaan donderdag midden op de Willemsbrug in een bad in debat. Dr. Johnny Love is christen en Yahia Yousfi moslim. Ze willen samen van gedachten wisselen en een verklaring afleggen over verzoening en verdraagzaamheid schrijft het Algemeen Dagblad.

Yahia Yousfi is zoals hij zelf zegt een Nederlandse Marokkaan en Dr. Johnny Love heeft Surinaamse roots. De twee stand-upcomedians zullen deze culturen letterlijk met elkaar verzoenen. ,,In de Marokkaanse cultuur zoenen ze vier keer en in Nederland drie keer. Tenslotte geven we elkaar een Surinaamse omhelzing (brassa),’’ aldus Dr. Johnny Love.

Ze hebben voor de Willemsbrug in Rotterdam gekozen omdat deze de brug symboliseert die ze willen slaan tussen de mensen van verschillende culturen. Ze hebben voor Rotterdam gekozen omdat de stad bol staat van de verschillende culturen en als grootste havenstad van Europa een poort is naar de rest van wereld.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
  1. wanneer het enigszins verkeerd dreigt te gaan in nederland.dan staan de surinamers klaar om de rust te doen wederkeren.maar als de heer wilders bezig is met zijn partij voor de vrijheid.om anderen het leven zuur te maken,of te moorden zonder gestraft te worden.dan zeg ik,wat deze twee stand upcomedians van plan zijn te doen,is water naar zee dragen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES