woensdag, mei 29, 2024
HomeOnderwerpenEconomieSuriname’s DSB Bank en Rabobank gaan samen werken

Suriname’s DSB Bank en Rabobank gaan samen werken

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 22 dec – DSB Bank en de Nederlandse Rabobank gaan samen werken. Dit meldt DSB Bank. De samenwerking is per overeenkomst beklonken tussen Rabobank-topman Coert Beerman en directeur Sigmund Proeve van DSB Bank. Onder meer zullen de wederzijdse klanten worden opgevangen.

Rabobank Rotterdam wordt de sluis voor activiteiten van DSB Bank in Nederland. Verwacht wordt dat de Surinaamse bankinstelling de eigen positie in Suriname zal kunnen versterken via de samenwerking. Aan de ondertekening is een lange voorbereidingsperiode vooraf gegaan. Onder meer heeft Proeve een bezoek gebracht aan Rotterdam en burgemeester Ivo Opstelten ontmoet.

Deze heeft de voornemens toen toegejuicht. Proeve heeft ook erkentelijkheid uitgesproken voor de technische hulp van het Ontwikkelingsbedrijf Rotterdam, de gemeentelijke afdeling International Relations en de Kamer van Koophandel van Rotterdam. Rabobank werkt al samen met de kredietcoöperatie Godo. Die streeft naar omvorming tot een algemene bank.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

16 REACTIES
 1. die samenwerking totaal onzin; al op dit moment wordt er reeds van mijn rabobank rekening in suriname geld gepint, dus surneds kunnen massaal pinnen met postbank/rabobank en andere rekeninghouders; het enige wat je nodig hebt is een maestro logo. Het wordt alleen tijd dat de blanken banken in nederland inzien dat de tijd voorbij is dat in 1980, het surinaamse geld nietmeer geaccepteerd werd in nederland en dat niets meer waard was na de coup poging van 25 feb en het geld dat daarna geintroduceerd was,, daardoor is het surinaamse belang konstant geschaad tot de dag van vandaag………………


  Maak melding
 2. Nederlandse Rabobanken gaan samen werken.
  Is de DSB in bezit van de Rabo-bank.

  Rekeninghouders; het enige wat je nodig hebt
  Wat de banken in inzien.. is dit

  Om onderscheid te maken tussen de verschillende betekenissen en gebruiken van de term Bank

  bank (financiële instelling), een instelling waar geld en andere waarden worden beheerd voor klanten;

  Personen of bedrijven die dat bij de bank inleggen belegt dit geld weer in leningen aan bedrijven en personen, waaronder hypotheken. Aan de inleggers in een bank, keert de bank rente uit. Het verschil tussen de ontvangen en betaalde rente is een belangrijke inkomstenbron voor de bank

  Oorspronkelijk uit het Italiaans, van het woord banco. Had men vroeger geldwisselaars die geld wisselden. Hierbij controleerden ze of het echt geld was..

  Banken houden zich bezig met het verzorgen van betalingsverkeer voor hun klanten, de handel in vreemde valuta, het voor ondernemingen en overheden plaatsen van emissies van obligaties en aandelen, met de handel in effecten voor eigen rekening (proprietary trading), met vermogensbeheer voor derden (particulieren en institutionele beleggers), met het bewaren van effecten voor derden (custodian), en met het afhandelen van financiële transacties op de beurs (clearing en settlement) en met . Banken zijn actief op zowel de geldmarkt als de kapitaalmarkt. Tevens worden adviezen gegeven op deze gebieden, en wordt research gepubliceerd op macro- en micro-economisch gebied.

  Kijk best mensen, ff kappen met katse gekut de coup poging van 25 feb was een financiële afhandelen van transacties. Die zelfde Nederland heeft D. Bouterse. dan ons bekend is. Waarvoor 500 miljoen gulden werd gereserveerd. Onder het democratisering proces voor Suriname wel te verstaan

  Deze ontwikkeling werd zonder twijfels als het democratisering proces voor Suriname genoemd.

  Voor en na de onafhankelijkheid 25-11-75 en tot heden heerst tussen de politieke partijen
  Oppositie en Coalitie nog altijd onderlinge een verschil van mening. Toen der tijd over de Nood zaak in het land en het leger.
  De parlement van Suriname was en is nog steeds een goedkope komedie, en belande op 25 feb. 1980 tot zijn diepste punt historie van Suriname.

  Nationale agressie en geweld waren geen zaken die bij Suriname hoorde. Maar tegen het koloniale gezag was ondernomen en effectief in de kiem gesmoord. Afsplitsing van het Democratisch Volks front.
  Schering in de Party Nationalistische Republiek. Men vond alles wat met volk te maken heeft verwerpelijk. De leiders van het front voor Democratie en Ontwikkeling waren hoe dan ook Corrupt, en de vakbondsleiders hadden hoe dan ook geen moeite mee…

  Maar ook de gang van zaken waren corrupt. HET VoLK WoRD DoM GEHoUDEN…
  damn th@ts the shitt

  Was dat een Rede van de Regering N.P.K op 30 januari 1980 de opdracht te geven aan de Inspecteur Walker van de politie om op actie voerende Nederlandse Militairen te gaan schieten. Ondanks de opdracht van Henk Arron wegerde de politie schieten uit solidariteit op actie voerende Nederlandse Militairen. Maar ook dank zij de heer Herrenberg werd een bloedbad verkomen tussen de Militairen en de politie verkomen .

  happy new 2008
  Laakpoort laat ff na denken
  Big ups to to all my soldier


  Maak melding
 3. Die ka witte mannen accepteren geen Surinaams geld, dankzij hun is de waarde van de Surinaamse gulden die hoger was dan de nederlandse kapot gegaan, en nu willen ze hun kop daar weer steken, ze kunnen hun kop liever ergens anders in steken dan hoeven ze ook niet meer naar de zonnebank, als je begrijp wat ik bedoel.

  Denk je dat die witte mannen het mogelijk gaan maken om met je Surinaamse pas in Nederland te pinnen, mn mars!

  Ze weten dat er mensen rijk zijn geworden door het wisselen en dat willen zij nu overnemen.
  De euro is eigenlijk niet eens een wettig betaalmiddel in Suriname kunnen ze geen zaken gaan doen met die Oostblok landen voor wie ze alles makkelijk maken in Nederland.

  Die mensen hebben vrij toegang enz maar Surinamers hebben het zo moeilijk gehad als ze vroeger naar Nederland gingen, ze betaalden veel voor schijnhuwelijken enz en dat terwijl Suriname van Nederland was.

  Wat heeft Nederland voor Suriname gedaan??


  Maak melding
 4. De kraaien, beginnen weer te piepen. Zo bang als ze zijn dat men achter hun duistere praktijken komt. Van mij mag dat . Ik heb niets te verbergen dus van mij mag de samen- werking geoptimaliseerd worden, ook justitiele inmenging. Alle moordenaars, dieven en oplichters moeten ontmaskerd worden.Suriname moet een land worden waar de normen en de waarden hoog genoteerd staan ,waar andere landen een voorbeeld aan kunnen nemen .

  Suriname voor de echte Surinamers!!Wie de schoen past, …..


  Maak melding
 5. Door wie denk je dat de Sf in de jaren tachtig aan inflatie ten onder is gegaan. Nou voor diegenen die aan geheugenverlies lijden zoals SU en co, door het militair bewind met Bouterse aan het roer. Bouterse heeft Suriname naar een moreel en financiele afgrond geleid en nog zijn er onbenullen die hem goedpraten. Onbegrijpelijk!


  Maak melding
 6. Bouterse heeft Suriname naar een moreel en
  Financiele afgrond geleid en nog zijn er onbenullen die hem goed praten onbegrijpelijk

  j.p.fide,

  En vene wat heeft hij gedaan,Suriname verkoopt voor Buitenlanders,en zijn hand opneemt voor die witte ze stelen als ratten
  vullen hun zakken moord het volk uit,dat is onbegrijpelijk met jouw erbij.
  dat is mijn laatste reactie voor dit jaar !!!


  Maak melding
 7. lieve mensen waar maken jullie je druk over laat ze maar doen wat ze niet laten kunnen is hun pakkie aan want het brengt alleen maar ergenissen en wat levert dat op niets, wat je ook doet en discuseerd en al staat de wereld op zijn kop het blijft gewoon het zelfde dus ik gebruik mijn energie voor andere dingen waar ik profijt van hebt. geniet van het leven de enige waar je je druk om moet maken is dat de ademt en eet.


  Maak melding
 8. Goede stap van deze twee banken!

  Het is nu nog makkelijker geworden voor remigranten om financiele transacties te verrichten. En zeker voor de ondernemende remigrant is dit een extra bevestiging van zijn keuze.

  Voor de mensen voor wie het niet duidelijk is: Dit gaat niet over pinnen of corruptie. Dit gaat over een economie die booming is!

  – Over de afgelopen vier jaar is Suriname nr. 5 voor wat betreft groei van de toeristische uitgaven ter wereld.
  – Eind 2006 is er voor het eerst weer sprake van een teruglopende emigratie uit Suriname. De immigratie loopt de laatste jaren steeds meer op.
  – Over 5 tot 10 jaar wordt de eerste grote remigratiegolf (NL-> Suriname)van de “lichtingen” uit de jaren 70 tot 80 verwacht.

  De samenwerking is een gevolg van het voornemen van Nederlandse banken om 20 tot 30% dekking voor projecten te leveren. De bevestiging voor de banken is een paar weken terug gekomen in de vorm van wederom een toename van de S&P-credit rating voor Suriname.

  Dit is een felicitatie waard voor heel Suriname! We worden kredietwaardiger geacht!


  Maak melding
 9. Dan moeten we ook euro,s kunnen pinnen, want als de surinamers wat willen verkopen, prijzen ze hun artikelen in Dollars of Euro,s. De Surinamers moeten hun oogjes open doen, maar bij vel onbenullige blijven ze dicht. Ze zijn alleen open als er eten voor hun neus staat.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES