donderdag, mei 30, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieLijk vermiste Delftenaar gevonden in sloot

Lijk vermiste Delftenaar gevonden in sloot

-

Does Travel - naar Suriname

Het dode lichaam van een vermiste 44-jarige Delftenaar van Surinaamse afkomst, is vrijdagmiddag gevonden. De politie vond het lijk in het water aan de Schoemakerstraat en sluit niet uit dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen.

Wilgo Noslin, bewaker van broodjeszaak ’t Puntje in Delft, werd sinds dinsdag vermist. Volgens De Telegraaf heeft het slachtoffer mogelijk te maken gehad met een ripdeal in België, waarbij in 2004 de Delftse drugsbaron Marco Eijk werd geliquideerd.

Eerder deze week zou voor de broodjeszaak een met bloed besmeurde standaard zijn gevonden. Ook zouden er bloedsporen op het buitenbankje zitten. De handen van de dode Delftenaar waren volgens de krant met een riem vastgeknoopt.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
  1. Bewaker van een broodjeszaak in Delft. Ik wist niet dat Delft zo crimineel was dat een broodjeszaak al een bewaker nodig heeft.
    Misschien komt het omdat de broodprijzen zo gestegen zijn.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES