woensdag, april 17, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijRegistratieactie Surinaamse oudjes onder de loep

Registratieactie Surinaamse oudjes onder de loep

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 2 nov – Het initiatief om Surinaamse burger boven de zestig te registreren voor aanvraag van een Nederlandse AOW-uitkering, wordt onder de loep gehouden. Dit zegt minister Maurits Hassankhan van Binnenlandse Zaken, Biza. Kwade opzet wordt niet uitgesloten.

De initiatiefnemer, voorzitter Laurens Parreira van de organisatie van Surinaamse Nederlanders, B-Surined, zal het tegendeel moeten aantonen. “De actie van B-Surined bestempel ik als een misleiding indien de voorzitter de verwachting zou hebben gewekt alsof alle Surinamers boven de zestig jaar in aanmerking zouden komen voor een AOW-uitkering uit Nederland”, zegt Hassankhan tegenover Dagblad Suriname.

De actie is begonnen als registratie voor Surinaamse Nederlanders die eventueel in aanmerking komen voor een AOW-uitkering. Naderhand blijken duizenden ouders Surinamers zich te hebben geregistreerd tegen betaling van tien Surinaamse dollar (ongeveer drie euro). “Als zij kunnen bewijzen dat zij niemand hebben misleid en een ieder op eigen risico de registratiekosten heeft betaald en geen garantie hebben, dan is er niets aan de hand”, aldus Hassankhan.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. i.p.v. dat jullie die man helpen en in de gaten houden….beginnen jullie met een afbraak…jepi a man….maar hij moet geen schurk als jullie worden.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES