Paniek door droge Shell pompstations in Suriname

1

PARAMARIBO, 9 jan – Een tijdelijke schaarste bij de Shell pompstations heeft paniek veroorzaakt onder autobezitters. Het nieuws van een aankomende schaarste heeft zich als een lopend vuurtje verspreid en lange rijen teweeggebracht bij ook de overige pompstations. Naderhand bleek niet zoveel aan de hand.

De Shell stations die onlangs zijn overgenomen door het Barbadiaanse Sol, zijn niet tijdig bevoorraad met super. Er kon slechts diesel worden aangeboden. ”Maar er is genoeg brandstof om de schaarste op te vangen,” zegt secretaris Sirodjenie Janki van de Servicestation Exploitantenbond tegenover Dagblad Suriname. Volgens Sol komt het tekort door een technisch probleem aan de raffinaderij op Trinidad & Tobago.

Het heeft de paniek er niet minder om gemaakt. Honderden autobezitters meldden zich bij de stations om toch nog even vol te kunnen tanken. In december deed zich een soortgelijke situatie zich voor tijdens de staking van het openbaar vervoer. Toen deed het gerucht de ronde dat de pompstationhouders zouden staken. Dit leidde tot een rush op de stations, die achteraf nodeloos bleek.


1 REACTIE

  1. Maar er is genoeg brandstof om de schaarste op te vangen,” zegt secretaris Sirodjenie Janki van de Servicestation Exploitantenbond tegenover Dagblad Suriname.

    Als Janki dit zegt dan is er een contradictie aanwezig en deze is dat “er is genoeg brandstof” dus conclusie er is geen schaarste.

    Maar Janki zegt “er is genoeg brandstof” “om de schaarste op te vangen.

    Benne benieuwd wat janki bedoeld hihihihi a so a taal moeilijk!!!!!!!!!!!!!!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.