Bronzen Stier Award Gala 2007

1

Vandaag (29 december) worden vier mensen van Surinaamse origine in het zonnetje gezet die, volgens Stichting Damsko, een ‘opmerkelijke prestatie’ geleverd hebben. Dit zal gebeuren tijdens het ‘Bronzen Stier Award Gala 2007’. Het gala wordt georganiseerd door Obsession Magazine en Radio Tamara.

De genomineerden voor 2007 zijn:
Categorie Wetenschap: Dr. P. Oemrawsing en Ir. Glenn Weiss jr.
Categorie Kunst en Cultuur: Clarck Accord, Raj Mohan en Frank Creton
Categorie Maatschappelijke Betrokkenheid: Elvira Sweet, Iwan Leeuwin en Romeo Hoost
Categorie Sport: Clarence Seedorf, Gregory Sedoc en Sam Monsels

De stichting wil zo de Surinaamse gemeenschap op positieve wijze onder de aandacht brengen en hoopt dat de winnaars een voorbeeld worden voor jongeren. Tijdens een muzikaal en cultureel gala in Amsterdam wordt bekendgemaakt wie volgens de jury, die bestaat uit politicus Kathleen Ferrier, schrijver Thea Doelwijt, journalist Ben Douglas, ondernemer en Zwarte Zakenvrouw van 2007 Sharita Narain en bestuurder Martin Winter, het beeldje met de gouden horens mee naar huis mag nemen.


1 REACTIE

  1. heel goed idee
    ik mis de naam van een zeer bekende sportman, die stonfutu van onze sport idolen, de ex voetballer h.mijnals
    heel veel succes verder met dit spontaan begin


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.