zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentGoodTimes Owru Jari party in .off_corso

GoodTimes Owru Jari party in .off_corso

-

Does Travel - naar Suriname

December is de maand waarin de meeste Surinamers hun moederland bezoeken. Deze heimwee-toeristen vertrekken bijna allemaal speciaal om de jaarwisseling in Suriname door te brengen. Maar die unieke Surinaamse sfeer die daar heerst rond Oudejaarsdag, is komende maand ook in Nederland te proeven.

Op maandag 31 december organiseert GoodTimes.Org vanaf 14:00u ’s middags namelijk de traditionele GoodTimes OWRU JARI PARTY 2007.

Owru Jari is Surinaams voor ‘oud jaar’, en is in Suriname een groot, gezellig openluchtfeest dat in de middag begint. In Nederland, waar het hartje winter is, zal de Owru Jari viering daarom plaats vinden in Rotterdams bekendste club ‘.off_corso’, aan de Kruiskade 22.

Van 14:00u ’s middags tot 20:30u ’s avonds staan dj.’s Madstyle, Superior, Mixmaster J, Meo en Merre garant voor een heftige oudejaars party. Kenmerkend voor Owru Jari is ook de Surinaamse, opzwepende kawinamuziek. De formatie LA ROUGE is verantwoordelijk voor dit onderdeel op de GoodTimes Owru Jari party 2007.

Meer info op www.goodtimes.org. Foto’s van de GoodTimes Owru Jari party van vorig jaar in .off_corso vind je op www.goodtimes.org/tha-party/

opening
Fernandes Express
BODO Party

6 REACTIES
 1. Wat leuk,maar kan de owro-jari parties in Suriname niet en nooit evenaren,hahaahhaah alles is gratis, etenen drinken zoveel als men wil,bij de politieopleidingscentrum, douane,telesur enz.Bere gezellig daar,ik kan het niet missen.


  Maak melding
 2. Niet jij alleen toet,maar ik vier mijn owro jary aan de Benjaminstraat,ik ben nog alergisch voor politieagenten een zoals sandoksie.da wansma we gy verlof da ka du sawanny,ma te un draai kun bakka,da we pryt eng skyn zakelijk.

  Akuba


  Maak melding
 3. Hahahahahhahaah Akuba, ik vier mijn Owru/Jari bij Krasna althans overdag. in de avond op Zorg en Hoop.
  Bij de politie,douane enz. is het altijd kei en keidruk mang.
  hahhahahah Aboeng kandeh oen goh Boks drapeh.


  Maak melding
 4. ik zit nu te denken
  holland moet geen leger meer hebben.
  1.hollanders zijn zkenmensen
  2.hollanders zijn niet geschikt buij het leger
  3.hollanders betalen te veel belasting geld om nieuwe mensen aan te trekken.
  4.hollanders ,daar balen mensen van denk aan ook sebrenica ..
  de grootste massa moord gepleegd mede door hollanders na de 2 wereld oorlog.
  5 . met anders woorden het kost ons te veel geld.
  6.wij hebben in holland een te kort aan vak mensen,laat deze militairen liever werken.
  7.nooit hebben de hollanders hun hoofd gebruikt.(om te werken)
  8. ect. ect.
  dus een een woord weg met het leger van holland.


  Maak melding
 5. Beste mensen denken jullie ook aan anderen die geen feesten kunnen permiteren?Door al dat feesten/de allerbeste wensingen worden we er niet beter van worden.Soso las ting.
  Door de feestende massa gebeuren ook ongelukken:dronken achter het stuur/verwondingen door pagara’s/vechtpartyen..etc.Ben bly en gelukkig dat ik niet tot die massa behoor.Ik ga voor een paar dagen bosland in voor rust!!


  Maak melding
 6. Beste mensen denken jullie ook aan anderen die geen feesten kunnen permiteren?Door al dat feesten/de allerbeste wensingen worden we er niet beter van .Soso las ting.
  Door de feestende massa gebeuren ook ongelukken:dronken achter het stuur/verwondingen door pagara’s/vechtpartyen..etc.Ben bly en gelukkig dat ik niet tot die massa behoor.Ik ga voor een paar dagen bosland in voor rust!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES