woensdag, april 17, 2024
HomeNieuws uit SurinameSuriname verwacht Chinese parlementaire delegatie

Suriname verwacht Chinese parlementaire delegatie

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 27 nov – Een delegatie van het Chinese parlement, het Nationale Volkscongres brengt Suriname een bezoek. Dit meldt de voorlichtingsdienst van het parlement. De delegatie staat onder leiding van Ji Peiding, ondervoorzitter van de vaste parlementaire commissie voor Buitenlandse Zaken.

Op programma staan beleefdheidsbezoeken aan vicepresident Ramdien Sardjoe, minister Lygia Kraag-Keteldijk van Buitenlandse Zaken, en parlementsondervoorzitter Caprino Allendy. Ook is er een werkbespreking met de vaste commissie voor Buitenlandse Zaken en andere parlementariërs. Hoofddoel van het bezoek is het verbreden en uitbouwen van de bilaterale banden met Suriname.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
 1. De chinezen hebben door dat bij het corrupte bestuur van Suriname heel veel te halen valt. Biedt hen wat geld en je mag zelfs datgene wat je niet wilt hebben meenemen. Haal vooral heel veel Chinees schorum naar Suriname voor het paspoort. Dan kunnen ze nog ongemerkt naar elders toe.


  Maak melding
 2. waarom doet venetiaan geen zaken met Ghanezen?
  Chinezen hollen het land uit en daarna zijn ze weer vertrokken richting China.
  Ghanezen zijn slim en zijn keiharde werkers, ze beheren de financiële markt wereldwijd.
  En Ghanezen blijven in het land waar ze wonen en werken. Ze gaan niet terug naar Ghana.


  Maak melding
 3. adisabeba, ga maar terug naar ethioie ofzo! want blijkbaar ben je echt aan coke als je denkt dat ghanezen de financiele WERELD nog wel , beheersen . daarom is Ghana zeker veel armer dan suriname???

  aan africa hebben we 1000x niks, aan de chinezen alleen maar kolonisatie, aan de europeanen en amerikanen niks, suriname moet gaan leren dat het in latijns amerika is, en leren zijn eigen rijkdommen goed te gebruiken!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES