woensdag, mei 29, 2024
HomeOnderwerpenEconomieTarief water, energie in Suriname nog stabiel

Tarief water, energie in Suriname nog stabiel

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 3 nov – Huishoudens en bedrijven hoeven voorlopig niet te vrezen voor hogere tarieven voor drinkwater- en energieleveringen. Dit zegt minister Gregory Rusland van Natuurlijke Hulpbronnen, NH. Hoewel al jaren gezinspeeld wordt op een verhoging, is nu definitief niet het moment.

“In elk geval komen er dit jaar geen verhogingen. We houden de vinger wel op de pols”, zegt Rusland tegenover de Ware Tijd. Getracht wordt zo lang mogelijk uit te stellen, hoewel de beide nutsbedrijven staan te springen om marktconforme aanpassingen. Vooral de prijsstijgingen van brandstof worden als moordend ervaren. Dat wordt weliswaar ingezien in regeringskringen.

Aan de andere kant wordt rekening gehouden met het strategische belang van nutsvoorzieningen. Verhoging nu zou bovenop de prijsverhogingen komen voor goederen en diensten. Die zijn het directe gevolg van de duurdere euro en almaar stijgende brandstofprijs. “We proberen de gemeenschap zolang mogelijk tegemoet te komen”, aldus Rusland.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
  1. leuk tehoren van de man goed nieuws ja ,maar even een ding dat ik niet kan rijmen hoor.
    a;s wen vraagt wat voor economi hier is zegt de voltalige gemeenschap een DOLLER wij reken alles naar de DOLLER menheer ons mon stelsel is gebazert op de doller en nu janken ze om de dure euro kan oemand mij dat uit leggen dan misschien ik ben even de weg kwijt,alles word naar de us doller gerekend en nu dus de euro waar komt dat dan vandaan en hoe gaat dat dan in zijn werk en vanwaar die ommeswaai


    Maak melding
  2. als je overdag geen water spaart uit de kraan van sur dan kun je niet dochen want in de middag uren komt er geen water uit de kraan. de surinaamse overheid is zo slim dat ondanks genoeg water in sur en capaciteit toch geen genoeg water kan geven aan zijn bevolking.hoort u mijn goed, surinaamse overheid kan zijn bevolking geen genoeg water geven. ze zijn bereid te betalen maar sur overheid is lui.lezzie. je krijgt ook geen vaste telefoon als je geen vrienden heb die bij de telesuur werkt.wat een luie overheid die zijn bevolking niet gun om zich te ontplooien.. ondanks dat ze wilen betalen krijgen ze het toch niet.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES