zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSpong kreeg beveiliging na doodsbedreiging

Spong kreeg beveiliging na doodsbedreiging

-

Does Travel - naar Suriname

Advocaat Gerard Spong heeft in 2002 en 2003 ruim een half jaar een kogelvrij vest gedragen, tot in de rechtbank, na een tip over een mogelijke moordaanslag op hem. Dat zegt Spong zaterdag in een interview met De Volkskrant, meldt AT5.

De strafpleiter had volgens een tipgever in opdracht van de Surinaamse oud-legerleider Desi Bouterse moeten worden omgebracht door een Colombiaanse huurmoordenaar.

De Amsterdamse politie en Spong besloten diverse veiligheidsmaatregelen in werking te stellen. Ook Spongs zoon, toen 12 jaar, moest een tijdje een kogelvrij vest dragen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

35 REACTIES
 1. en toen heeft de plaatser van dit artikel gewoon vergeten
  erbij te vermelden dat moskovitz hem toen heeft ingelicht dat het loosalarm was en dat spong heus geen vest hoefde te dragen en daarmee was het einde verhaal.


  Maak melding
 2. o, wat zielig, durf je nu pas met je leugens naar buiten te komen , wat is de volgende leugen, spong als je niets nuttig te zeggen heb , hou je mond, dit is weer een van je vele wraakactie,s , HET LIJKT MIJ VRESELIJK ALS JE , NIET WELKOM BENT IN JE GEBOORTELAND , dat is pas een flinke trauma


  Maak melding
 3. De link tussen bota en collumbiaanse drugsbendes moet gelegd worden, om mede een inval van buitenaf te rechtvaardigen.
  Het is belangrijk dat Surinamers weten dat wanneer men bouta enmaal te grazen is genomen zij volledig overgeleverd zijn aan mensen zoals spong die het voor vaderland holland DOEN, en niet te vergeten de boevenbende genaamd Surinaamse regering.

  A.KOMTJIE


  Maak melding
 4. Spong moet z`n werk goed doen en niet zo media-geil doen. Neemt geld aan van client maar wikkeld de zaak niet goed af. Als je hem erop wijst gaat hij meteen in de verdeging dat hij voor zover hij zich kan herinneren van nalatigheid geen spake is. En dat hij geen vergoeding gaat betalen. Er was helemaal niet om een vergoeding gevraagd. Kan je nagaan hoe ze denken. Die zgn nabestaanden. Bouterse zou het land ontvluchten volgens hem en z`n kontbongkoro-neger romeo hoost. Time will tell!


  Maak melding
 5. JA KAN GEBEUREN ,MAAR JE MOET VOOR BEREID ZIJN OP ALLES DUS IK HOU VAN MIJN GEZIN ALS IK u WAS GA ER UIT EN LAAT HET VOOR WAT HET IS NIETS MEER KAN IK ZEGGEN RED JE LEVEN IS EEN COMPLOT ZOALS JE HET ZEGT JAMMER ,VOORZICHTIG spongggggggggggggg


  Maak melding
 6. weer van die laffe reaktie hier, zijn jullie vergeten dat er mensen in delft zijn vermoord in opdracht van bouterse ze moesten de bevrijdingraad uitschakelen hebben ze studenten die bezig waren met muziek vermoord dus het was geen loos alarm dat spong een kogelvrij vest droeg, een regime die zijn eigen mensen op lafhartige manier afslacht moet je niet onderschaten moet je veroordelen maar velen van jullie hier die het opnemen voor zo een moordenaar als bouterse je komt je zelf wel tegen en dan wil ik jullie horen


  Maak melding
 7. Alleen als je een mietje ben ga je huilen en klagen bij anderen om aandacht spongepop keba nanga lauw na zo lauw e biging mie grangma takie hou op hoor gedraag je als een man of heb je geen ballen meer doe niet zo lauw of heb je je geld nog niet ontvangen als adviseur van scenarioschrijvers.
  groetjes AIVB


  Maak melding
 8. Ach mang, is gelul, nog even en iedereen moet een kogelvrij vest dragen in Nederland want elke weekend lees je op internet, teletext en in kranten dat er weer een paar afgeschoten zijn of ergens zijn gevonden in een sloot, huis of weet ik veel waar allemaal.


  Maak melding
 9. Ik wist nooit dat Spong een zoon had. Hoe komt hij dan eraan?? Of is de techniek in Europa zo ver dat twee mannen een kind kunnen maken?? Benne benieuwd!!


  Maak melding
 10. als bouterse niets te vrezen heeft laat hij dan maar voor de rechter komen.hij moet zijn onschuld bewijzen anders moet de rechter maar een uitspraak doen in deze kwestie.


  Maak melding
 11. @16 ja die man heeft een zoon ja want hij had een relatie met vrouw daar heeft hij een kind van ja en nu kies die man voor een relatie met een man niets mis mee toch ik zal jou nog meer informatie geven die zoon van spong is een talent volle tenniser .als goed met jou pc over weg kan zijn deze informatie makelijk te vinden meneer konderman


  Maak melding
 12. wie houdt wie voor gek
  dit verteld hij niet.
  de heer g.spong zijn verhaal lijkt veel meer op een soap van j de mol.uit de woorden van deze kon men toen direct uitmaken,wie de mecanicien zou kunnen zijn. wegens ongeoorloofde handeling van de mecano heeft deze de direktie en medewerkers toen in een zeer slechte positie gemanoeuvreerd. het zou ook mogelijk zijn geweest dat de mecano als familielid heeft gehandeld, deze was toen bestuurslid van de personeelsbond, onder voorzitterschap van wijlen de heer f.derby. hand en spandiensten zouden hebben verricht, om de heer g.spong het vliegtuig binnen te smokkelen. de heer spong speel tjibri tiki met ons.


  Maak melding
 13. weet je wat een soap is nummer 19 dat de man die al deze dingens op zijn geweten heeft en op de podium roept dat hij graag wil dat er een rechtzaak komt en is het zover dan slaat hij een heel andere taal aan dat is een soap . want wat mij opvalt is dat velen van jullie lijden aan geheugen verlies als iemand die niet eens is met een radio station en hij laat het in puin schieten vakbonds gebouwen in brand schieten politie bureau in puin schieten mensen laten oppakken martelen en dan vermoorden de bevrijdingsraad hier in delft en hebben ze perongeluk die arme studenten van een muziek club vermoord nog sterker ik weet de namen van deze mensen die het hebben geflikt een heeft ergens in suriname een reggae cafe niet vergeten wat er met roy horb is gebeurd zijn eigen makker is spong dan gek om beveiliging te nemen jullie slapen hier op deze site blijf slapen hoor mie boi


  Maak melding
 14. Blijf af van Spongi! Laat die man ook genieten van de wrange vruchten, die zijn adviezen voortbrengen, althans zullen voortbrengen.

  Of de massa in Suriname en wellicht ook in het Hooiland zo gek zijn moeten we nog afwachten.


  Maak melding
 15. DU zal het wel beter weten no 16,spong kiest
  ook voor hem,zodra als hij dat wil.het is toch wat mis mee,God heeft een man en vrouw geschapen of een broer en een zus,die samen het leven delen.

  bah !!!!!


  Maak melding
 16. het is duidelijk dat deze reactie pagina wordt onderhouden door de desi fanclub…allemaal nietsnutten die hebben kunnen genieten van de drugsgelden van ddb en waarschijnlijk hem ook nog oraal hebben moeten bevredigen om aan hun dagelijkse shot te komen….sari tori. Wie zijn nou de echt homo’s ? Stelletje zielige poten.


  Maak melding
 17. Sang DOMBO-DU, dat is nieuw,heeft Bouterse mensen in Delft laten vermoorden en heb jij hem ooit gestraft hier?Want na de coup is Bouterse nog enkele keren in Nederland geweest en hebben de Nederlanders hem laten lopen no,jij liegbeest.?Ai baja nog effe en alle moorden die toen in Nederland gepleegd zijn,heeft Bouterse laten doen.Aiiiii bajaaaa DOMBO-DU,waar haal jij je leugens vandaan?Tja je bent zeker 1 die samen spant met deze leugenkabinet,alles wat er toen gebeurd is en heden schuiven jullie makkelijk af op Bouterse,je bent niet alleen DOM maar ook een gore leugenaar DOMBO-DU,dat gebeurt er nou met HAATDRAGERS/ZAAIERS als jij ze gaan in hun eigen leugens geloven.


  Maak melding
 18. aan de reaktie van nummer 22 en nummer 24 kan je zien hoe korzichtig jullie zijn aan nummer 22 god heeft het leven gemaakt en hij neemt het leven maar jou leider die heeft heel veel mensen direct of indirect het leven ontnomen wat denk je daarvan, ik ben het eens met nummer 23 desi fanclub dat heb ik allang door want die onzin wat ze hier zeggen kan niet anders zijn of ze worden betaald ,en aan nummer 24 die iedereen dom noem als jij niet weet dat de bevrijdingsraad in delf zat toen men in opdracht van desi bouterse deze mensen het zwijgen moest opleggen kan ik mij voorstellen dat velen van jullie niet echt weten wat voor gemene mens schuild gaat achtere desi bouterse je zal nog meer horen in de rechtzaal weet je wat leugen is toet wat jullie proberen te doen om die misdaden wat bouterse heeft gepleegd goed te praten de enige mensen die deze onzin geloven zijn mensen van desi fanclub en als voorzitter meneer buitenman en akuba


  Maak melding
 19. Beste toet maak je niet druk met DU die jongen weet niet beter hij heeft een leugen bakroe in zijn ziel er is een spreek woord te kiskesie djompo tekie takie a no notie ma tang orie eng.dus hij gaat finaal op zijn bek vallen als hij de Namen weet van de daders in delft en als hij zo eerlijk is moet hij dat maar doorgeven dan kan hij uit de uitkering stappen zo dom is hij dat hij dat ook niet snap.


  Maak melding
 20. nou zie ik hoe dom jij ben toet en onweten want bouterse is na de coup nooit ik nederland geweest hij mocht het land niet in, hij was op schiphol geland hij moets vertekken want hij was op door volgens mij kwam hij toen uit libie en over de moorden in nederland word je pas berecht waneer en bewijsen zijn niet anders zoals bouterse eerst martelen en daarna afslachten en nu nog steeds geen bewijs waarom hij die mensen het leven heeft ontnomen . ik weet veel meer dan een hoop van jullie hier die moorden in delft zijn in opdracht van bouterse gepleegt maar men heeft de verkeerde mensen gedood ze moesten de bevrijdings raad elimineren en hebben ze die arme studenten vermoord .


  Maak melding
 21. Kwakoe, yu nanga du gaan niet met ons kunnen
  unu laai kevaarlijk. Nochtans vind ik dat je elke gelegenheid moet aangrijpen om dit land letterlijk uit het moeras te helpen tillen.
  Waar je ook geroepen bent om door alletijden heen je bijdrage te leveren,”do it right!” Dus ook nu.


  Maak melding
 22. De zaak Stellendam is nog niet afgerond! Het oordeel van die rechter toen is niet onherroepelijk! Patrick van Loon client van Spong in eerste instantie tot 4 jaar veroordeeld, geen woord over dhr Bouterse. In hoger beroep kreeg hij een hogere straf( 8 jaar) ineens kon hij zich herinneren dat misschien met dhr Bouterse zaken deed. Kroongetuige door Spong aangedragen. De politie in Belgie heeft grote twijfels of deze man met dhr Bouterse zaken deed/of ooit heeft gekend.Hij is gewoon doorgegaan met zijn drugszaken! Bovendien is hij tijdens een verlof niet meer terug gekeerd naar het gevang. In opdracht van het OM hoeft dat niet ivm mogelijke ontmaskering door mevr Wesky. Daar zijn ze angstig voor. Spong, het OM en politiek Den Haag. Er is geen Interpol opsporing voor deze gast ingesteld. Hij had precies hetzelfde verhaal wat Spong vertelde. Er was opdracht gegeven om hem op te ruimen. Time Will Tell!


  Maak melding
 23. Men heeft hem vaker gezien in adamskostuum(in 2003 tot heden) kogelvrije vest no bin di.(had hij dus niet… deed hij ook nooit)
  Hopelijk had hij dan geen keus bij een eventueel schot uit een vuurwapen gewoon bukken ….kogel erin maar direct weer van voren eruit: verwonding… nul komma nul en hij leve vrolijk verder door kontje kogelvrij.

  A HAPPY 2008.


  Maak melding
 24. BESTE DU Er zijn gelukkig nog meer rechtvaardige mensen die op deze aarbol rondlopen zoals JIJ.
  DIE GELOVEN DAT HET RECHT MOET ZEGEVIEREN.
  Je hoeft je dus niet te verdedigen.
  Groet.


  Maak melding
 25. Mensen, jullie hoeven zich niet druk te maken. Gaan jullie maar genieten van onze heerlijke Suriname.
  Nederland is ons land niet. We blijven de zwarten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES