Kritiek voormalige Holloway-verdachten op OM

4

Advocaten van de broers Satish en Deepak K. vinden het kwalijk dat het Openbaar Ministerie (OM) insinueert dat zij als voormalige verdachten van doodslag op Natalee Holloway nog niet van justitie af zijn. Dat meldt Nu.NL.

“Volgens de wet mag Aruba zich niet meer over hun onschuld uitlaten nu de zaak is geseponeerd”, meent raadsman Ronald Wix. “Maar de waan blijft dat het nog verdachten zijn.”

Advocaat Wix onderstreept verder dat het ‘nieuwe’ bewijsmateriaal dat het OM na het sepot heeft vrijgegeven, niet klopt. Een Surinaams meisje verhaalde in juni tegen Nederlandse rechercheurs over een gesprek dat ze in 2005 had gehad met Satish K., vlak na de verdwijning van Natalee Holloway. Dat kan nooit overtuigend zijn na twee jaar”, meent Wix.


4 REACTIES

  1. De broers Satish en Deepak K. hebben recht op schadeclaim! Amerikanen zoeken alleen maar aandacht en zoeken naar zondebokken. Weten jullie hoeveel onschuldigen in de cellen zitten. Satish en Deepak ik wens jullie fijne feestdagen en alle beste wensen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.