dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenEconomieSuriname Capital Investment Fund van start

Suriname Capital Investment Fund van start

-

Does Travel - naar Suriname

Onlangs ging het Suriname Capital Investment Fund (SCIF) van start. Door de oprichting van het SCIF kunnen investeerders nu op eenvoudige wijze investeren in kleine en middelgrote innovatieve projecten in Suriname. Daarmee dragen zij bij aan de opbouw van de Surinaamse economie door het stimuleren van ondernemerschap, met name onder jongeren.

Suriname beschikt over vele natuurlijke hulpbronnen. Toch is de armoede groot. Het Suriname Entrepreneurs Platform (SEP) wil hierin verandering brengen, onder andere door het stimuleren van overzeese samenwerking tussen ondernemers en bewerkstelligen van wederzijds rendement. Het SCIF is hierbij vanaf 2008 een belangrijk en concreet instrument.

Investeren in small skill business in Suriname kan reeds voor een bedrag van 15.000 euro. Wilt u meer weten neem dan contact op met Grace Boldewijn, mede-oprichter van het SEP en de motor achter het SCIF. Telefoon: 076-7507603.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES