vrijdag, december 8, 2023
HomeOnderwerpenEconomieOvername RBTT Suriname opent perspectieven

Overname RBTT Suriname opent perspectieven

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 13 nov – De overname van RBTT Suriname door de Royal Bank of Canada opent goede perspectieven. Dit zegt directeur Anne Harmsma van RBTT Suriname. Als de overname begin volgend jaar rond is, zullen nieuwe mogelijkheden worden geschapen op zowel micro als macro niveau.

Het bankpersoneel krijgt meer gelegenheid zich te ontwikkelen en carrière te maken. Ook in groter verband zijn er voordelen en is schaalvergroting te verwachten in de financiële sector. ”Banken in Suriname krijgen soms kredietvoorstellen die ze niet aankunnen”, zegt Harmsma. De band met de Canadese bank biedt toegang tot ruimere financieringsbronnen. Grotere projecten zijn dan mogelijk.

Uiteindelijk zal de consument er beter van worden. Ook een andere mogelijke uitkomst mag niet over het hoofd worden gezien. Juist om in de groeiende behoeften te kunnen voorzien, zal ook de rest van het bankwezen moeten bijdraaien. “Dus ook de andere banken in Suriname zullen moeten omkijken naar grotere samenwerkingsverbanden”, aldus Harmsma. Hij voorziet de komende vijf jaar dan ook een totale omslag.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

3 REACTIES
  1. Ja hoor deze bank heeft geen perspectieven.Je kan geen mail sturen en brieven worden niet beantwoord.Faxen heeft geen zin want ze kijken niet eens naar.De Turkse bank loop zelf voor .


    Maak melding

  2. Soms vraag jij je zelfve af…wat zit in de Suri.zijn bovenkamer.
    De meeste willen leiden en willen leider zijn… maar mi-boi.. weet wat je zegt…(zij zijn blind of laten zich door anderen bullen)….kijk heel simpel waarneer gaat Su. uit goud zijn eigen muntstuk slaan b.v 18 of 22 of 24 karaat..kijk… dan heb je zelf handel…. dan mag je praten…of wat denk jij van een neutraal land met echte geheime rekeningen… kijk… dan kan de wereld met je mee. zie b.v. Zwitserland.

    Maar roepen en blijven roepen als een brulaap ga dan het liefst in een kooi zitten.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES