maandag, mei 27, 2024
HomeNieuws uit SurinameLuchtverkeersleiders in Suriname leggen werk neer

Luchtverkeersleiders in Suriname leggen werk neer

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 21 dec – De luchtverkeersleiders hebben het werk neergelegd. Het heeft er dan ook veel van dat het Surinaamse luchtruim tot verboden gebied verklaard zal worden. In elk geval is luchtvaartautoriteit Casas niet geneigd in te stemmen met uitzonderingsmaatregelen.

“Dat is logisch. We willen geen problemen. Als er problemen zijn met de luchtverkeersleiders, zal niemand mogen vliegen in het Surinaamse luchtruim”, zegt Casas-directeur Vivian Hanenberg tegenover de Times of Suriname. Het beste is te hopen op een snelle oplossing in het conflict tussen de luchtverkeersleiders en het ministerie van Transport Communicatie & Toerisme.

Volgens de luchtverkeersleiders worden veiligheidsnormen niet al te serieus genomen. Afspraken over verbeteringen zouden niet worden nageleefd. Eerder heeft de SLM bezorgdheid getoond over de veiligheid als de staking doorgaat. Het moment is gevoelig vanwege de extra vluchten in deze periode van het jaar. Maatschappijen die de binnenlandse diensten onderhouden, willen wel vliegen als de autoriteiten dat toestaan.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

10 REACTIES
 1. laat die soap-regering van el-vene , hun burgers ook een keer serieus nemen, dat krijg je, als men veel beloofd en niks uitvoert, alleen roven ,stelen, bedriegen en liegen, daar is het zooitje van el-vene , goed in , ik wens de stakers veel succes.


  Maak melding
 2. Doen als ze weer massaal op reis gaan om geld te verkwisten die mannen van Front die de mens als honden trappen.

  ti mi ati bron mi e schopoe din bos din bek


  Maak melding
 3. Geen probleem, dan landen die vluchten uit nederland toch in Frans- of Guyana. Daanrna met kleine slm toestellen op Zorg en Hoop. Probleem opgelost!!!


  Maak melding
 4. MOOI ZO goed gedaan jongens nanga datie a regering no mang gwe na doro en ding vakantie gangers kang tang na holland baas a kowroe e prietie ding mars. kondre mang joe na wang boromang a gersie joe lobie baka doro datravisie driengie krofaya watra dang na streelong grote e tapoe dresie vo mie grang ma. sranang boi je ben je niet vergeten wij gaan morgen niet naar su zo langa vene no zaka buikpijn je denk dat ze kleutertjes zijn me je verkeer leidertjes DAME BEDANK BAJA Joe SABIE VO SANG WE STREE.
  BERIE SKOPE KIJK UIT MET JE LIKDOROE NO SKOPOE TRANGA HERIE op je rug no
  groetjes een harde eiser


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES