Feyenoord wil Tiendalli verhuren

2

Dwight Tiendalli kampte lange tijd met een stressfractuur in zijn scheenbeen. Inmiddels maakte hij zijn rentree bij Jong Feyenoord. Toch lijkt het eerste elftal ver weg en de club wil hem dan ook verhuren meldt Voetbalprimeur.

Volgens De Telegraaf wil Feyenoord de verdediger het komende half jaar ergens anders stallen. Op die manier moet Tiendalli weer wedstrijdritme opdoen. Bij de club uit Rotterdam heeft hij op dit moment weinig uitzicht op een plaats bij de eerste elf.

De 22-jarige Tiendalli, die geboren is in Suriname, maakte in het seizoen 2006/2007 de overstap van FC Utrecht naar Feyenoord. In zijn eerste seizoen kwam de back tot dertien competitiewedstrijden bij Feyenoord. Deze voetbaljaargang kwam hij nog geen enkel duel in actie voor het elftal van trainer Bert van Marwijk.


2 REACTIES

  1. Het is wel een goede speler voor de subtop.
    Toen hij werd gehaald door Feyenoord, zat de club in zware problemen, en hadden ze geen andere mogelijkheid dan hem te contracteren.
    Zijn positie is trouwens rechtsback, terwijl Feyenoord er al 2 heeft: Lucius en Greene.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.