zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijFilmfabriek volledig in teken van Suriname

Filmfabriek volledig in teken van Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Filmtheater de Fabriek in Zaandam staat zaterdag 12 januari volledig in het teken van Suriname. De hele dag zijn er activiteiten om de aandacht te vestigen op een project voor jongensinternaat Zaailand te Paramaribo. Dit internaat bestaat al meer dan 30 jaar maar is in slechte staat en moet dringend gerenoveerd worden.

Internaat Zaailand ligt in de stad Paramaribo in de wijk Zorg en Hoop. Op dit moment wonen er zo’n 80 jongens, afkomstig uit het binnenland en de districten van Suriname. De leeftijd varieert van 13 tot 24 jaar oud. De jongens gaan allemaal naar het voortgezet onderwijs. De meeste van hen gaan naar de technische school, anderen naar het LBGO of de Mulo. Op het internaat kunnen ze eten, slapen, baden, voetballen en huiswerk maken.

Voor meer informatie over Zaailand kunt u terecht op www.zaailand.com.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

1 REACTIE
  1. Een goed initiatief. Houdt deze zonen van su op het rechtepad.
    later kunnen ze een grote voorbeeld zijn voor het volk van su.
    Investeren in de jeugd, is investeren in de toekomst.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES