Overwaardebelegger vlucht naar Suriname

8

Enkele honderden hypotheekklanten die de overwaarde van hun huis belegden bij een man uit Capelle aan den IJssel zijn hun geld kwijt. De dader, directeur Ralph K. van het bureau ‘Financieel Actueel’, is gevlucht naar Suriname meldt De Telegraaf.

De slachtoffers lieten zich door K. (43) verleiden om de overwaarde van hun huizen te investeren in enkele van zijn bedrijfjes. Maar de bewuste ondernemingen vielen afgelopen maand één voor één om schrijft de krant. De directeur vertrok onlangs met stille trom naar Suriname, waar hij zich momenteel onbereikbaar houdt voor de gedupeerden. Hij zou zich verbergen omdat hij zich bedreigd voelt.

Inmiddels heeft zich een groep van 130 gedupeerden uit heel Nederland gevormd. Zij proberen in een gezamenlijke actie hun bijna vijf miljoen euro terug te krijgen.


8 REACTIES

 1. wat een schooier is dat,hij kan nu vrij en blij leven in sur denkt hij.hang hem op mensen deze oplichter.wat een viezerik.zuur verdient geld.breng hem naar peter r de vries.


  Maak melding

 2. Mensen,

  Dit is simpel. Richt een stichting op. Waarbij alle gedupeerden zich kunnen aansluiten. Iedereen betaald een bedrag, bijvoorbeeld E300,00. Daarna wordt een gespecialiseert advocatenbureau in de hand genomen. De E300,00 is om de procedure kosten te betalen. Deze doet aangifte.

  Verder moet ook gekeken worden naar de rol van de Toezichthouder Autoriteit Financiële Markten (AFM), want ze zouden al geruime tijd op de hoogte zijn geweest van misstanden bij Financieel Actueel.

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding

 3. Meester oplichter Sir.O.heeft ooit aangegeven GÉÉN oplichter te zijn maar mensen die van hun geld MÉÉR willen maken daarmee te willen helpen en DÁT kost geld en risico natuurlijk.Ik lieg nooit,het is maar net waarin Jij!!!!geloofd.


  Maak melding

 4. Plata broki, jij heb gelijk!!

  Die man moeten ze oppakken en heel de vlucht retour naar Nedeland op een cola fles laten zitten.

  Dus die man wilde met ander mans geld een luxe leven gaan leiden.
  Hopelijk raakt hij het geld ook kwijt aan anderen in Suriname maar dan op een heftiger manier.

  Waarom is die niet naar Dubai gegaan ofzo??
  Nu wordt Suriname weer genoemd in iets vervelend’s. Suriname kan er natuurlijk niks aan doen maar toch die man is het land in kunnen komen na een “misdaad” en met zoveel geld.


  Maak melding

 5. Veel Malafide”s bedrijfjes groein als kool in Nederland.Royal-Dubai-Investment is ook bangroet gegaan. Ook de Rabobank-hypotheken lopen niet altijd gesmeerd met klanten.
  Voor wat betreft Ralph K…loopt ooit zichzelf tegen!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.