woensdag, november 29, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieNaar Luciën L. wordt niet gezocht

Naar Luciën L. wordt niet gezocht

-

De Rotterdamse Surinamer Luciën L. (55), die wordt verdacht van een aandeel in de Surinaamse Decembermoorden in 1982, hoeft niet over zijn schouder te kijken of daar een agent met handboeien zwaait. Het OM in Rotterdam heeft van zijn Surinaamse collega’s geen verzoek gekregen om te helpen bij de opsporing van L.

„Wij zoeken hem niet,’’ zegt een woordvoerder van justitie in Rotterdam tegen Het Algemeen Dagblad. L. maakte in de Bouterse-tijd officieel deel uit van de Verzorgingscompagnie.

Op zijn adres, de Den Hertigstraat in de Tarwewijk, werd eergistermiddag volgens de krant niet opengedaan.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

16 REACTIES
 1. tuurlijk wordt naar hem niet gezocht. Hij heeft geen politieke invloed en vormt geen gevaar voor nederlandse belangen in Suriname.

  Is toch duidelijk dat ze alleen Meneer Bouterse alleen willen hebben.


  Maak melding

 2. Nu beginnen die dieven, schurken hun kansen te bereken met een opvallende uitspraak als Bouterse weg is kunnen wij de NDP in pikken of het valt uit elkaar…. dat heb ik luid en duidelijk gehoord…maar u moet toch die smerige plannen van Vnoshine kennen waar hij en zijn kornuiten J.A.Pengel naar huis gestuurd hebben voor +/- 30 srd. loonsverhoging.Om daarna de NPS in te pikken als meneer de beste alles weet maar nu op zijn bek gevallen is door een potje Lima stront.


  Maak melding

 3. Ik begrijp deze reactie niet van velen, die deze hele rechtzaak zien als een aanval van de NPS op de heer Bouterse.Volgens mij hebben de nabestaanden deze rechtzaak aangespannen en geen politieke partij.En die mensen staan volledig in hun recht.Het zal je vader of broer wezen die daar zonder enig proces een kogel krijgt door zijn hoofd.
  Hoe is nu wijlen de heer Horb overleden??
  Laten ze dat ook maar gaan onderzoeken…
  Er kleeft heel veel bloed aan Bouterse hadden, en het moet een keer afgelopen zijn.
  Deze man heeft een scheiding in de bevolking gebracht en veel haat gezaaid.Waarom denk je dat zijn dochter nu wonen in Belgie de naam Bouterse niet wilt dragen?Zegt al genoeg,..


  Maak melding

 4. DU,

  Suriname zit op zijn dieptepunt. Iedereen heeft zijn kans gehad behalve Boutje.

  Geef die man een kans het is toch maar 5 jaren . Aangezien suriname al een wrak is kan het erger?

  Zo weten we tenminste of hij echt een leider is of een lijder?


  Maak melding

 5. ach nummer acht wat is dat voor onzin. heeft bouta niet laten zien wat voor leider hij is. eentje die ongewapende mensen vermoord. zijn er geen andere mensen die suriname vooruit kunnen leiden. moe wordt je van het gezijk over bouterse alsof hij een onbeschreven blad is. been there done that. niet goed bevonden. NEXT PLEASE.


  Maak melding

 6. nummer 8 weet je waar hij een kans krijg van mij krijgt in santo boma laat hij daar maar gaan zitten na denken wat hij land en volk heeft aangedaan, zonder pardon


  Maak melding

 7. DU en Krassie,

  Als jullie zo de pik op Bouta hebben waarom demonstreren jullie niet tegen de misdaden die de blanken suriname hebben aangedaan??

  Boutje heeft 15 vermoordt en jullie staan te krijssen als verstandloze mensen. NEderland heeft duizenden van ons soort vermoord Waarom komen jullie dan niet in opstand ?

  Of zijn jullie dat vergeten? Jullie voorouders zullen zich rotschamen voor idioten als jullie.

  Typisch surinamer natuurlijk. AI ai aanvallen je eigen srananmang, maar iets tegen balkie en co zeggen … nee hoor dat doen ze niet want Bakra’s zijn natuurlijk goden voor mensen als DU en Krassie.


  Maak melding

 8. er zijn zogenaamde familie leden die zich wel of niet bekommert over de dood van hun man of broer maar meer om in het spotlight te komen. de verhouding tussen de doden toen deze nog leefde was baar slecht. anderen wenste zelf de dood voor deze. wat zie je vandag de dag gebeuren, dat deze zelfde gasten met het idee rond lopen dat er geld te verdienen is dus doen als awari domri. straks gaan zij ook andere dingen opeisen, die gasten zijn gewoon op geld uit. ze doen net of. ze gaan straks een paar van deze opsluiten teki yu ai luku. nogmaals dit geldt niet voor de fatsoenlijke familie of echtgenote.


  Maak melding

 9. Hallo hier even een reactie van een surinamer die al lang in N.L leeft. Ik ben geen Bouterse fan. Ik volg net als alle landgenoten het proces tegen de december moorden. Wat ik even kwijt wil is dat ik sommige mensen niet begrijp. Nou wordt er al jaren geroepen dat bouta voor de rechter moet verschijnen en dat hij moet boeten voor zijn daden. Als Nederland zo begaan was met het lot van ons surinamers en genoeg bewijs zouden hebben waarom dan zo lang wachten. Meneer Spong als u als jurist zoveel belastend matriaal bezit waarom niet eerder aan de bel getrokken en de man voor het internationaal gerecht gesleept. Krijgen we deze TOP landgenoten terug na het proces,en wat is dan de waarde hier van. Al met al ben ik benieuwd wat er na het proces zal gebeuren. In ons paradijselijk landje moet nog zoveel gebeuren. Ik hoop dat er na het proces eindelijk een start kan worden gemaakt met de ECHTE wederopbouw van ons prachtige land.

  ero


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES