dinsdag, mei 21, 2024
HomeNieuws uit SurinameSurinaams hotelwezen kan vraag niet meer aan

Surinaams hotelwezen kan vraag niet meer aan

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 14 nov – De hotels in Paramaribo zijn volgeboekt tot aan de periode rond de Onafhankelijkheidsviering op 25 november. Dit meldt de Surinaamse Hotel Associatie, SHA. Wie nog wil reserveren, zal genoegen moeten nemen met een appartement buiten het stadscentrum. Er schijnt een nieuwe trend door te breken.

Deze periode van het jaar is niet eerder een piek gebleken, nu dus wel. Het is niet eerder voorgekomen dat geen van de ongeveer tweeduizend beschikbare kamers meer vrij in november. Als nieuwe trekpleister wordt de Srefidensi Marathon gezien. “Er is nu een grote trek naar appartementen buiten het centrum”, zegt SHA-voorzitter Melissa Redjosentono. Vooral de aanwas uit Frans Guyana is groot.

Vergroting van het aanbod, waar al jaren op wordt aangedrongen, is meer dan ooit vereist. “Deze situatie bevestigt dat er meer hotelkamers nodig zijn”, zegt Rabin Boeddha, onderdirecteur van de Stichting Toerisme Suriname. Als de trend zich voortzet en ook de traditionele drukte rond Kerst en Nieuwjaar aanhoudt, zal de noodzaak tot meer investeringen zich dringender dan ooit doen gelden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
  1. bezetten die plaatsen? je bedoelt dat ze ook een hotelkamer hebben? Drugstoerisme naar Suriname toe? Ik dacht dat het vanuit Suriname was. De eerste twee reacties op een positief bericht en meteen negatief, zeer apart.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES