Ajax polst Seedorf over terugkeer

6

Ajax voorzitter John Jaakke heeft bij Clarence Seedorf gepolst of hij een terugkeer naar Ajax ziet zitten. Dit schrijft Voetbal International. De Surinaamse middenvelder van AC Milan en de voorman van de Amsterdammers troffen elkaar afgelopen maandag in Dubai, op audiëntie bij sjeik Mohammed bin Rashid.

Jaakke vroeg Seedorf of er over een eventuele terugkeer te praten viel, en de middenvelder reageerde hier niet afwijzend op. ‘Ik dacht eerst dat het een grapje was, omdat het me een beetje overviel’, vertelt Seedorf deze week in het blad.

Op korte termijn hoeven we de middenvelder echter niet in Nederland terug te verwachten. ‘Mijn contract bij Milan loopt tot 2011 en ik heb het nog steeds prima naar mijn zin’, aldus Seedorf.


6 REACTIES

 1. Beste Clarence. Laat je trots zegevieren en niet je dadendrang. Ajax is te klein voor jou. Niet alleen in voetbaltechnisch opzicht maar vooral in cultuur en mentaliteit. Ja kan niks winnen bij/met ajax maar alleen verliezen. Ajax is slechts wereldkampioen van amsterdam volgens de telegraaf. Als marco van basten weg is bij oranje heeft de pers een andere pispaal nodig. Zorg dat JIJ dan NIET wordt. En hou rekening ermee dat analfabeet cruyf nog steeds op de 8ergrond het vuurtje opstookt


  Maak melding

 2. In Milaan hebben ze vertrouwen in je Clarence,je hebt je basisplaats,en het is een wereldclub,ga niet met die kleintjes die zich groot wanen spelen.Joe nivo bigi moro deng wang.


  Maak melding

 3. En als je uitgevoetbald bent wordt alsjeblieft geen trainer (in nederland). Je hebt nu reeds het niveau van een topbestuurder. Ga dus in de leer bij managers van topploegen. Desnoods loop je stage bij een sportorganisatie in de VS. Laat in elk geval een club als ajax aan je voorbijgaan. Want ook de bestuurders van deze club zijn kleintjes die zich groot wanen, zoals A. Kromodimedjo hierboven schreef.


  Maak melding

 4. Ach Clarence, Jij bezit alle voors en tegen om tot een goed besluit te komen. Echter hoop ik dat je ver weg blijft van Amsterdam. Dat jij nu gewaardeerd wordt hier heb jij meer te danken aan het feit dat jouw roem in Italie internationaal niet ter discussie staat. Daar wil men hier in Ned van profiteren. Als voetbaltallent zullen ze je hier zeker niet waarderen/erkennen; anders is een naam als Cruyf niets in vergelijking met hetgeen je nu hebt neergezet. Blijf maar lekker in Italië en laat het zwart- wit spel maar hier ver achter je. Je zal de geschiedenis ingaan als de enige Nederlander die zie zoveel kampioenschappen heeft meegemaakt. “Waar”, zal men altijd in het midden laten. Groet


  Maak melding

 5. 6 miljoen euro per jaar kan ajax je niet betalen, bovendien is het geld hard nodig voor al die projecten die je in suriname bekostigd, dus blijf nog lang incasseren bij milan, en jammer maar ik verdien helaas niet genoeg dat je voor mij kan komen spelen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.