vrijdag, mei 24, 2024
HomeNieuws uit SurinameWaterkant.Net wenst u een goed 2008

Waterkant.Net wenst u een goed 2008

-

Does Travel - naar Suriname

In Nederland is het op het moment van schrijven reeds 2008, in Suriname duurt het nog wat uurtjes. Waterkant.Net wenst u een voorspoedig en gezond 2008. Wij hopen u in het nieuwe jaar weer te mogen verwelkomen op onze website.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

13 REACTIES
 1. Ik wens een ieder een gezegend Nieuw Jaar! Mag ’t land Suriname meer succes hebben en het beter mag gaan me de oudere en de kinderen. Soso Lobi!

  Hier in Nederland hebben we net gedronken op het Nieuw Jaar. Nu jullie nog in Su, maak er wat van. Gado Bless!


  Maak melding
 2. Ik wens iedereen een fantastisch 2008 toe en laten wij Surinamers, waar we ons ook op deze aardbol bevinden, in de toekomst gezamenlijk werken aan de opbouw van ons klein paradijsje in Zuid Amerika. “Love, peace, hapiness, security, prosperity, justice and good health to ya’all.


  Maak melding
 3. ik wens iedere surinamer , waar dan ook op deze aardbol, een gezegend 2008 , met goede gezondheid , wijsheid en geluk toe, en dat wij als surinamers en ook andere ,elkaar kunnen waarderen en respecteren, ieder mens is uniek, zonder meer!!!!!!!!!!!


  Maak melding
 4. A HAPPY 2008……….2-008 ( double O.O.8)

  Dit jaar met Verrekijker & behoorlijke Brilglazen.
  U kunt weer op ons rekenen a tan so bika you musu sabi(iemsabie).

  The best wishes for Su and everybody HAPPY 2008.


  Maak melding
 5. Geachte redactie van waterkant.net,

  Wij van de Bewustzijnsbeweging EBU-Akademiya en het Comite ‘Een Waardig Standbeeld van Anton de Kom, wensen u en uw staf een succesvol jaar toe.

  Ook willen wij u bedanken voor de gelegenheid ons geboden om via uw ‘net’, inhoud te kunnen geven aan het ‘Bewustwordingsproces’.

  Vooral willen wij al onze gemeenschappen, zowel die in onder andere Afrika, India, Indonesie en in het bijzonder die in de Republiek Suriname als in het Koninkrijk der Nederlanden, veel succes, vooruitgang en vooral veel ‘bewustwording’ toewensen in het nieuwe jaar, alles in naam van de Almachtige Anana.

  Zij die aan onze ‘bijdragen’ veel aanstoot hebben mogen nemen, bedanken wij hartelijk voor hun reacties, welke wij zeker ter harte zullen nemen, en hopen wij een ieder verder veel kracht, liefde en wijsheid toe.

  Voornamelijk alle inwoners woonachtig in het binnenland van Suriname, onze zogenoemde Marron broeders en zuster en hun verwanten woonachtig in Paramaribo, willen wij veel warme en liefde en wijsheid toewensen, in de hoop dat ook zij ‘nog meer’ zullen gaan begrijpen dat onze ‘Gemeenschappelijk Moeder’, nimmer de bedoeling had om haar kinderen te scheiden, opdat zij tot de dag van vandaag van mekaar vervreemd zouden raken.

  Maar zullen beseffen dat juist omdat een deel van ons naar het ‘woeste binnenland’ van Suriname getrokken is, terwijl het ander deel haar post in Paramaribo strijdvaardig bezet heeft weten te houden, het mogelijk heeft kunnen worden dat wij het ‘koloniale beest’ vanuit twee fronten, ‘deels’ het land Suriname hebben weten uit te jagen.

  Helaas beseffen vele van onze strijdbroeders en zuster nog onvoldoende het gevaar, welke zich momenteel in ons midden gehuisvest heeft, juist als teken dat die Bevrijdingsstrijd, nog lang niet gestreden.

  Wij behoren allen heel goed te beseffen, dat wij nog een lange weg te gaan hebben en zoals onze held Anton de Kom dat verwoorde:

  “GEEN VOLKS KAN TOT VOLLE WASDOM KOMEN, DAT ERFELIJK MET EEN MINDERWAARDIGHEIDSGEVOEL BELAST BLIJFT”.

  EN HET IS DAT ‘MINDERWAARDIGHEIDSGEVOEL’, WELKE WIJ ALS BEWUSTZIJNSBEWEGING EN ALLEN DIE ZICH TOT DIE STRIJD AANGETROKKEN VOELEN, MOETEN ZIEN WEG TE WERKEN, OP DAT WIJ ALLEN VRIJ KUNNEN ZIJN, ZOALS WIJ EERDER IN VRIJHEID GEBOREN WAREN.

  wij wensen u allen tenslotte een gezegend en vooral strijdvaardig nieuwjaar toe.

  Namens de Bewustzijnsbeweging EBU-Akademiya en het Comite ‘Een Waardig Standbeeld van Anton de Kom’,


  Maak melding
 6. de wereld draait door,
  verschillen zijn om opgelost te worden

  beste landgenoten van deze plaats uit,wens ik u allen een jaar van wijsheid,dat zou kunnen leiden tot een natie
  en het jaar van daden voor een betere toekomst voor land en volk

  ye firi na switi liba winti fu waterkant.net
  mijne heren ook voor u en de uwen een gelukkig 2008


  Maak melding
 7. langs deze weg wens ik een ieder, die de bevolking en het land, maar ook aan het landsbelang denkt, zowel onderling als fauna en flora een gezond en een verstandig 2008
  toewensen, en werken aan een opbouwend suriname, waar ook werk en touristen in het belang staat, en natuurlijk deze site niet te vergeten, met als mede radio en tv stations.


  Maak melding
 8. E. Buitenman wat doe je er aan als ze hun eigen sranangvrouw als slaaf behandelen. Hoeveel nemen liever een bakra. Je kan je volk niet als een slaaf behandelen en de andere ras als een prinses.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES