Suriname heeft laagdrempelig beleggingsfonds

3

PARAMARIBO, 9 nov – Suriname heeft zijn eerste laagdrempelig beleggingsfonds. Initiatiefnemer Finabank wil met zijn Finatrust Hypothekenfonds zoveel mogelijk burgers laten mee profiteren van de huidige economische opleving. Een eerste inleg van honderd euro of honderd dollar voldoet al.

Dat is bij andere beleggingsfondsen niet mogelijk. “We hebben gemeend om middels dit beleggingsproduct de markt te betreden, niet alleen omdat wij in de behoefte willen voorzien, maar ook omdat wij de lage inkomensgroepen mee willen laten profiteren van een stukje economische groei”, zegt Maureen Badjoeri, directeur van Trustbank. Welzijn en welvaart komen zo binnen handbereik van grotere groepen.

De kans dat deze doelstelling gerealiseerd wordt, is des te groter, dankzij de gunstige economische perspectieven van het moment. Het fonds is min of meer cyclisch van aard. Er zal belegd worden in woningbouwfinancieringen voor voornamelijk lagere inkomensgroepen. Het Finatrust Hypothekenfonds is opgezet door de Nederlandse beleggingsdeskundige Rob Putter.


3 REACTIES

 1. Is Rob Putter goed gesceent? We hebben ook een Ecobel-SurinamTimber gehad. Het bestuur zit nu opgesloten. En veroordeeld de inleggelden terug te betalen.
  Die zouden ecologisch verantwoord surinaams hardhout kappen en verhandelen. Vraag het aan Ir. John Lenne en Dr.Ir. Hendrison hoe het is afgelopen. Eugenie van der Stap en Jan Meijer zitten in de bak in Nederaland. 12 miljoen zoek.


  Maak melding

 2. niet doen kijk naar ned, daar zijn heelveel mensen bedonderd, mensen worden opgelicht, op een moderne manier, voor dat je het door heb, ben je al je geld kwijt.
  in ned is het algemeen bekend, en niemand kan wat voor je doen. in ned is de regering bezig om een nieuwe wet te maken , om zulke mensen in de gevangenis te zetten, en de slachtoffers te beschermen.
  als men heel veel geld al binnen heeft, zegd men dat de beleggingsfons bankroet is, en volgens de wet kan dat, dus men word zo snel rijk.
  deze week nog is dubai invest bankroet gegaan, daarvoor zijn een hele boel voorgegaan, als je naar de tv kijk in ned zie dan dat er nieuwe bij zijn gekomen, en zo gaan ze door, om mensen leeg te plukken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.