zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieKind dood na familiedrama Zuidoost

Kind dood na familiedrama Zuidoost

-

Does Travel - naar Suriname

In een woning in de Isabella Richaardsstraat in Zuidoost is dinsdagmiddag een kind om het leven gekomen. Het Parool meldt woensdag dat het om een 7-jarig Hindoestaans meisje gaat. De krant schrijft verder dat de moeder van het kind met zware verwondingen is overgebracht naar een ziekenhuis.

In de buurt is geschokt gereageerd op de dood van het meisje genaamd Sunayna. Wat er precies in de woning is gebeurd is nog altijd onduidelijk. Het onbegrip is groot. ”Het leek een gelukkig gezin. Ze werkten allebei. Hij was een rustige man, zij was zijn tweede vrouw. Zij had een goede baan. De liefde had haar uit Suriname naar Nederland gebracht” zeggen buren in de krant.

De politie is momenteel nog bezig met het onderzoek.

opening
Fernandes Express
BODO Party

10 REACTIES
 1. hindoestanen zijn gesloten voor hun eigen schande en treden daarom niet vaak naar buiten. Ze lopen allemaal met een duidelijk dubbele indentiteit.

  Jammer voor dat kind.


  Maak melding
 2. ja, op eerste indruk, heel triest; kinder mishandeling/je onderdruk voelen door je omgeving/leven met waanideeen en dan op je kind afreageren om de omgeving te willen treffen is het laagste wat je kunt doen als ouders, het was beter geweest dan in kontakt te komen met hulp van instanties, maar aangezien dan men het wiel zelf wil uitvinden, is het dit keer triest afgelopen voor een kind die TOTAAL onschuldig is…


  Maak melding
 3. Ja ja ment denk en onderschat,betreft het leven van deze echtparen,ment weet niet wat de achtergronden zicht afspeelt,maar jammer voor die kleine dat deze zich met de dood moet opofferen


  Maak melding
 4. Dit drama is net om de hoek bij ons gebeurd!
  O wat vinden we dit erg..
  maar ja ..het kind is er niet meeer.., maar de ‘ge/verwonde’ moeder wel..
  wie kan dit begrijpen ??
  Jana Kerdijk


  Maak melding
 5. Het is wel triest,dat een kind dit moet overkomen,maar ik vind dat je gewoon op het onderzoek moet afwachten van de werkelijke todracht.Het gebeurd echt niet alleen bij de hindoestanen hoor.Nogmaals,ik praat dit niet goed.Het leek wel een gelukkig gezin,zeggen de buren,nogmaals afwachten dus.


  Maak melding
 6. ik woon zelf in de buurt,maar ja wat er ook is gebeurd,had toch niemand het recht om iemands leven te roven.ik wens het fam;heel veel sterkte.het zit mij heel erg dwars wat er precies is gebeurd of wat was de reden,volgens mij is de verdachte helemaal gestoord voor zo een misdrijf moet de of het verdachte voorgoed achter de tralies.nogmaals gecondoleerd FAM.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES