dinsdag, april 16, 2024
HomeNieuws uit SurinameSurinaamse ex-president uit ziekenhuis ontslagen

Surinaamse ex-president uit ziekenhuis ontslagen

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 31 okt – Ex-president Jules Wijdenbosch is ontslagen uit het ziekenhuis. De politieke draad wordt weer opgepakt, zodra hij wat is aangesterkt. “Ik ben terug, ook in de politiek”, zegt Wijdenbosch tegenover de Ware Tijd.

Toch wordt nog even een rustperiode gebouwd. Wijdenbosch heeft ruim twee weken moeten liggen, na met spoed te zijn opgenomen. “Hij is nu thuis, maar wij geven hem alle rust om weer de oude te worden en dan pakken we zaken weer op”, zegt partijgenoot Errol Alibux. Op stapel liggen enkele belangrijke ontwikkelingen, waaronder de begrotingsbehandeling in het parlement.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
  1. Ontslag betekent geruststelling bij velen in de gemeenschap.Ook bij mij. Wel een ervaring rijker geworden over hoe het ziekenhuis eruit moet zien, de behandeling!, het sociaal gedrag van de verpleegkundigen, de onder(over}waardering van het personeel, en de bakbawinkri die patienten maken van het ziekenhuis(geneescentrum, bezoekersoverlast etc. Ik hoop dat het ziekenhuiswezen beter bij de begrotingsbehandeling gepresenteerd zal worden.
    Goede nachtrust en dan keihard aan het werk. De villawoning wacht op afbouw.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES