zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie Suriname houdt razzia onder Guyanezen

Politie Suriname houdt razzia onder Guyanezen

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 3 dec – Bij een razzia in het centrum van Paramaribo zijn ruim honderd Guyanezen aangehouden. Dit meldt de politie. Een groep van twintig is meteen het land uitgezet wegens illegaal verblijf. De actie volgt op informatie en klachten vanuit de gemeenschap.

“Sterke geluiden over illegale praktijken en ongure personen in het gedeelte tussen de Waaldijk- en Hofstraat”, zegt politiewoordvoerder Humphrey Naarden tegenover de Ware Tijd. Behalve op illegalen, werd ook jacht gemaakt op drugs, wapens en criminelen. Wapens en drugs zijn niet echt aangetroffen. Bij de actie is de omgeving afgezet.

Verscheidene eenheden hebben meegedaan. “Er zijn geen wapens gevonden. Wel drugs, maar een kleine hoeveelheid marihuana die nog geen kilogram bedroeg”, aldus Naarden. Een aantal Chinezen die in eerste instantie werden aangehouden, zijn weer in vrijheid gesteld. Het bleken klanten van een illegaal belhuis. Buurtbewoners hebben vaker geklaagd over de last bij vooral het hotel, waar onder meer is ingevallen.

opening
Fernandes Express
BODO Party

6 REACTIES
 1. Reeds geruime tijd zijn bepaalde figuren in Su. bezig een anti-Guya stemming te creeren soms vraag ik of die Tjander Tokie wijs genoeg is of is hij bang dat Khan zijn geld wil hebben.

  Nogmaals kijkuit in Su. er zijn problemen.

  En het is echt geen Maritime border dispute of Equidistance, maar een equitable anti-Guya


  Maak melding
 2. Nuttig actie, de autoriteiten laten zien aan de gemeenschap dat er wordt geluisterd en indien noodzakelijk op wordt getreden…

  We zijn van origine een tolerant volk maar het loopt de laatste jaren de spuigaten uit met illegale Brazilianen, illegale Guyanezen, etc…
  Surinamers hoeven niets te pikken van illegalen die illegale en of criminele activiteiten in Suriname verrichten…


  Maak melding
 3. Waarom worden de illegalen Brazilianen en Chinezen ook niet gelijk opgegpakt en terug gestuurd?
  waarom enkel de Guyanezen?

  De illegale Chinezen worden zelf door venetiaan binnen gehaald of niet?


  Maak melding
 4. Rustig aan met die Brasleiros. Als zij boos worden tuinen zij ons zo vanuit het Zuiden de Atlantische-oceaan in. Liever een goede zuiderbuur dan een verre vriend.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES