woensdag, februari 21, 2024
HomeNieuws uit SurinameCoalitie Suriname bereid veiligheid te bespreken

Coalitie Suriname bereid veiligheid te bespreken

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 10 dec – De coalitie is op elk moment bereid de veiligheidssituatie in het land te bespreken. Dit zegt Otmar Rodgers, leider van de Nieuw Front-fractie. Het klopt dan ook niet dat een parlementair debat wordt geschuwd tegen elke prijs. Integendeel, ook de coalitie zit met vragen.

Onder meer moet duidelijkheid komen over de scenario’s van ondermijning, die de afgelopen weken zijn geschetst. Het parlement is zich dus wel degelijk bewust van zijn rol, wat de oppositie ook beweert. “We moeten ons niet laten leiden door ogenschijnlijk mooie verhalen, die mensen opjutten, terwijl bij nader denken je inziet dat het gaat om verhalen die je bij het kampvuur vertelt”, zegt Rodgers tegenover de Ware Tijd.

Volgens onder meer de Nationale Democratische Partij, NDP, is het parlement op een zijspoor gezet en voert minister Santokhi van Justitie & Politie zijn eigen regie. Het aankaarten van bedreigingen van de staatsveiligheid zou in het parlement moeten geschieden en niet via de media. Rodgers vindt dat er genoeg ruimte is voor een parlementair debat, zonder dat een speciale vergadering uitgeschreven hoeft te worden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Party

3 REACTIES
 1. ik vind het mooi om te horen of lezen dat de ndp klaag over de democratische gehalte van suriname nu waren het niet deze zelfde mensen die niets van wet en gezag moesten weten en dat de voorzitter van deze partij een anti democraat is wat een wereld leven deze mensen in


  Maak melding
 2. nr 1 je ben een zielig mens je spreekt je zelf de put in.

  als hen die zijn gevallen in de strijd voor democratie in hun graf jou mening horen wil je dan dat ze trots op je zijn?

  succes behaal je maar op 1 manier; en dat is door groot denken!

  vergeef! geef je eigen bloed of je leven om je land van zijn zonden te verlossen. dan wordt je voor eeuwig hoog in
  aanzien herdacht door land en volk , dit is gezien de situatie het dierbaarste dat je eruit kunt halen.
  heb je spijt en zoek je vergelding wraak of je zaait haat,dan voed je het kwaad.

  kijk eens naar suriname in zijn geheel. het front kabinet en aanhang richt zich als een stier op het rode lap ddb.terwijl alle andere grondwettelijke rechten van het volk worden vertrapt.

  als dat democratie is dan mogen wij nog veel ellende verwachten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES