“Poppenkast Bouterse binnenkort verleden tijd”

43

PARAMARIBO, 28 nov – Oud-legerleider en parlementariër Desi Bouterse voert een politieke poppenkast op, waar het binnenkort mee gedaan zal zijn. Dit zegt coalitieparlementariër Sharmila Mangal-Mansaram. Bouterse mag zich in allerlei bochten wringen, ontkomen aan het recht zal hij niet. Zijn recente uithaal naar hooggeplaatste functionarissen moet gezien worden als een opvoering, rioolpolitiek.

Het heeft veel weg van een poging de dans der gerechtigheid te ontspringen. “Met heel veel afschuw heb ik kennis genomen van de misselijk makende uitspraken van Desi Bouterse. Het enige dat Bouterse gedaan heeft is business as usual, namelijk uitschelden, uitschelden en nogmaals uitschelden, links en rechts en op alles dat hij tegenkomt”, zegt Mangal-Mansaram tegenover Dagblad Suriname.

Dat zo zwaar is uitgehaald naar het regering en parlement slaat nergens op. “Het belachelijke vertoon en gescheld op het functioneren van het parlement, waar hij zelf de grote afwezige is, spreekt boekdelen over de betrouwbaarheid van de woorden van deze pseudo leider’, aldus Mangal. Ook de beschuldigingen aan het adres van minister Santokhi van Justitie & Politie moeten in dit licht geplaatst worden.


43 REACTIES

 1. Sharmila het beste is je waffel dicht te houden. ALs parlementarier moet je weten dat hij de vrijheid heeft van meningsuiting. En uitschelden is iets anders dan de politici bekritiseren.

  Kijk niet naar de boodschapper, maar kijk naar zijn informatie.


  Maak melding

 2. De politieke poppenkast mangal is in jouw gelederen te zoeken.wie heeft verraad geleegd bij de buitenlandsedienst is dat Bouterse,wie heeft Drugs gemokkelt is dat Bouterse,wie pinnaart het volk is dat Bouterse,Wie drijft het arme volk van zijn percelen ? is dat Bouterse ,meisje zo moet ik je noemen pre ju poku da ju sref dansy.


  Maak melding

 3. Deze pseudo leider is wel de leider van de partij met de meeste zetels en dat kunnen we niet zeggen van de partij waar zijn een opponent van is die als een nachtkaars aan het doven is!!
  Wat mij verbaast is dat ze nu luidkeels van de toren blaast en in het verleden zo stil was als een muis in deze zaak die al 25 jaar speelt!!
  Dat ze nu zo dapper doet is, omdat ze weet dat er krachten zijn die Bouterse voor 2010 willen uitschakelen daar men niet zit te wachten op nog een aanhanger van Chavez!!
  Als men de perikelen rond het stembureau heeft gevolg dan is de conclusie, dat de verkiezingen niet helemaal zuiver zijn verlopen en zonder deze malversaties Bouterse waarschijnlijk ettelijke zetels door de neus zijn geboord!
  Men gaat er nu vanuit dat met Bouterse in het gevang de NDP vleugellam wordt gemaakt!
  Het is algemeen bekend dat maffialeiders en gangs in Amerika vanuit de gevangenis de touwtjes nog strak in handen hebben buiten het gevang dus ze kunnen nog van een koude kermis thuiskomen!
  Ook kunnen ze uit de trucendoos zoals bij de laatste verkiezingen putten!!
  Of Bouterse een alternatief is voor Front betwijfel ik ten zeerste, want onder zijn bewind was het ook doffe ellende!!
  De keus voor de bevolking van Suriname is dus geen keus!!
  Daar er geen alternatief is voor de surinaamse bevolking bevinden zij zich in een uitzichtloze situatie!!!!!!
  Er is maar een(1) woord dat overblijft: AAN MODDEREN!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 4. een uitstekend geschiedschrijving van de Clown Bouterse…

  de mogelijkheden van Moordenaar desi bouterse nog!!!

  1; vluchten naar Cuba…
  2; vluchten naar Venezuela…
  3; vluchten naar Bolivia…
  4; vluchten naar Nicaraqua…

  wie weet, licht hij die optie(s) nog…

  hoe zal de samenleving reageren en hoe zullen zijn medestanders reageren bij een eventuele vlucht van Bouterse???…

  hoelang is Bouterse als een opgejaagde veilig in het buitenland???

  hoelang bestaat de NDP nog bij een veroordeling of vlucht van Bouterse???…


  Maak melding

 5. Bus no e rij, scholen gesloten…maar men praat over bouterse hahaha. Deze Mangal weet echt niet wat belangrijk is.In plaats van dat ze Wolf gaat helpen..bespreekt ze wat Bouterse gezegd heeft.
  Santhoki is uitgemaakt voor drugdealer..hij reageert niet eens…waarom is wat anders, maar waarom reageert Mangal. Laat Santhoki voor de zoveelste maal aankondigen dat hij de uitspraken van bouterse gaat laten onderzoeken door het OM.
  wat zijn er met de voorgaande onderzoeken mbt de uitspraken van Bouterse gedaan?Niets.Stilte…want eindstand…a no e yoku.

  Men gebruikt Bouterse om de boel af te leiden van het het feit dat er gestaakt word en dat mensen niet naar het werk kunnen.En toch komt deze vrouw vertellen dat het gescheld nergens op slaat.
  Ik hoor der niet gillen dat ze moeten gaan vergaderen in de assemblee over die stakingen ,over die scholen die nieuw materiaal behoeven.Neen ze praat over Bouterse. Wie is die rioolpoliticus.

  Gisteren werd misleidend in de krant geschreven dat er 40 miljoen staatschuld weg zou zijn gemaakt.Lees dat artikel..wat blijkt miljoen is afbetaald en ze moeten totaal 40 gaan betalen.Maar misleiding toch.Geweldige kop. Dan wat staat er vandaag? ze lenen nu 10 miljoen bij india voor pompen…dus eindstand..staatschuld is gestegen hahaha.Deze oplichters… praten alleen over staatschuld wanneer er iets afbetaald..en niet wanneer er geleend is.Ze houden de boel voor de gek.
  ze moeten nog geld gaan lenen voor het onderwijs…want van de productiegelden gaat het niet komen.Laat Mangal uitleggen hoe de regering het onderwijs zal verbeteren. Laat mangal daarna vertellen waarom Fred derby straat gebarricadeerd is door de buurtbewoners.Laat ze dat oplossen.Ze besteed te veel tijd aan wat Bouterse wel en niet gezegd zou hebben.


  Maak melding

 6. WAT OF WIE IS MANGAL MANSARAM
  er zal straks een boekje van haar open gedaan worden laat dat duidelijk zijn haar uitspraken haar opmerking van wat er moet en wat er zal gebeuren zal ze straks wel zien wie jan klaassen is wat heef ze gedaan in de dna wat is haar meerwaarde daar ze is
  publiek en media geil straks is het exit sjarmila je gekochte diploma’s komt goed met je
  groetjes baas apoekoejesie aivb


  Maak melding

 7. Een uitstekend geschiedschrijving van de
  clown bouterse
  de mogelijkheden van moordernaar Bouterse !!!
  nationalist sam

  Jij en je lijers de grootste volksmoordernaars,boevenbende,oplichters,drugssmokkelaars.


  Maak melding

 8. he mangal als ik jou was zou ik al vast een ticket kopen richting ned je weet toch nu hebben jullie allemaal een grootte bek , mie o pai oe dang oe mag hoor na tjien mony kijk maar naar daal en andre die kunen het niet meer na vertellen . dus hou je bek anders kom ik die zaak zelf afmaken.


  Maak melding

 9. Hé Mangal,
  Nou niet zeuren hé. Volgens mij ben je betrokken bij frauduleuze zaken samen met je familie! En dat jij je benen piert voor iedereen om een betere positie te krijgen weet iedereen ook!
  Trouwens, weet je wat zo achterlijk is van je: dat jij Hindoe’s had opgeroepen om toch op de VHP te stemmen, omdat anders die Olifant zou komen en ze zou vertrappen!


  Maak melding

 10. Bouterse mag ook praten.

  Hopelijk hebben velen de meeting via internet kunnen volgen en geven zij een reactie op hetgeen er gezegd is en niet van wat zij van anderen gehoord hebben. Zelf vind ik het jammer dat ik niet aanwezig kon zijn bij deze meeting, omdat ik op 25 november terugkeerde naar Ned. Zelf vond ik deze meeting een waarbij er enkele kanttekening werden geplaatst tegen de huidige regering en terecht een reactie op de komende dingen. DDB mag ook praten. Helaas is het niet aan een ieder gegeven objectief te luisteren en dat lezen we uit de vele postings. Ik heb ook gehoord dat er Ned. journalisten aanwezig waren en als je de berichtgeving hierover leest, ontkom je niet aan hun vooringenomenheid. Resumerend van wat ik via internet heb gehoord van de meeting, kom ik tot de conclusie dat er heel veel vragen en opmerkingen zijn gemaakt door DDB, en het is vreemd dat er zo weinig door de regering en/of de gewraakte personen, een reactie is gegeven. Wat ook zo storend is, vind ik het gegeven, dat sommigen praten over een verdachte als zijnde een veroordeelde. Is het proces nog wel nodig voor hun? Och, DDB, heeft aangegeven meer pijlen op zijn boog te hebben en daar wacht ik maar op. Hopelijk krijgt hij niet gelijk, dat het hele proces een schijnvertoning is, maar dat het een eerlijk verloop mag hebben. Ik geef alleen maar mee ter overweging dat,de gang van zaken bij dit proces, ongeacht of hij schuldig of niet schuldig wordt verklaard, dit de toon zal zetten voor de volgende DDB of een echte rechtsstaat.


  Maak melding

 11. Mangal of vrouwgal,
  In elk geval ben je toch wat gal;meer troep dan wat anders.
  Maar houd je bij je leest.Want je weet geen sier.
  Jij bent een van de velen die de boel daar verziekt.
  Je wil dat oom D. voor heterecht verschijnt.
  Oke,dan hoop ik dat hij wordt vrijgesproken.
  Je zal sowieso anders gaan blaffen.
  Ga nou rustig dat boeltje in je familie opruimen.Je weet toch,die familieleden van je die sex met elkaar hebben.
  Je zegt dat een ieder in de VHP achter santollie staat.Dat geeft blijk van onweendheid.
  Je snapt je eigen bullshit niet.
  En voor die andere idioten;
  Vooral ding blakkasma,ingi enz.Bouta opo oenoe ay,toch we kruisig hem.
  De slaavenmentaliteit is in jullie blijven huizen.Rediemoesoes zijn jullie.

  Maar oen no sabie tak baas e kon frie,dan oeng sa sjie soema na baas.
  Sharmilaar oedoepoptjie,dan zal je terug gaan naar bangladesh.

  Rustig iem de.
  En voor alle overigen die tegen DDB zijn,
  wees gerust alles komt terecht.
  Bouta de wang bigie mang.En a sa tang BIGI

  Lang leve BOUTA


  Maak melding

 12. ik ben het met mangal eens en je ziet de zelfde vertoning hier als je tegen die moordenaar ben word je ook door een aantal landveraders uitgescholden mensen die woorden te kort komen kunnen alleen maar naar geweld grijpen dus als het moet dan maar met geweld bestrijden.waarom vraag deze demagoog om een rechtzaak en waneer die er komt dan zie je zijn ware aard zo zie je dat zijn excuus nooit echt was hoe dom moet je zijn om deze rat niet door te hebben je heb een aantal ratten hier die emotioneel dom regeren als deze riool rat bouterse bestrijd.


  Maak melding

 13. Net zo als deze vrouw zo erg springt tegen de uitspraken van Bouterse moet ze dat ook doen als buitenlanders dat doen als bv Nederlanders dat doen. Waarom komt ze niet zo op voor Surinamers in het buitenland als die worden beledigd?? Dat is poppenkast.

  Wie is zij om zo te springen voor Santhoki?? Hij moet toch zelf reageren als die wilt en het erg vindt wat Bouterse zegt of heeft gezegd.
  Elke Surinamer die op Schiphol landt wordt als drugdealer gezien waarom maakt ze daar geen probleem van want eigenlijk is dat veel erger dan uitspraken want die mensen zijn van te voren verdacht en moeten hun onschuld bewijzen dmv de 100% controle.Dat is ook poppenkast.

  En ik ben het met de meesten die hier boven hebben gereageerd eens.
  Ze zeggen in Suriname Bouterse dit, Bouterse dat, maar doen ze het zelf niet beter??

  Hoelang regeren ze al?? Wat hebben ze bereikt??
  Ze zetten het land in de uitverkoop en geven alles uit handen, buitenlandse bedrijven komen een paar euro’s brengen en gaan er miljoenen ervandoor. Kijk bv naar de goudindustrie, bauxietindustrie en binnenkort de bananenindustrie.
  Casino’s komen als paddestoelen uit de grond, die gerund worden door Turken (zal ook wel een criminele organisatie zijn).Is toch belachelijk!! Grootste poppenkast.
  Geef Surinamers de kans en motiveer hun om iets op te zetten.

  Suriname is Suriname maar het lijkt wel alsof het door Nederland wordt geregeerd, veel dingen worden 1 op 1 overgenomen vanuit Nederland.Poppenkast want wat goed is voor Nederland hoeft niet goed te zijn voor Suriname en andersom zou Nederland het nooit doen.

  Laat deze mensen voordat ze met hun vingertje wijzen eerst in het land investeren en daarmee het land opbouwen zodat iedereen een goede veilige huis, een goede ziekenfonds enz heeft en natuurlijk dat de kinderen elke dag met een gevulde maag naar school kunnen.

  Nooit komt de Surinaamse regering op voor Suriname, ze knikken op alles “JA”. Ze moeten een voorbeeld nemen aan de Antillen die reageren gewoon keihard als iets niet naar hun zin is.
  Bouterse heeft vrijheid van meningsuiting toch?? Dan laat die man toch zeggen wat ie denkt. Hij heeft tenminste lef en zegt het gewoon in het openbaar en niet via-via ofzo want dat is pas poppenkast volgens mij.

  Als het zo een slechte man is dan waarom heeft hij de grootste partij??
  Waarom staan veel Surinamers achter hem?
  Waarom kan die dan deel uitmaken van de Surinaamse regering?
  Waarom kan die dan gewoon overal vrij rond lopen?


  Maak melding

 14. Hoi lezers,

  Waarom probeert men mw mangel zwart te maken;wanneer hr doekhie en dhr Moenne vele uitspraken doet ,doet (bijna) niemand zijn/haar mond open.

  In een democratische land mag iedereen zijn mening kenbaar maken.Ook dhr Bouterse kan nu zijn mening kenbaar maken.terwijl in de jaren tachtig was de situatie heel anders he”???

  Als mijnheer Bouterse erkend dat hij als Commandant wel verantwoordelijk is ( voor december 82 ontwikkelingen) .Waarom klaagt men nu.Eingelijk had Hr Bouterse,d.d. zelf om een onderzoek gevraagd (verzoek ingediend bij het OPENBAAR MINISTERIE) Verder was een COMMISSIE ingesteld omtrend de december ontwikkeling ( tijdens regering wijdenbosch)

  Waarom probeert men nu onder uit te komen?
  HOE weet Dhr Bouterse dat rechterlijke macht beinvloedbaar is? Of praat hij dit uit ervaring;oh ja hij ken de oud-officier van Justitie Dhr RAMON DE FREITAS (TOEN HR. MR .S.GIRJASING MINISTER WAS VAN JUSTITIE.

  Nu (altans tot voor kort)is de ex-officier van justitie de ADVISEUR van Dhr Bouterse,d.d.

  Waarom had men toen (jaren 80/ tijdens de regering van Hr Wijdenbosch/Radhakisoen)niet geinvesteerd in de rechterlijkemacht?

  Nu de Minister wel doet dan vindt men dat niet goed.Dan kan je concluderen wat voor soort mensen dat niet goed vinden.

  Hoop dat iedereen eens is dat een onderzoek komt omtrent de december ontwikkelingen?

  Verder mag de rechter bepalen wat /of wie de schuldigen zijn?

  DAARNA hoop dat( na de verkiezingen)een president komt die wel amnestie verleent aan eventuele gedetineerden( evntbij veroordeling)


  Maak melding

 15. papagaai mangal be cool pas komen kijken jij woord straks een parkiek in een kooi wat weet jij. jij was toen in de luiers toen dingens ging gebeuren. tjoep kare parkiet(gado tjo) DESI zegt is een weest to kil but een order rasta theek mij place.dus tjoep kare.parkietttttttje…………..


  Maak melding

 16. Bouterse hoepel op want wij van Bombelman gaan jou sowieso niet helpen..vroeger hebben we je vaker geholpen maar je hebt niet genoeg geld betaald dus ik help je niet meer ik Bombelman ben de baas van internet Suriname en ik Bombelman ben GOD in het paradijs ik doe wat ik wil en binnenkort nemen wij chinezen Suriname over-
  Ik Bombelman ga Suriname vernietegen want ik Bombelman haat alle Surinamers vooral die euiro Surinamers..ik Bombelman ben GOD !!


  Maak melding

 17. Goed zo Sharmila, je hebt het juist gezegd. Binnenkort houdt die poppenkast van bouta op. Ik heb heel veel respect voor deze vrouw ondanks het feit dat ze op een laffe wijze bedreigd is geworden door N.D.P. aanhangers blijft ze strijdbaar.
  Laat dit proces komen, laat die zwarte bladzijde eens eindelijk afgesloten worden.


  Maak melding

 18. @Rewa
  Niet liegen!!! Niemand is opgepakt voor bedreiging naar Mangal Harerame!

  @Neus
  Vergis je niet. Heleboel anti-S(f)tront berichten worden gemodereerd of komen er niet door.


  Maak melding

 19. ik ben het met mangal eens en je ziet de zelfde vertoning hier als je tegen die moordenaar ben word je ook door een aantal landveraders uitgescholden mensen die woorden te kort komen kunnen alleen maar naar geweld grijpen dus als het moet dan maar met geweld bestrijden.waarom vraag deze demagoog om een rechtzaak en waneer die er komt dan zie je zijn ware aard zo zie je dat zijn excuus nooit echt was hoe dom moet je zijn om deze rat niet door te hebben je heb een aantal ratten hier die emotioneel dom regeren als deze riool rat bouterse bestrijd.
  du

  du, volgens jou komen sommige mensen woorden tekort, maar jij doet het niet beter.
  Dat de Surinaamse regering een plan heeft,wat
  via Santhokie wordt uitgevoerd is voor elke koe duidelijk, is het eenrechtvaardige plan wordt Suriname er beter van, gaan de politisie na berechting of vermoorden van DDB minder of helemaal niet meer stelen van het volk, Is DDB werkelijk schuldig? ik denk dat deze vragen belangrijker zijn.
  En zoals ik boven reeds schreef deze regering crieerd een situatie waarin ze ingen kunnen doen die anders niet kunnen denk maar aan de aanval van de VS op Irak, Sadam het zogenaamd gemischewapens.
  Bouterse wil opnieuw een coup plegen, dus is er reden om hem te arresteren, en tijdens zo`n arrestatie kan er iets fout gaan en word hij per ongeluk dood geschoten, jullie weten hier te weinig om te kunnen begrijpen hoe deze regering te werk gaat, soms vraag ik me af of sommigen van jullie die in deze regering geloven wel een beetje kunnen nadenken.

  all de best DDB Suriname heeft jou nodig!!!!


  Maak melding

 20. Nu heeft mangal een grote bek, voorwat??? die achteruitgang van het land??? Bouterse heeft altijd een grote mond gegeven en duidelijk bewezen dat hij een leider is die macht heeft en gewaardeerd wordt.Tenminste is hij een man die uitstraling weergeeft waar idereeen aan zijn lippen hangt. Wie heeft hij niet uitgedaagd???? Hij is de trotse leider en wanneer hij deze proces overleeft wordt hij de beste President van Suriname. Een vuist maakt macht tide tamara …


  Maak melding

 21. Beste Mensen,
  Wat is die Bando nummer 8 een raar persoon,en let ook een beetje op u taal gebruik,Als mangal iets te vertellen heeft dan mag iets dat gewoon doen.
  Als u daar niet tegen kan moet u niet op de site zijn.mijn advies aan u maak er geen troep van ,en praat met een schonen mond.


  Maak melding

 22. Ik, Adelaar, vind het heel dapper van mangal dat ze wat durft te zeggen.
  Over het geschreeuw bouterse wil ik het volgende zeggen: Het is gedaan met hem. Rustig laten inslapen in de gevangenis, Suriname heeft een zaken kabinet nodig, Suriname moet eerst de helft van haar eigen parasieten (lees ambtenaren) kwijt. Wie is niet recentelijk naar Suriname geweest en zich verbaasd over de vooruitgang in het land. We hebben dat niet aan de overheid te danken maar aan de surinamers zelf, de zakenlui. Laat nog van mijn part 100 casino’s komen als ze maar belasting betalen. Laat nog meer brasilianen komen om in de grond te wroeten als ze maar belasting betalen.
  Wie weet wie henk arron was en Bruma deze waren ook schreeuwers netals bouterse hebben ze wat bereikt hadden deze heren nooit over een status aparte gehoord neen ze zitten nog met hun slaverij verleden en van daaruit handelen ze is nooit goed geweest zal ook nooit goed komen.
  Laat dhr. parmessar van de ndp president worden van dat land en je zult veranderingen zien. Het moet in suriname verboden worden om minister te worden zonder een academische studie, we hebben nu gezien waar dat naartoe heeft geleid. Eigenlijk hoort in suriname enkel en alleen hoog geschoolde mensen in het parlement te zitten. Wie is een ander mening toe gedaan reageer en we gaan op een ander niveau discuseren. De Adelaar is rustig.


  Maak melding

 23. Als ik Sharmila was zou ik mij schamen en bek houden, omdat ik deel uitmaak van een coalitie van meerdere corrupte “regeringen” en zelfs ook tot drugs veroordeelde. Deze regering heeft het Surinaams volk in een “monetaire” armoede gestort .

  Ter jullie informatie zijn elementen bezig alle beschermde natuurgebieden in Suriname te eigenen.


  Maak melding

 24. Hallo,
  Als jullie voor Bouterse zijn, waarom zijn jullie dan hier. Het is makkelijk praten, ik denk dat jullie ook allemaal voor hem gevlucht zijn. Hypocriten zijn jullie. Ik ben benieuwd hoe jullie zouden reageren als hij een familielid van je vermoord had.
  Shut up.

  Trouwe lezer


  Maak melding

 25. daar heb je gelijk mee.deze regeerders die nemen altijd het oude mee zodat zij gretig gebruik kunnen maken van het geen zij willen hebben en bereiken zonder enege kennis van zaken te hebben,een degelijke opleiding bestaat er niet ga na dan zullen ze zelf zien wie en wie geschoold zijn en wie daadwerkelijk het beste van het land willen maken.Ik ben er 100%zeker van dat als Parmesar president van Suriname wordt dat het veel beter zal gaan in onze economie,neem een voorbeeld aan Nederland en zijn verschillende partijden gaat er iets mis dan moet stappen zij er zelf bij op dat bewtekend de eer aan zichzelf houden en verder een ander de kans geven het werk beter te doen maar niet zitten en zakken vullen en het arme volk uitbuiten.Ik ben nu in Nederland maar volg alles heel goed op de voet.sinds ik er ben hoor ik over Bouterse,mensen in Gods naam laat dat even gaan,anders gezegd had dit allang opgelost moetewn worden,maar we weten alles als er iets mist gaat met de regering dan is Bouterse naam altijd op de voorgrond.


  Maak melding

 26. Mensen zoals deze wijf zorgen juist voor onrust in het land terwijl als zulke mensen hun bek gewoon houden en rustig afwacht wat er gebeurd is het misschien veel rustiger in het land. Deze mensen willen nu van zich laten horen zodat ze de geschiendis boeken in gaan in deze hele zaak.

  Hopelijk gaan ze op hun bek als de waarheid boven water komt want deze likkers praten te snel.

  De enige man die ballen heeft en een man van het volk is BOUTERSE!

  Hij zou ook de beste man zijn om het land te leiden want Suriname heeft helemaal niks aan die mensen die er nu zitten. Ze zetten het land in de uitverkoop voor een paar centen aan buitenlanders.

  Waarom heeft alleen deze wijf een probleem over wat Bouterse heeft gezegd, ze zit toch niet alleen in het parlement, waarom hoor je die andere mensen niet?? Blijkbaar is het toch niet zo erg als wat zij beweert.

  Ik las net een reactie van iemand hierboven dat deze wijf gronden steelt van armen, dan is ze toch niet zo braaf als dat ze speelt.
  Veel mensen houden ervan om met hun vinger naar anderen te wijzen terwijl ze zelf geen haar beter zijn.
  In die 25 jaar heeft ze nooit gekraait over deze hele zaak maar nu er zoveel journalisten enz er zijn moet d’r naam te horen en te lezen zijn.


  Maak melding

 27. Ik wil het volgende kwijt:

  Zonder aanzien des persoon dient een ieder te worden berecht als bewezen is dat die persoon een strafbare feit heeft begaan.
  Het bovenstaande is een algemene beginsel die onherroeplijk moet worden toegepast als het vorengenoemde zich voordoet.

  In de parktijk blijkt de werking daarvan niet altijd op te gaan om een aantal redenen.
  Genoemde redenen kunnen zijn:
  – Dat men niet voldoende bewijs kan produceren, om te komen tot een berechting
  – Potentiële clienten voor de Santo Boma gevangis kunnen niet worden berecht omdat deze over voldoende kapitaal bezitten om de rechtsgang te beïnvloeden
  – Sommigen kunnen niet berecht worden omdat bewijsmatrialen “per ongeluk” zoekraken of getuigen worden bedreigd

  Als genoemde redenen opgelost zijn kan men pas men pas spreken van een “rechtstaat”.
  In alle andere gevallen vervalt men tot klasse justitie. Zover mijn bijdrage.

  Hojot


  Maak melding

 28. Mevrouw Mangal heeft het goed getypeerd.Hij blijft een clown.Maar niet zomaar 1 maar een mislukte die zogenaamd spijt heeft van z’n daden.Is akub vergeten wie drugs smokkelde met z’n kameraden naar america!Juist ja Bouterse had weer iemand voor z’n karretje gespannen en hij loopt vrij rond.Hoop dat het binnenkort afgelopen is met hem.Hij verdient een lange straf!


  Maak melding

 29. jullie zouden een ander taal spreken als je eigen familie of vriend zou zijn vermoord.wat doen jullie hier nou in hemelsnaam ,waarom gaan jullie die moordenaar bouta niet steunen in surinaame ,stel hypocrietendat jullie zijn ,het zijn jullie die totaal geen vooruitgang hebben in jullie leven ,dus als jullie een ander ziet die wat betere leven heeft ,dan we begin tak bullshit.voor dat je tak bull shit uit joe mofo put joe srif in wang ma sa loes eng boy ,wang sa sa loes eng brada,wang vrouw sang loes engmasra ,wang pikin sa loes eng papa ,we waka e tak bullshit ,opkomen voor een moordenaar


  Maak melding

 30. @nr24. Dat niemand is opgepakt wil niet zeggen dat zij niet bedreigd is geworden, het wil alleen maar zeggen dat de politie z’n werk niet goed heeft gedaan.Als bijvoorbeeld je via een telefooncel belt of als je met een wegwerp mobiel met een prepaid kaart belt is het heel moeilijk om achter de daders te komen.


  Maak melding

 31. Walgelijk hoe bepaalde mensen reageren omtrent gerechtigheid.
  Vergeet niet dat onrecht altijd bestreden moet worden. Moeten we de december-moorden gewoon accepteren voor wat het is en verder gaan met de democratische rechtsstaat?
  Wat is dit voor onzin. laten we aub geen afrikaanse toestanden hier creeren.
  Daders van een strafbaar moet ten alle tijden gestraft worden. Iedereen heeft immers een algemeen rechtsgevoel.


  Maak melding

 32. @Phailaw november 30th, 2007 at 11:03 am

  Ik geef je groot gelijk!
  Daarom is het goed dat dat zootje zgn. intelligente elite hun mars was gebroken. Rambocus en Sheombar zijn de oorlog begonnen. Ze hebben hun straf ontvangen!
  Als ze geen rotzooi hadden getrapt dan was Suriname de topper in de regio!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.