Identificatieteam in december naar Suriname

9

Een Nederlands rampen identificatie team van het Korps landelijke politiediensten (KLPD) gaat op 8 december naar Suriname om daar de identiteit van acht slachtoffers van een vliegtuigramp uit 1989 vast te stellen. Het ministerie van Buitenlandse Zaken betaalt de kosten van het team meldt De Telegraaf.

De organisatie van nabestaanden beschikt niet over de financiële middelen hiervoor en heeft Buitenlandse Zaken verzocht de kosten te dragen. Deze bedragen rond de 15.000 euro. De identificatie van de slachtoffers stelt de nabestaanden in staat tot (her-)begrafenis van hun naasten en toevoeging van hun namen aan het herdenkingsmonument in Paramaribo.

Op 7 juni 1989 verongelukte een vliegtuig van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij. Bij de ramp kwamen 176 mensen om het leven. Acht van hen zijn, door tijdgebrek en de minder geavanceerde technieken uit die tijd, nooit geïdentificeerd schrijft de krant.


9 REACTIES

 1. Men heeft nooit hierover wat gezegt en plotseling een” zogenaamde politie indentificatie team “naar suriname ,alle respect voor de nabestaanden maar denken jullie even verder na ,waarom niet eerder en waarom nu,daar het proces nu moet beginnen moet plotseling een politie team van klpd naar su ZOGENAAMD om lijken van bijna 18 /20 jaar te indentificeren weer die grote leugens van de aanhang van VENE weer het misbruik maken van nabestaanden die hun geliefden een plaats hebben gegeven in het leven om al dat verdriet weer naar boven te halen HOEVEEL LEUGENS MOETEN WE NOG VERWACHTEN BIGI LIP TIP TIP ,we praten hier over een heel heel grote schande van deze regering de zoveelste na elkaar laat6 de mensen in vrede rusten VENE misbruik het volk niet met deze door zichtige smoesjes hij (vene) wil zeker weer een opdracht van nederland ten uitvoer brengen zijn (ned) baas heeft hem(vene) opgedragen” OOM D ” te berechten omdat ze ook maar de meeste bloed vlekken is te zien aan hun handen vandaar dat vene hun vuile werk en opdracht moet uitvoeren “get a fucking live vene”laat je niet zo misbruiken door nederland wees mans genoeg en kom op voor je volk die jou die plaats heeft gegeven.


  Maak melding

 2. Ze gaan naar su zogenaamd indentificeren maar ze gaan voor andere zaken en dat hebben we te danken aan de onderdanen van nederland en dat zijn “VENE en aanhang”de uitvoerders in su van de nederlandse opdracht gevers in nederland.


  Maak melding

 3. @ de bom heb jij ook zoveel boter op jou hoofd als de ndp en zijn voorzitter toen die amerikanen bezig waren zieken mensen te helpen was het ook niet nu komen de hollanders ook niet goed ik snap jullie niet je ken het spreekwoord die zeg achter iedere boom een dief zien dat gebeurd met de ndp en bouterse , vergeet een ding niet de hele politie apparaat is door bouterse kapot gemaakt nu dez sterke minister van justitie de heer santohki de hele politie onganisatie weer aan het opbouwen is ,is het in jullie ogen weer niet goed het enige wat goed is voor de ndp is iemand die het land kapot maakt net als bouterse dus de bom zet een bom voor bouterse zijn we gelijk van hem af


  Maak melding

 4. De hiellelikkers vandaar 26 November geen vrije dag,Suriname is weer afhankelijk en niet onafhankelijk.natuurlijk is hij sterk als drugs crimmineel,gelijk boriky du


  Maak melding

 5. @nummer 6 kan jij niet normaal beleefd reageren je doet net een kleinkind dat aandacht nodig heeft ik snap jou echt niet je maak je zelf meer belachlijk je scheld iedereen uit jij ben naar jou mening de slimste hier laat je echt na kijken mie boi


  Maak melding

 6. haaaaaaaaaaaa Du,

  Du je bent een van niveau laat je niet verlagen ik geniet van je postings dagelijks.
  Du je hebt nu eenmaal mensen en klinknagels.
  Du leervinding is de beste leermeester.
  Tang boeng en ga door met je betoog.
  groetjes


  Maak melding

 7. laat je echt kijken mi boi

  Du

  ,ik spreek de waarheid,dat kan je niet hebben he!! wat versta je onder schelden,ik maak je wijs, jij blijf naar een richting kijken je bent haatzaaier ,bloeddorstig.wie een kuil voor een ander graft valt er zelf in.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.