vrijdag, juni 21, 2024
HomeOnderwerpenMedia en literatuurSuriname’s Jeugdjournaal wint Caribische prijs

Suriname’s Jeugdjournaal wint Caribische prijs

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO/BRIDGETOWN, 17 dec – Het 10 Minuten Jeugdjournaal is onderscheiden als beste nieuwsprogramma in het Caribisch gebied. Ook is voor de tweede keer de Unicef Award voor Kinderrechten in de wacht gesleept. In totaal zijn vier onderscheidingen binnengehaald.

prijzen in ontvangst mogen nemen. Het 10 Minuten Jeugdjournaal is gericht op jongeren. Nieuwsitems worden geselecteerd op grond van relevantie voor de doelgroep. Het accent ligt op voor de doelgroep begrijpelijke presentatie in woord en beeld. Bij de preselectie was er concurrentie van op volwassenen gerichte nieuwsprogramma’s uit Trinidad & Tobago, Barbados, de Antillen en Jamaica.

“Ik ben onder de indruk van de prestaties van het jonge team van journalisten uit Suriname. De jury vindt dat het werk dat ze leveren boven het gemiddelde uitsteekt. Daarom roepen we andere landen op om het voorbeeld van Suriname te volgen”, zei juryvoorzitter Jones Madeira uit Trinidad & Tobago. De Caribbean Media Awards zijn een initiatief van Pan-Amerikaanse Gezondheidsorganisatie, Paho.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
  1. TERECHT!!!!
    Het programma is zeker de moeite waard om naar te kijken het is een leuk programma en erg goed in elkaar gezet,ook de presentatie is van hoog niveau!
    Duzzzzz..PROFICIAT!!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES