zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijVoetballiga Clarence Seedorf in Suriname van start

Voetballiga Clarence Seedorf in Suriname van start

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 29 okt – De Para Junior League van voetbalinternational Clarence Seedorf is officieel van start gegaan. De ruim zeshonderd jongeren onder de vijftien deden dit zelf door vanuit het middenveld te stormen naar hun ‘teamplekkie’ op het veld. “Niet iedereen kan van voetbal leven, maar sport is een wezenlijk onderdeel in de algemene vorming van de mens”, zei Clarence vanuit Italië.

In zijn teleboodschap werden de jongeren opgeroepen zich voorbeeldig te gedragen. Normen en waarden moeten de boventoon gaan voeren tijdens de competitie. Dat is ook wat de Para Junior League moet bereiken de komende jaren. Behalve gerichte voetbaltraining, moeten de jongeren ook vorming meekrijgen. Dat laatste wordt zelfs belangrijker geacht dan het voetballen sec.

Het effect moet een leven lang gaan duren. Acht teams doen mee aan de eerste competitie. Er zijn vier leeftijdscategorieën die respectievelijk lopen tot negen, elf, dertien en vijftien jaar. Alle materieel wordt gratis verstrekt, inclusief teamoutfits en schoeisel. Om de waarden en normen er in te houden, zijn prijzen beschikbaar zoals Most Behaving Player en Most Promising Player.

opening
Fernandes Express
BODO Party

10 REACTIES
  1. Dat is nou een goed initiatief van Clarence!!!
    Deze stervoetballer van AC Milan wil door zijn inzet en doorzettingsvermogen Sur op de kaart zetten door dit soort dingen te organiseren om de jeugd een kans te geven en om op het rechte pad te blijven!!!!


    Maak melding
  2. In suriname heb je ook enkele mensen met veel geld, maar in plaats van iets te doen voor het volk van suriname. kloppen ze die arme mensen juist hun geld uit de zakken. Ze willen meer en meer en nog meer geld hebben. Namen mag ik niet noemen, maar ik denk dat we ze allemaal kennen. Ik heb nog op geen enkele begraafplaats, grote percelen met dure huizen en brandkasten gevuld met geld gezien. We leave them all behind here!!!!!!42


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES