dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijGerucht leidt tot rush op Surinaamse pompstations

Gerucht leidt tot rush op Surinaamse pompstations

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 29 nov – Pompstations hebben ruim een halve dag lange rijen klanten moeten verwerken als gevolg van geruchten. Met de grootste moeite hebben de stationhouders burgers ervan kunnen overtuigen dat er geen sprake is van een op handen staande algemene sluiting.

“Geen sprake van, we staken niet”, zegt secretaris Sirodjenie Jankie van de Surinaamse Servicestationhouders Bond, SSB. In elk geval wordt niet meegedaan aan de stakingsketen van andere groepen. “Ik kan niet zeggen waar het gerucht vandaan komt. Er zijn geen conflicten met de overheid of de oliemaatschappijen”, aldus Jankie. Al in de vroege ochtend was het raak.

Het gerucht dat de stationhouders besloten hadden de pompen stil te leggen, had zich verspreid als een lopend vuurtje. In de hectiek van het moment, met het aan de lopende band afkondigen van stakingen, weet niemand het meer zeker. Dat verklaart, samen met het uitvallen van het publieke transport, dan ook goed waarom duizenden autobezitters het ineens gemeenschappelijk op de heupen schenen te hebben gekregen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
  1. haha, gegeven het “FEIT” dat Bouterse aanslagen zou hebben beraamd volgens Santhoki…dan lijkt het logisch dat zij die Santhoki en deze regering geloven, ongeacht of pompstations niet staken, overgaan tot hamsteren. hahahaDus mensen koop je benzine en diesel..want er komen aanslagen.Koop je suiker ,aardappel en rijst. Hamsterennnnnn tot dat Santhoki zegt dat er niks aan de hand is.


    Maak melding
  2. Echt geen scenarioooooo?! Er wordt wel in korte tijd veel omgezet. Straks wordt het schaars en dan volgt prijsopdrijving. Zoals gewoonlijk.

    Geef NDP maar de schuld.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES