zondag, mei 26, 2024
HomeNieuws uit NederlandSuriprofs schenken kunstgrasveld aan Suriname

Suriprofs schenken kunstgrasveld aan Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

In aanwezigheid van de president van Suriname, Ronald Venetiaan en Jeu Sprengers, voorzitter van de KNVB, zal Stanley Menzo op zondag 4 november een kunstgrasveld in Paramaribo openen. Dat meldt ELFvoetbal.nl.

Menzo, trainer van FC Volendam, verricht de plechtigheid in zijn functie als voorzitter van de Suriprofs, die jaarlijks activiteiten ontwikkelen voor Suriname. Het kunstgrasproject werd in 2005 toegewezen aan voetbalvereniging Leo Victor. Na een voorbereidingsperiode van twee jaar ligt er inmiddels een kunstgrasmat naar internationale standaard.

Financieel is het project mogelijk gemaakt door de opbrengsten van de erewedstrijd van de Suriprofs in 2005 en met aanvullende subsidies van de NCDO en Wilde Ganzen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. Weer iets neergezet dankzij de NederSuri’s, bedankt Suriprofs…

  Leuke gedachte Neruda alleen Franklin Rijkaard bemoeit zich nauwelijks met Surinaamse zaken en zet zich nauwelijks in voor Surinaamse aangelegenheden, da’s wel jammer, daar hij een invloedrijk persoon is.


  Maak melding
 2. WK 2014 in Brasil, Suriname doet mee met als captain Clarence Seedorf en als trainer Frank Rijkaard?

  Neruda

  In Su willen ze tegenwordig geen buitenlands hulp meer, kijk maar wat Spong naar z´n hoofd geslingerd krijgt!!! Zo zal het ook gaan met het voetballen!!! Ze maken liever Brunswijk coach, i.p.v. iemand van de Suriprofs!!! En gelijk hebben ze Su speelt al jaren lang op hoog Niveau in de regio, hahahahhaha


  Maak melding
 3. Een natuur gras die jij en je leiders niet kunnen onderhouden alles moet het Buitenland voor jullie voorkauwen,en in jullie mond spugen.Kijk het Surinaamsstadion hoe het eruit ziet.Het Buitenland moet dat weer doen
  wat ze weten te roepen eris geen geld maar wel geld voor hun zak.

  Akuba


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES