Eerste Suriname Veteranen Voetbalfestival

1

Van zaterdag 15 tot en met zondag 30 december 2007 organiseert Reet Petite International samen met lokale organisaties in Suriname drie weekenden lang het eerste Suriname Veteranen Voetbalfestival. Het wordt een jaarlijks terugkerend evenement met veel sport, muziek en entertainment meldt de organisatie in Nederland.

Gezien het succes van het veteranen voetbal all over the world heeft Reet Petite het plan gevat, om door middel van een sportieve en attractieve krachtmeting deze tak van sport een stevig impuls te geven. Doel is tevens een deel van de opbrengsten te doneren aan een sociaalmaatschappelijke organisatie door ieder jaar een toepasselijk thema uit te kiezen. Voor dit jaar is gekozen voor ‘Het Verzorgings/Bejaarden Tehuis’.

De boodschap die Reet Petite International en lokale partners met dit festival willen overbrengen is om het saamhorigheidsgevoel en de verdraagzaamheid tussen de verschillende generaties, ongeacht afkomst of leeftijd,daadwerkelijk inhoud te geven.


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.