dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieNederland traint politie voor arrestatie Bouterse

Nederland traint politie voor arrestatie Bouterse

-

Does Travel - naar Suriname

De Nederlandse politie traint in het diepste geheim agenten in Suriname, die binnenkort Desi Bouterse moeten arresteren. Dat bevestigt de Surinaamse minister van Justitie in De Telegraaf.

De ex-legerleider moet volgende maand terechtstaan vanwege zijn betrokkenheid bij de Decembermoorden.

In de zaak tegen Bouterse adviseert Gerard Spong de Surinaamse regering. Volgens BNR nieuwsradio vindt hij het een goede zaak dat er een speciaal team opgeleid wordt.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

54 REACTIES
 1. Dan moet deze man(Sondertakie) zonder pardon eruit geschopt worden: als rede het in gevaar brengen van de Soevereiniteit van Su.

  Dit is puur plantage niveau denken en levens gevaarlijk voor SU en iedere Suri.

  Er mag op geen enkelewijze een vreemdemacht op een vreemdebodem vertoeven men kan niet anders zeggen dat Ned. Su de oorlog heeft verklaard.

  En u ziet het nu zelf weer alleen B. geeft de bevolking info. de rest (Front)laat ons als een hoop stront voor vliegen achter.

  EN U ZIET HET…HIJ HEEFT WEER NIET GELOGEN.


  Maak melding
 2. Wat Front doet is zoveel mogelijk de bevolking dom te houden.

  Maar domme mensen worden snel door anderen afgeslacht.
  Kijk naar de wereld en zie wat anderen met de domme of niks wetenden doen.


  Maak melding
 3. Het pappen en nat houden is ten einde, Ned. denk te scooren met het helpen arresteren van Bouterse. Als men denkt hiermee hun emago op te krikken dan is Suriname niet de plaats. Om een goede buitenlandse politiek te kunnen voeren, had men zich in Srebrenicia moeten bewijzen. En wat te denken van eigen land,waar men hun eigen problemen niet eens het hoofd kan bieden.Je zou bijna denken dat men Jaloers is op de vs. Zelfs die zijn achter gekomen dat het spelen van politie agent in de wereld ten koste gaat van je eigen blauw op straat. Is dat geen leermoment? Arme Surinamers wij helpen zelf de slavenij in stand te houden!!!!!


  Maak melding
 4. Diepste geheim,dan moet ik t lezen uit de Telegraaf of men bedoelt niet verder vertellen ’typisch hollands’ ben nieuwsgierig wie de kosten moet betalen aan t geldverspilling van dit mickey mouse proces, waarom wordt dat geld niet beter besteedt aan t bouwen van scholen en de arme in onze samenleving t is en blijft een nachte kaars, want niemand zal durven D.Bouterse aan te houden of men moet eerst beginnen met t ontwapenen van zijn manschappen en niet te vergeten de vrienden van hem die in de inlichting dienst zitten heeft de Nederlandse Politie niet genoeg te doen de onopgeloste misdaden in Nederland of gewoon een beetje vakantie doorbrengen in Swietie Sranang.De waarheid moet boven water komen, maar doe t wat voor land en volk t belangrijkste is; Nelson Mandela model wat in Zuid-Afrika is gebeurd is erger dan Suriname, maar men heeft rust ermee gevonden door te leren vergeven


  Maak melding
 5. geen probleem voor bouta, hij weet dat dit een keer zou gebeuren. deze man weet precies wat hij moet doen, en wat voor een eventuele tegenslag kan geven. hij heeft alle tijd gehad om zich te voor bereiden. en wat we niet moeten vergeten als het zo ver komt is heel sur in rep en roer. en men weet dat er problemen gaan komen, denk maar aan de jaren 80. word vervolgt


  Maak melding
 6. in suriname lopen genoeg amerikannen en nederlanders
  dus als men denk overlast te bezorgen
  zal de a team altijd hulp krijgen
  wat minister santhoki doet met zijn daden en
  woorden kan niemand hij is de volgende president van suriname .
  geen enkel nps mensen durfde nooit hem uit te daggen. het echt een vhp man die de sterkkracht laat zien
  hij is en blijf voor niemand bang
  de dagen van bouterse zijn geteld


  Maak melding
 7. Al het oorlogvoeren is gebaseerd op misleiding” (zie Joegoslavië,Irak & Afghanistan).
  “De mannier om te mijden wat sterk is, is verslaan wat zwak is”
  “De uiterste oorlogskunst is het onderwerpen van de vijand zonder te vechten”
  “Ga geen strijd aan die u niet kunt winnen”
  “Ken uzelf en ken uw vijand en u behaalt de overwinning”
  “Maak lawaai naar het oosten en sla toe in het westen”
  “Onderschat nooit uw tegenstander”
  “Winnen zonder strijd is altijd het beste”
  SUN-TZU;” de kunst van het oorlog voeren”

  De Opperbevelhebber zij tegen hem: Breng het volgende over: Dit zegt de grote koning: Waar steunt dat zelfvertrouwen van u toch op? U denkt toch niet dat woorden opwegen tegen strategie en militaire kracht! Op wie vertrouwt u eigenlijk,dat u tegen mij in opstand komt?
  Toch niet op……, die geknakte rietstengel,die afbreekt en dwars door je hand gaat als je er op leunt. Ja een geknakte rietstengel is de…., de Koning van….., voor allen die op hem vertrouwen. En de Opperbevelhebber vervolgde: Of willen jullie beweren dat jullie vertrouwen op……..?”

  Tide tamara we stre go moro fara! Letie a faya baka. patriot

  Laten wij waken over de vrijheid van het speken (Pim Fortuyn).

  Spreuken:
  Koning Salomo Zegt:” Een nietsnut, een slecht mens is hij die leugens verspreid. Zo iemand knijpt zijn ogen samen, schuifelt met zijn voeten en zijn vinger, is altijd aan te wijzen.
  Hij zit vol draaierijen, is uit op kwaad. Voor hem komt de ondergang plotseling, in eens is hij gebroken, zonder kans op herstel”( spreuken 6:12-15).

  In het hart van wie kwaad wil, woont de leugen, maar wie vrede wil, valt vreugde ten deel”
  ( spreuken 12:20). Koning Salomo!
  “God duldt geen goden naast zich, hij zal zich wreken, de Heer, vol woede zal hij wraak nemen op zijn vijanden, zijn tegenstanders. De Heer is geduldig, maar laat met zich niet spotten: Het kwaad straft hij af. ”
  “Als de Heer in woede ontbrandt, wie houdt zich dan nog staande, wie kan zich dan verzetten? Zijn woede is een laaiend vuur, dat zelfs rotsen doet springen.”

  “Al zijn ze ondoordringbaar als doornstruiken, onuitroeibaar als woekerplanten, de woede van de Heer zal hen verteren, als vuur het droge stro (Nahum 1:10). ”

  Je kunt nog wel trots zijn op je “kracht en je macht” toch zal ik dat allemaal verteren. Wanneer iets wordt “verteerd” dan blijft er niets meer van over.
  Welnu dat geldt ook voor de rest van de haviken, die uit zijn op mijn bloed……..!

  “De Heer zegt tegen zijn volk: Al zijn die Assyriërs sterk, al zijn ze nog talrijk, toch worden ze neergemaaid, onder de voet gelopen. Ik heb je vernederd, Israël, ik zal dat niet nog eens doen. Assyrië heeft je een juk opgelegd, maar Ik zal het breken; je boeien trek ik aan stukken.

  Soema o sroto soema
  Ikzelf zal uw cel deuren openen & sluiten, ,, Niemand kan zich voor mij verbergen; Ik ben overal ,in de hemelen op aarde

  Bewaak de vesting, houd de weg in het oog! Maak je klaar voor de strijd, zet al je leger in! Want je vijand is in aantocht, hij komt met de bedoeling je te verpletteren. Rood zijn de schilden en rood hun kleren(redi moesoe), scharlakenrood, hun strijdwagens schitteren, hun lansen flitsen. Voort razen hun wagens, langs de wegen, over de vlakten. Zij schieten voorbij, als bliksemschichten. De Heer heeft zijn legers opgeroepen, overhaast rukken zij op.
  Zij traden defensief aan in gesloten formatie,na het oriënteren gingen zij over tot de offensief.

  Wie gelijk heeft, zal ook zwijgend gelijk krijgen.

  patriot


  Maak melding
 8. Whahahahahaahha en die noemen zich onafhankelijk???Welke van de rinmboe noh???????
  Hebben ze daarvoor de hulp van Nederland nodig,tss is een loepzuivere teken dat ze nog steeds onder de slaafsejuk stan tsss.
  Ai nu pas is het duidelijk wat Guusje daar te zoeken had.

  Met de hulp van deze hulptroepen neemt men niet weg, wat het overgrote deel van het VOLK van Suriname in petto heeft waktie tek joe ai loekoe,men denkt hiermee een geweldig in het vuur te hebben(Sankokkie en de rest)weh teh wojo jagie oen sah sie soema serie.

  Scholieren hebben a s dinsdag een protestdemonstratie,tjeemig, ze moeten zelf hun meubilair naar school brengen,en nog veel meer,dit proces kost zoveel geld en zorg dat dit prentenkabinet nergens meer oog voor heeft.
  Maar tje sinds wanneer gaat hun 1st prioriteit naar de gewone man?

  God ij Met Ons Suriname,is het enige waarvoor ik bid.


  Maak melding
 9. ik vind het prima niets aan een toeval overlaten , ik kan mij nog herinneren dat deze zelde bouterse de politie heeft vernederd tijdens zijn zogenaamde revolutie


  Maak melding
 10. De Nederlandse (westerse)cocaïne geschiedenis: Nederland had eigen cocaïne fabriek/laboratorium, nu loopt Nederland voor op de wereldmarkt in de synthetische drugs laboratoria. (o.a. ecstasy, amfetaminen, etc.)
  In 1884 sprak het Nederlandse Tijdschrift voor Geneeskunde zich heel positief over cocaïne uit. Het enige nadeel was de prijs, 9.000 gulden per kilo.
  Nederland verdiende ook goed aan de handel in cocaïne. In 1900 werd in Amsterdam de Nederlandse Cocaïne Fabriek (NCF) opgericht. Cocaplanten werden door het koloniale Nederland verbouwd op plantages in Indië. Tijdens de eerste wereld oorlog draaide de fabriek toptijden want soldaten voerden veldslagen met een flinke dosis cocaïne achter de kiezen. De NCF groeide uit tot grootste cokefabriek ter wereld.
  In de jaren zestig werd cocaïne populair in de jetset van reclame- en mode wereld. Ook Hollywoodsterren ontdekten het middel om fris en fruitig te blijven op de vele premières en feestjes. In 1980 experimenteerde komiek Richard Pryor met freebase en vloog in de brand omdat hij geen geduld had om de explosieve ether te laten verdampen voor hij zijn pijp op stak.
  Rond 1980 begint het witte poeder de Nederlandse gebruiker te veroveren. Een mengelmoes van personen bevindt zich nu en dan in de sneeuwstorm. Zakenmensen om scherp te zijn voor de volgende vergadering, advocaten om een strak pleidooi te houden voor de rechter, kunstenaars voor inspiratie, bekende Nederlanders om nog bekender te worden, politici die hun mond voorbij praten, gewone mensen die af een toe een feestje willen vieren, tja, wie niet eigenlijk.
  Basecoke wordt in de loop van de jaren ’80 meer en meer gesignaleerd in Nederland. De heftige snelle flash via de basepijp maakt het een onweerstaanbaar middel voor veel harddruggebruikers. Tegenwoordig heeft basecoke heroïne van de eerste plaats verdrongen in de scene.
  In de 19de eeuw lukte het om bestanddelen uit het cocablad te isoleren en cocaïne werd een populair middel in het Westen. Rond 1880 stuurde de Weense Psychiater Sigmund Freud een halve gram cocaïne met gebruiksaanwijzing naar zijn verloofde: ‘Verdeel dit in acht porties dan blijf je sterk en krijgt er mooie rooie wangetjes van.’

  Eind 19de eeuw deden politici en andere hoogwaardigheidsbekleders zich tegoed aan Vin Mariani, een met pure cocaïne aangelengde bordeaux wijn. De maker van de wijn, apotheker Angelo Mariani, kreeg van Paus Leo XIII een gouden medaille als teken van officiële goedkeuring.
  De Nederlandse geschiedenis van de synthetische drugs
  Niet alle drugs zijn afkomstig uit de natuur. Verscheidene drugs zijn afkomstig uit het laboratorium. Denk bijvoorbeeld aan de drug LSD. De bekendste drug uit het laboratorium is XTC. De drug werd ontwikkeld als geneesmiddel in de psychiatrie. De stof “NCMA” moest zorgen voor een rustgevende werking bij patiënten. Slimme handelaren zagen brood in de ontdekking en brachten het medicijn als drug op de markt.. De eerste berichten van gebruik van XTC kwamen in 1986 uit met name Ibiza en Londen. XTC werd een groot succes en beleefde in Nederland vooral zijn succes in de jaren negentig Tegenwoordig wordt Nederland gezien als grootste exportland van de drug.

  Welk land is drugs land nummer 1, ha ha ha Nederland dus1+1=3

  Kijk eerst naar die balk in jou oog, in plaats naar de splinter in andermans oog!
  patriot


  Maak melding
 11. dit schrijf ik als iemand met rechtgevoel en menselijke waarde en als surinamer iedereem die het leven van een ander ontneemt om macht te behouden daar ben ik een vel tegenstander van , in mijn vredelievend suriname is op 8 december op zeer brute manier geleerden landgenoten afgeslacht door een gewetenlose dictator genaamd bouterse vanaf toen heeft mijn land zijn onschuld verloren en is de bevolking tot op de bod verdeeld over deze kwestie nu de daders voor het gerecht zich moeten verantwoorden over hun aandeel in deze massamoord die plaats vond in suriname.iedereen heeft zijn eigen mening over de gang van zaken maar als je als men jou rechtgevoel laat spreken en jou menselijke waarden moet je toch tot de conclusie komen dat de gene die verantwoordelijk zijn voor deze slachting voor een rechter moeten komen. en voor al die mensen die nee zeggen zeg ik het kon jou broer zijn jou vader mij maak het niet het waren mensen surinamers die op zijn gekomen voor hun land omdat men zag wat er toen gaande was in zuidamerika en nu zitten wij in nederland ik zeg met opzet wij als lafaards te roepen het is onze leider hij mag niet berecht worden, als rechtgeaarde surinamer zeg ik de schuldigen zullen hun straf niet ontlopen .


  Maak melding
 12. Die Nederlanders weten zelf niet hoe ze mensen moeten oppakken, kijk bijvoorbeeld maar wat er in Amsterdam-Slotervaart gebeurd door jongeren nog wel die de boel aan het verzieken zijn dan willen ze de Surinamers trainen. Ziet Suriname zelf niet dat het niet kan, het is een zaak van Suriname en ze hebben genoeg middelen en mensen in het land om alles goed te laten verlopen. Als ik een Surinaamse agent was zou ik ondergewaardeerd voelen en op zoek gaan naar een andere baan.
  Dat Suriname zoveel dingen toelaat.


  Maak melding
 13. SSSSSSSSSSSssssssttttttttt, niemand mag het weten, niet door vertellen. NEDERLANDSE POLITIE TRAINT SURINAAMS POLITIE, SSSSSSSSSTTTTTTTT, ZWEER HET! niet door vertellen, beloof me!


  Maak melding
 14. Anaconda je hebt ze hebt goed uitgelegd,toet beter kon het niet,den dy ,dy haby verberde,andere beginnen berusting aan te geven fu shen no myt ding.ze vergeten een ding dat het een andere 80 kan worden.begy sma taky: pe ju denky tigry e sriby, a de let na eye.wannneer men denkt hem in slaap te krijgen ligt hij wakker om z,n prooi toe te slaan, zo zit Bouta in elkaar,laat het jullie duidelijk zijn.


  Maak melding
 15. Ik wil alleen weten wat voor verstand deze domoor Santakie heeft.
  Weet hij niet waarmee hij bezig is,hij heeft al genoeg zitten blaffen(brabbelen)en nu zit hij stommiteiten uit te halen.

  Hoe gaat het buitenland straks over Su. denken….zwakke, achterlijke, domoren van Su.
  Geen wonder:::Daarom hebben jullie(Front lieden)niks te zoeken(geen in breng)in Caricom, zij vinden zeker Front mannen en vrouwen gewoon te dom.

  Daarom altijd boycot krijgen, weggekeken worden tijdens Caricom bijeenkomsten.


  Maak melding
 16. Don’t underestimate the dutch police & marines.
  Remember 1975/1976. Hiyack of the train at Wijster by the South Molluks. It was a higly supreme operation the way they ended the hiyack. Bouta is for the dutch just a crying baby with a soiled diper.


  Maak melding
 17. IK zeg dit keer niet veel maar moet mensen toch iets wijzer maken dan ze al zijn.
  want veel woorden verliezen hun kracht en mensen raken hun concentratie kwijt.

  Ned is vooral heel schuldig in deze (en vele andere) hele tori.
  -ze hebben Bouta gepushed die coup te plegen(Majoor Valk en van Tussenbroek)vanwege corruptie met ontwikkelingsgelden toen al, zoek op: West-Suriname enz. enz.,
  -daarna is baas de andere kant op gegaan zonder hen erbij te betrekken(njang patoe kaba),
  -is ruzie ontstaan(plaatsing van Ned Militairen in Su, voor bescherming Ned belangen of het expanderen daarvan, (Russen, Libiers,Brazilianen, Oltmans, Fidel Castro, Rawlings en Bisshop hebben baas de achter tanden van kapitalisme van VSA en Ned in relatie tot Su laten zien).
  -Baas is aan de macht gebleven ondanks diverse tegenslagen, in totaal 5 coups, bijna aanslagen, zelf in een Mandir aan de pad van Wanica, vergiftigingspogingen, ook aanslag via een volksoproer wat geleid heeft tot de uitschakeling van die elementen in ’82, daarna Brunsie, ruimhartig gesteund door Ned(door den haag via via gesponsord verzet hier in Ned), Frankrijk(doorlaten van huurlingen en wapens via Frans Guyana) en nog veel meer.
  Het gaat ons lukken om zgn Bouta te kunnen beschuldigen van die gepleegde moorden maar NOOIT van deelname van de CIA, Ned en Frankrijk in deze torie.
  Zo laf en klein zijn we wel.Tenminste iedereen die meedeinst en danst op de tonen daarvan. en wanneer alles klaar is, komen we tot de ontdekking dat we zelf hebben geholpen andermans belang veilig te stellen zonder er ook maar iets nuttigs aan overgehouden te hebben. Uitlevering/capture van Boni, redi musu’s aanval op eigen mensen, fort buku of bomika, midden in maro-of commewijne jungle en drijfzand,basja’s die eigen mensen mogen straffen onder het toeziend oog van de slavendrijver, je weet wat ik bedoel.

  Mensen, Suri’s, de wereldbevolking is al bijna moe van de (wanstanden vd)CIA,KGB, FSB,AIVD,en Kapitalisme, Onderdrukking, Racisme, Apartheid, Uitbuiting en nog meer.

  China word een grotere wereldmacht eens(binnenkort) en WIJ SLAPEN NOG STEEDS.
  een groot deel is blij met Front(domme NPS, corrupte VHP en modemakend, wandelend KTPI). met als lei(ij)ders: een blinde mathematicus, een godfather boef en maffia en een pedofiel. Jammer maar een volk krijgt zn leiders die het verdiend, en het is heel jammer dat Su dit verdiend, of zijn we(overgrote deel) zo DOM en TRAAG van begrip.

  IK zeg bijna jammer dat er niet meer mensen gesneuveld waren, de rotte(zeer verotte) appelen.
  En ook al zou het mijn familie zijn die zich leent voor onrecht dan is het toch ba zoekoe…ba tjari.
  Een fijne tijd nog mensen.
  Only time will tell…..

  NB: ons grond, goud en aardolie worden strax weer verkwanseld.en arbeiders uitgebuit.
  tek joe ai loekkoe.zo zit kapitalisme in elkaar en onze lei(ij)ders doen lekker mee.

  en het is ook vreemd dat mensen die het goed doen en menen worden gestraft door de boosdoeners der mensheid, op een zeer vernuftige, subtiele wijze.
  Slaapt u lekker verder……


  Maak melding
 18. Die Nederlanders weten zelf niet hoe ze mensen moeten oppakken, kijk bijvoorbeeld maar wat er in Amsterdam-Slotervaart gebeurd door jongeren nog wel die de boel aan het verzieken zijn dan willen ze de Surinamers trainen. Ziet Suriname zelf niet dat het niet kan, het is een zaak van Suriname en ze hebben genoeg middelen en mensen in het land om alles goed te laten verlopen. Als ik een Surinaamse agent was zou ik ondergewaardeerd voelen en op zoek gaan naar een andere baan.
  Dat Suriname zoveel dingen toelaat.

  Su

  Dus als Barcelona/Real Madrid een buitenlandse trainer haalt om die jongens te trainen, dan wil dat zeggen volgens jou dat men in Spanje niet kan voetballen??? Dat is jou rechtlijnige conclussie???? Heel erg naief om zo te denken!!!


  Maak melding
 19. Vind het ontzettend jammer dat er geen Dictator nu aan de macht is in Su, die de hele bevolking zwaar zou onderdrukken a la Sadam, Ik denk dat jullie verstand gelijk helder zou worden!!! En de Democratie als een God zouden aanbidden!!! Dit is voor alle mensen die moordenaars liever vrij willen pleiten!!!!


  Maak melding
 20. We weten toch welke insecten aan de top daar zijn .
  Dus een conclusie is voorbarig het enigste wat rest is bayer of baygon
  gebruiken .

  I sabi toch


  Maak melding
 21. De sfeer dreigt aardig verpest te worden in surianem. De verantwoordelijken hiervoor zullen zeker ook berecht moeten worden.

  Ik zie het reeds voor me.

  Vanaf 30 november zal alles en ievdereen die zich niert happy voelt met de gang van zaken zich afreageren op dingen en mensen.

  Zijn bepaalde mensen dan nog wel veilig. Worden die niet ongewild het slachtoffer van chaos. Terug naar af.

  Let op: het kan leiden tot evacuatie van mensen uit het buitenland.

  Jammer….Suriname gaat weer bad times tegemoet.

  De grote verliezer…..Suriname.


  Maak melding
 22. ik moet lachen om de reaktie hier ik lees over zuidafrika irak afganistan over de paus xtc, en een andere geleerde hier genaamd patriot en nog vele andere ,de hele wereld politiek word erbij gehaald omdat suriname vind dat zij het recht hebben aan hun zijde om een massa moordenaar de berechten, dat is de vraag heeft suriname het recht omdat te doen antwoord is ja en al die andere onzin wat hier word gezeg is bijzaak sommige halen zelf de slavernij erbij en nog sterker ze zitten hier en roepen wat de regering daar moet doen , ik heb nog niet gehoord dat god straks de schuld gaat krijgen want iedereen is schuldig behalve bouterse en zijn klik , wat velen vergeten zijn dat er ook buitenlanders in het leger waren om de militaire van bouterse opteleiden .


  Maak melding
 23. Weh,Akuba,tik joe ai loekoe,wat er zal gebeuren als men denkt Bouta te kunnen opsluiten, die beste man hoeft niets te doen,let maar op,de stemmers van NDP en meerdere,hebben iets in petto.
  Komt er van als deze shitkabinet enkel aan hun basja denken want die is almachtig(Ned.).Ben benieuwd aals deze politie agenten zullen optreden tegen het vokl van Suriname op 30 nov.en daarna.
  Een land die niet eens zelf en op eigen kracht hun politie-aparaat een gedegen training kan bieden is rijp voor de schroothoop.Daarom baviaan Vene karie ing Slavenhouder om hulp soso zaagsel deh in ing edeh.
  En zo blijft mijn geliefd Suriname eeuwig in de grijp grage KLAUWEN van Nederland.

  Precies,politie in Nederland kan niet eens in Slotervaart optreden whawhaaaaa ,maar in Suriname wel how comes???Tja het zijn toch maar domme zwarten,zoals ze ons noemen,dus maakt niet uit we trainen ze om elkaar af te maken.

  Daarom ook is DOMBO-DU voor toch, hij/zij zit graag onder die slaafsejuk.Jepie no deh more gie ing,tot de dood hem scheidt zal ie blijven roepen ja meester/masra.


  Maak melding
 24. Helaas, helaas Santokhie,de groep komt met de eerste de beste vlucht terug naar Nederland.
  Nederland wil niet de schuld krijgen van jou gelieg en bedrieg, Pulto, heeft geen vertrouwen in jou.
  Je kent mij toch Santokhie, wil je je geld nog van je familie, hoe kom je daaraan?
  En waarom zat het niet op jou naam?
  Vragen, vragen en nog eens vragen, NOVA en de Telegraaf kisi yu mooi.


  Maak melding
 25. Interressante ontwikkeling, de samenwerkings verband tussen het KPS en de Dienst Speciale Interventie (DSI) van het KLPD.
  Zal wel enige waarheid inzitten, er zijn meerdere voorbeelden van dit soort zaken in de wereld geweest.

  Pak hem op in de vroege ochtend, zet hem live op televisie in zijn onderbroek met geboeide handen tussen 2 grote Surinaamse vlaggen en laat hem luid en duidelijk zijn volledige naam opzeggen, dan weet iedere Surinamer dat Bouta z’n dagen geteld zijn.

  Want geen enkele burger is groter dan de Surinaamse staat.

  Nadien bezitting confisqueren, huis platwalsen en bankrekeningen in binnen en buitenland bevriezen.
  De naam Bouterse moet niet meer dan een voetnoot worden in een geschiedenisboek.


  Maak melding
 26. Van Loon, doet binnenkort een boekje open van jou bedrog en die van Spong.
  G2 lust jou ook niet, de CIVD is zo versplinterd als de pest, doe Majoor Letterboom de groeten van mij zijn tenue komt van mij en de rest van de groep ook.Doe Jardim, ook de groeten an die jongen uit het Bonifacius internaat, a boi kon bigi.
  Majoor Naarden, ook de groeten, onze tijd op de kleuterschool was en Cornelisschool, maar zeker die op de KMA in Nederland was een goede tijd.
  No seri trawan buba if yu no sabi dati babun stjing na babun tere.


  Maak melding
 27. De ware tijd, kan je chanteren met papier en iknt, en de STVS kan je monddood maken maar niet NOVA en de Telegraaf, zeer zeker niet de minister van justitie in Nedrland.


  Maak melding
 28. reactie op “Nederland traint politie voor arrestatie Bouterse”
  Wie zijn de Surinaamse vuurwapen gevaarlijke zware criminelen/ misdadigers.
  Wat een belediging voor land en volk, voor het openlijk en ongestraft laten demoniseren (pure laster) van een prominent leider door buitenlanders, zelfs op Surinaams grondgebied.
  Wie zijn de Nederlandse vuurwapen gevaarlijke zware criminelen/ misdadigers. Waar de Nederlandse, speciaal opgeleide politie team zich op moet concentreren, zijn hun eigen criminele bende c.q. het opsporen en oplossen van criminele activiteiten/ liquidaties en het preventief voorkomen ervan. O ja en corruptie in het corps, mariniers- drugs- Nederlandse Antillen, en de douane, gevoelige informatie/dossiers doorspelen aan criminelen. Zonder mandaat van de Nederlandse regering oorlogje spelen in Afghanistan, het dood schieten, hele maal in Irak, van onschuldige burgers. Er staat Suriname nog wat te wachten, een en al ellende. Wat er volgt, weg stage plekken voor de Nederlanders in Suriname door onveilige situatie in het land.
  Suriname behoort tot een van de weinige landen in de wereld waar westerlingen (blanken/witte) nog ongemoeid kunnen rond huppelen en in grote groepen bij elkaar zitten op terrasjes zonder dat ze een haar wordt gekrenkt.
  Voorbeeld; De premier van Australië had zijn onderdanen op vakantie in Indonesië opgeroepen om plekken te mijden waar te veel westerlingen geconcentreerd zijn.
  Suriname is een tijdbom. We hebben traumatische historie in Suriname. Er zijn onderbuik gevoelens/ onderdrukte haatgevoelens die nooit zijn geuit. Alle bevolkingsgroepen hebben eendrachtig onderdrukte /onderbuik- haatgevoelens tegen de witte Nederlanders vanwege het bloederige traumatische geschiedenis zowel gebeurd in Suriname als in het voormalig oorspronkelijk moederland. Dan heb je nog de verdeel en heers politiek van Holland die de hele Surinaamse bevolking heeft verdeeld, die hebben ook een onderdrukte/onderbuik- haatgevoelens jegens elkaar, een haat liefde relatie. Als de geest eenmaal uit het fles is dan barst de bom, alle psychische onderdrukte haatgevoelens barsten los. Dan heb je een burgeroorlog in het kwadraat. Rwanda is dan niets vergeleken. Surinamers zijn door de blanken zo opgefokt door de eeuwen heen dat ze geen echte zichtbare gevoelens/emoties vertonen. You will never know when they strike!! Time will tell!!
  O ja, dan hebben we nog de braafste gematigde moslims van de wereld in Suriname die ook een traumatische verleden hebben (loonslaaf van de toen wrede westerlingen) en onopgeloste onderdrukte haat gevoelens. Geen slapende honden wakker maken (slapende cellen). De Surinaamse bevolking is zeer traumatisch.
  Hindoestanen (moslim)contractarbeiders: 1873

  Hoge sterftecijfers bij de Hindoestanen door de slavenarbeid en door (al dan niet) onvoldoende medische zorg.

  Een van de eerste opstanden van de Hindoestaanse contractarbeiders tegen de blanken vond plaats in 1879 op de plantages Alliance en de Resolutie.

  In september 1884 was er verzet op de plantages Zoelen en Zorg en Hoop, onder leiding van vrijheidsstrijder Mathura. Een Nederlandse Militaire detachement maakte met harde hand (grof geweld) hier een einde aan.

  Op Zorg en Hoop brak opnieuw opstand uit onder aanvoering van Ramjanee. Honderden Hindoestanen kwamen voor hun rechten op. Nederlandse Militairen openden van korte afstand het vuur op hen waarbij zeven arbeiders werden gedood (vermoord).

  Bijna zes jaar later raakten arbeiders van Zoden en Geertruidenberg slaags. Marechaussees kwamen met vuurwapens tussen beide waarbij vijf doden en vele gewonden vielen onder de Hindoestaanse arbeiders.

  In 1902 werd op Marienburg de blanke directeur(slaven houder) Meyver- (mavoe) gedood door twee honderd in opstand komende contractarbeiders onderleiding van Jumparay-garoo.
  De volgende dag werd er geschoten op de opstandige contractarbeiders. Hierbij vielen zeventien doden en negentien gewonden, van wie er later zeven overleden.
  Waar stammen de Surinaamse moslims van af; The Africans were the first Muslims in this region. The impact of Islam on the lands of the Caribbean may have begun with West African Mandinka seafarers and adventurers landing on the tropical isles well over a century before Columbus.
  The trans-Atlantic slave trade brought millions of Muslims into the Caribbean, and some came to Suriname. “The “Bush Negros” in Surinam, led by Arabi and Zam-Zam, defeated the Dutch on many occasions and were finally given a treaty and their own territory (near French Guyana) which they control until today”.4 Apart from Muslims of South Asian descent, Muslims from Java brought by the Dutch settled in Suriname.
  Islam was reintroduced to Suriname in 1873 when the ship Lalla Rookh arrived with 37 Hindustani Muslims.
  the South Asians are Sunni Muslims of the Hanafi School (Mazhab) of fiqh.
  On the other hand, the Sunnis have built one of the largest mosques in the region using a combination of arabesque and Mughal architecture.
  All ethnic groups in Suriname have maintained their space. There is also a handful of immigrants from the Middle East settled mainly from Syria, Lebanon and Palestine in Suriname.
  In India in 1857 many Afghan Pathans, rose up against the British and many were executed, jailed or sent overseas. Many of these “trouble makers” were sent to Guyana and Suriname
  The Afghan Muslims, the Indonesian Muslims . Indo-Pakistanis Indian Muslims (Hindustani Muslims) of Guyana and Suriname. zie website onder; uit gebreide informatie Surinaamse moslim.
  http://www.guyana.org/features/afghanguyanese_muslim.html

  in de lijst van Internationaal zware vuurwapen gevaarlijke misdadigers of Bekende drugsbaronnen Komen Surinamers niet in voor ! !!!!!!!!!
  Zie website waar de vuurwapen gevaarlijke zware criminelen/misdadigers zicht nestelen; http://www.theojunior.com/documenten.htm
  Zie hier onder; De Nederlandse criminele- drugs verleden /heden!
  Ook staten kunnen zich bezighouden met handel in drugs. Zo handelde de Nederlandse Staat in de achttiende – en negentiende eeuw in opium die in Bengalen werd aangeschaft, in Amsterdam in tubetjes werd verpakt, en in Nederlands-Indië onder staatsregie werd verkocht.
  Hier een paar Bekende drugsbaronnen:vuurwapen gevaarlijke criminelen; Zie hier onder website; (drugs, crimineel, misdadigers,tabel) http://www.theojunior.com/documenten.htm patriot


  Maak melding
 29. ja holland traint een paar sme
  en de bedoeling is …
  als bout wardt gepakt ..
  is er in die geheim agent een spion.
  en deze spion moet er voor zorgen dat tijdens de aanhouding van bouta …
  bouta gedood moet worden…
  bouta weet te veel…dus moet hij opgeruimt worden.
  alleen weet niemand van die geheim agent ..
  wie die spion is.
  dus voor eind van het jaar is … bouta er niet meer…..
  hij heeft zijn toneel al gespeeld.
  god hebbe zijn ziel…


  Maak melding
 30. jezus

  je zegt het goed.
  de dagen van b. is getelt.
  wiens brood men eet diens woord men spreekt.
  b had genoeg coca geld.
  maar geloof mij .
  de sme heeft een grote mond maar ze zijn erg bang.
  macht mmoet je niet pakken.
  anders komt die macht achter je aan.,.
  ook de macht van de us.
  in irak
  de macht komt ook achter de us.
  kijk maar hoe de us bankroet is aan het gaan door de huizen markt.
  produktne van de us worden geboycot.
  en ook de us heeft niet lang te leven.
  het is bezig inelkaar aan het storten.
  dus wat is bouta….
  coca geld was goed om hem een mensen leven ,te laten leven.
  dag fam. b.
  nu springen de mensen van bouta…
  straks zijn het deze zelfde mensen die gaan voor een ander weer springen…
  dus die mensen die springen…
  jullie leven is gemaakt om te springen…
  alles in dit leven komt op zijn tijd.
  niets is eerder gekomen.
  bouta wat heb je goed gedaan?….
  in de hemel moet je ook hiervoor de verantwoording afleggen.
  dus begin nu op deze aarde met verantwoording af te leggen.


  Maak melding
 31. ik heb gesproken met een van de grootste vijanden van bouterse..
  weet je wat deze man van 51 jaar mij vertelt.
  bouta moet niet in de gevangenis….
  ik kon het niet begrijpen…waarom niet….
  deze man zegt voor het land sme is het beter….


  Maak melding
 32. Mensen, mensen, Surinamer wordt wakker de westerse witte blanke gewapende machten zijn primair op Surinaams grondgebied om hun witte blanke westerse onderdanen te beschermen c.q. evacueren richting Nederlandse/westerse ambassade of marechaussee escorte richting airport. Het trainen van de Surinaamse politie is een bijkomstigheid (strategie), dat is om hun ware massale aanwezigheid te verdoezelen. Ze hebben heel veel ervaring in derdewereld landen op gedaan, ze weten als geen ander hoe een politiek beladen situatie kan escaleren. Vooral als er geen ruimte wordt geschapen voor dialoog en compromis (no common sens). De westerse mogendheden zijn goed in het opzetten van de lokale bevolking in derde wereld landen tegen elkaar. Als het uit de hand schijnt te lopen (burgeroorlog) zijn ze met hun eigen onderdanen met de noorderzon vertrokken.(Orion militair toestel).
  Niemand houdt rekening met de lokale bevolking,het lijkt de Irak avontuur (nachtmerrie) te worden.
  WASHINGTON – De voormalige Amerikaanse bevelhebber in Irak, luitenant-generaal Ricardo Sanchez, heeft vrijdag gezegd dat het beleid van de regering-Bush inzake Irak volledig heeft gefaald. De oorlog die inmiddels vierenhalf jaar duurt is “een nachtmerrie zonder einde in zicht”, zei hij tegen verslaggevers.

  Aanrader; zie de film over de burgeroorlog in Rwanda, (voor 30-11-2007).
  Bevolking:
  Tutsi’s: 14%
  Hutu’s: 85%
  Overige etnische groepen: 1%
  patriot


  Maak melding
 33. vind het voor de sur niet zo leuk.er komen dan weer heel veel problemen naar boven.jammer dat het zo moet gaan.weer de mensen in angst leven ,van wat er gebeurd er nu weer.


  Maak melding
 34. WANG boen dee mr Du je lijk een alles weeter no en joe e du wel je zit echt naast je verstand wat ben je eingelijk waar in geloof je eingelijk wat voor onzin kraai je uit dus je wil met je overtuiging bekend maaken dat die bakras je in hun greep hebben maar joe no abie sranang broedoe je heb geen eigen mening je laat je hoofd dat mischien wel iets ruim staat dus (biegie)en leeg. wel laat mij je dit vertellen wat je denk komt niet uit want baas mijn goeroe DDB.(DOE DAT BOENG)slimmer is dan jij denk. hij wist het allang tevertelen aan ons wat de plannen waaren van die bakras alles wat hij zegt komt uit begrijp dat als je dat niet weet bouterse na wang ingie moksi naga katibo broedoe hij is gezonden om ons te reden na bonie baron mentor jeje e tjaar ing na godo pikieng begrijp dat nu.in dat kleine grijse
  bolletje wantie DU boeng na mama vo obia je zal dat weer niet begrijpen maar aksie bigie sma maar toch mie lobie joe je moet er zijn anders is het saai jere mie boy je pierie ding tifie no kom op jongen suriname heef je nodig puin ruimen dat niets doen no e tja moesje go na parijs mie grang ma takie er moeten nog meer huizen en bruggen gebouwd worden en dat is beweezen wroko de vo du suriname voorwaarts kong du joe wroko gie sranang maar sorry je baas is dan D.D.B en die eene die denk dat sangtakie pres wordt je gokverkeerd ssssssst luister no is bekend van die koffer bak je weet toch van die auto met pimba je weet toch dat ding toch dat je verstand laat draaien en dan zie je ze vliegen net als du.kijk wat de jongeren het volk van morgen mie granie kaba gaan doen van af friemang grong op dertig okt om 8uur ze gaan alles netjes afhandelen dus drai joe libie wantie al komen de bakras met geschenken ik vertrouw ze niet spiegels en kraaltje tijd no de moro na wang noeng denkie e waai sosolobie liefde voor het vaderland of is dit voor jouw tehoog gegreepen ai na mie e takie nanga joe dja krieng denkie hoogspel je moet echt srangbroedoe hebben om dit te begrijpen.dus no doe lekie petrus anders gaat de haan drie maal kraaien door jouw leugens je weet toch het staat in het groot boek van de kruiseging
  groetjes
  hoofd
  APOEKOEJESIE A.I.V.D.B


  Maak melding
 35. Ay toet,asrefy firy my haby,een bom als een bom dat boven hun hoofd hangt jammer voormijn geliefd land Suriname,apukujessy,ju loby Du ma en(g)no saby sa na loby,hij zit volhaat zowel national,laat ze aan van Loon over,de dagen komen steeds dichterbij,
  dan siery o panja na gron,sommige mensen zijn gewoon onderkruipsels van die witte mensen,ze kunnen niet in zien,dat ze bezig zijn hun eigen land aan het vernietigen,voor euro,s,Huurlingen hebben toegevoerd jouw eigen broeders,te vermoorden,men is dat vergeten,je medemens in het bos te verkrachten en hebben heel wat poytekinderen achtergelaten.Suma dy denky a tranga mek den(g)probeer fu du san de man(g)un lesy Kabila dit moet duidelijk zijn gy A buriky,couppleger Chandubandu.

  Akuba


  Maak melding
 36. hahahaha ai mie boi ik moet echt lachen om mijn landgenoten maar ja iedereen zijn eigen mening en dat mag gelukkig,maar sommige slaan de plank helemaal mis en het leuke ervan is dat velen zeggen hoe slim bouterse is maar geven kolonel valk en nederland de schuld dat en een coup is gepleeg dat vind al tegenstrijdig maar voor de gene die het niet weten zal een aantal dingens duidelijk maken , de eerste slachtoffers van de staatsgreep waren de politie daar hoor je niemand over hoofd bereau van politie is in puin geschoten politie mensen venedert vele politie mannen en vrouwen hebben het land verlaten zo is onze politie apparaat naar een bedenkelijke nivo gezakt omdat zij de grootste bedrijgen waren toen .nederland heeft bouterse altijd het voordeel van de twijfel gegeven tijdens de coup ik denk dat de reden daarvan was omdat de bevolking toen achter de staatsgreep stond ik ook , men stond erop dat er een burger regering kwam chin a chen was de eerste burger regering onder die militairen daar had iedereen vrede mee. maar bouterse niet, het boterde niet tussen haakmat en chin a chen haakmat moest vluchten voor zijn leven want bouterse vetrouwde niemand , en toen bouterse regering chin a chen naar huis stuurden en richting een dictatuur ging toen trok iedereen zijn handen af van bouterse werd hij toen in hande gedreven van de opportunisten die hebben hem zover hebben gebracht om een van de zwarste bladzijde van suriname te schrijven 8 december 1980 toen heeft nederland de geld kraan dichtgedraid toen gingen weer een stap naar ondere want dan kwam de drugs mafia aan de beurt want men had geen geld meer de hele goud vooraad van suriname werd verkocht dure lenigen afgesloten dit wat ik zeg is niet uit mij duim gezogen maar de waarheid ga maar na .en dan kunnen velen van jullie de bakkras de schuld geven dat moet iedereen voor zich zelf uitmaken maar een ding staat als een paal boven water nooit heeft een militaire staatsgreep een land vooruit gebracht militairen worden opgeleid om te vechten dit zijn feiten geen anasie torie .


  Maak melding
 37. Nr 19 Pitbull,

  Als ze zelf niet weten hoe ze het in hun eigen land moeten doen dan hoe kunnen ze anderen de les gaan voorlezen.

  Als jij (niet) kan koken dan ga je toch ook geen koksopleiding kunnen geven op een school.


  Maak melding
 38. Goed, we hebben gekozen voor het herkolonisatiemodel.

  Hoe oud waren Bouterse en compangons in 1982? Had hij de absolute macht over mensen als Bhagwandas en Leefland? Onwaarschijnlijk.

  Bouterse is een van de belangrijkste vormers van de Surinaamse mens, voor 1980 waren we allemaal een stelletje wannabe hollanders. Ik vrees na 2007 ook.


  Maak melding
 39. Zo zijn de Redi-Musu’s in het verleden opgeleid.

  Deze Hoog opgeleidde Domme mannen moesten anderen die tegendraads waren oppakken(en pijnigen) of vermoorden.


  Maak melding
 40. hahahha ai boi echtwaar sommige surinamers lullen echt dom uit hun nek deze is nieuw dat bouterse is de belangrijkste vormers van het surinaamse mens is en over de redi musu.mooie voorbeeld geeft de vormer, hoe je jou landgenoten moet afslachten als je niet eens met hem ben .en als zo vrij mag zijn om de vergelijking te maken met bouterse die is opgeleid in nederland en door van der valk aangezet tot een staatsgreep en zijn eigen volk onderdruk wat voor musu is hij dan.


  Maak melding
 41. Ben een bakra, ga al zeven jaar voor een maand naar Suriname.
  Mijn vader heeft 20 jaar in Suri gewoond en is door Desi/soldaten opgepakt tijdens de coupe (avondklok) is bedreigd met doodschieten.
  Desi moet gewoon zijn straf krijgen, dit alles doet niet af van het feit dat Sur het mooiste land van de wereld is en ook het hartelijkste wat ik ooit heb meegemaakt.


  Maak melding
 42. Redi-Musu doodde in opdracht van de slaven meesters…ken de geschiedenis van Su…anders ben jij dom of achterlijk..
  Dus: Dan mag jij niet mee praten domoor.


  Maak melding
 43. Geachte redactie,

  In het diepste geheim?!

  HOE DIEP!? EN WIE GAAT ZE ERUIT HALEN!?

  Deze ‘Pietheinachtige idealisten’ met hun witte superieure snuit, denken nog steeds dat ze ten alle tijden heen en weer in de straten van Paramaribo kunnen rond zwerven, in de veronderstelling dat zij het daar in “hun voormalige kolonie” nogsteeds voor het zeggen hebben.

  En het is zo herkenbaar, want toen kwam 8 december 1982, allen vluchtten toen met hebbe en houwe hun kolosale ambassade in.

  En nadat het tij gekeerd was, kwamen zij stapvoets gewijs weer tevoorschijn, Daal, Romeo Hoost en hun kornuiten met de brokken achterlatend.

  En nu smeken zij hardnekkig volgens hun alom bekende zogenoemde ‘Derde Wereldscenario van dood en verderf’, om een herkansing, tenkoste van wat dan ook. Hun media- en oorlog machines zijn reeds in paraatheid gebracht. Hun handlangers bibberen reeds op het achtererf voor een klein vuurtje mekaar aankijkend “zullen de Hollanders ons voor dit gevaarlijk karwei wel genoeg betalen?”

  Romeo Hoost stuurt hen vanuit een geheim adres ergens in Amsterdam, een kort e-mailtje met de geruststellende woorden “un no spang, a tori seti keba, a moni de”.

  “Intussen hebben zijn Haagse vrienden” beloofd dat zij nu ‘WEDEROM’ zoals in december 1980, het voortouw zullen nemen en ditmaal succesvol. Slechts enkele honderden doen kunnen er vallen, maar ’t is in zo’n situatie altijd gebruikelijk en ‘de moeite waard’. We zullen het gooien op “verdediging van de Surinaamse Rechtstaat en Democratie”, je weet toch wel hoe het werkt Romeo ?!.

  En trouwens, we kunnen al die rijkdommen niet aan deze gasten overlaten, die maar lopen te bedelen van hier tot Tokyo?

  MAAR, zegt een stem in het duister,

  “NA SAN KAKAFORU POTI NA EN EDE, NA FAYA WATRA WAWAN KAN PURU EN GI EN”.


  Maak melding
 44. Heel goed van Santhoki dat hij hun een goede training geeft.
  Wat is er mis mee.

  Je moet gewoon goed weten hoe je moet vissen.
  met goeie netten, goed hengel etc.

  Waarom is iedereen bang omdat een paar agenten worden getraind.
  Iemand die niets heeft gedaan en niks op zijn kerfstok heeft moet gewoon rustig blijven.

  Als de tijd nadert beginnen een hele hoop te schijten.

  Respect Santhoki.
  Ga zo door

  Barca


  Maak melding
 45. Blablablabla DOMBO-Du,ja Bouterse heeft geprobeerd Suriname echt en ook ECHT onafhankelijk te maken,die dinges van die bakra masra`s kwamen en komen hem en vele anderen de strot uit, maar tja jouw soort kan het niet opbrengen op eigen benen te staan,steeds maar ja knikken en de hielen likken van je slavenhouders jepie noh deh moro gie joe.En voor de zoveelste keer tjoep kareh,en ga hier tegen gedrochten als Wilders en Verdonk protesteren laat het niet aan een ander over,of denk je buiten schot te blijven als ze ooit aan de macht komen?Hhahahahahahahaha think 2.Dus je wilde dat je landgenoten de militairen hadden afgeslacht noh,wel dan wie zich verbrandt moet op de blaren zitten,als de tegen coup gelukt was, ai mie boiiiiiiii wat denk je,zouden er geen doden gevallen zijn?
  Maar goe tang nanga joe haat dat oh tjarie goh nah parijs jere DOMBO-Du.

  Als je een beetje hersenen hebt lees goed wat E.Buitenman typt.


  Maak melding
 46. “Jammer genoeg trainen ze de Surinaamse politieagenten niet hoe ze de Oost-west verbinding veilig kunnen maken/houden”

  Betreft reactie no. 30 van ‘Blakaboy’.

  Geachte Blakaboy,

  Waar het hier omgaat is niet “een Surinaamsbelang”, maar een ‘Europees-kapitalistisch’ (Nederlands) belang, als onderdeel van het ‘internationaal politiekspel’ inzake; het vergaren van rijkdommen (natuurlijke hulpbronnen) van andere landen w.o. Suriname.

  Denk je dat de rijke landen zich daadwerkelijk bezorgt maken om een ander belang dan het eigene?

  Het moment dat je Europeanen en Amerikanen ergens signaleert, mag je ervan uitgaan dat er daar wat tehalen valt, meer niet.

  ‘Liefdadigheid’ is slechts voor de ‘ingezetenen’ weggelegd en het hang er notabene zelfs vanaf, over welke huidskleur ze beschikken of etnische afkomst.

  Weet jij hoeveel Amerikaanse burgers geen weet van hebben, hoeveel moorden hun regeringen dagelijks in het buitenland plegen, onder de noemer ‘buitenlandbeleid’! Onderschat de ‘media-macht’ van de rijke landen in deze alsjeblief niet.

  In de afgelopen maand bijvoorbeeld, zijn er in de Republiek Suriname, 2 (twee) mislukte moodaanslagen geweest op de voorzitter van de NDP-Suriname Desire Delano Bouterse. En onderschat de ’timing’ van die zogenaamde ‘NOVA-raportage in deze beslist niet.

  En over die ‘media-macht’ gesproken; Heb jij iets hierover in de Nederlandse- of Surinaamse-media vernomen of gelezen?

  Heb je Santhoki wat hierover horen zeggen? Heb je President Venetiaan en Adjoda hun afkeuring over deze moordpogingen horen uitspreken? Heb je enige Surinaamse- of Nederlandse journalist iets over zien publiceren? Allen zwijgen en bewust ook, want ze waren er degelijk van op de hoogte. En dit terwijl dit nieuws in de straten van Paramaribo/Suriname momenteel publieksgeheim is.

  ‘TWEE MISLUKTE ‘MOORDAANSLAGEN’ OP DE VOORZITTER VAN DE NATIONALE DEMOCRATISCHE PARTIJ VAN SURINAME, BINNEN KORTE TIJD’!.

  Hoezo dan ‘onafhankelijke rechtsgang’, terwijl je op het zelfde moment hardnekkig probeert, om de zogehete ‘verdachten’ te vermoorden, voordat “JOU” rechtszitting plaatsvind? Wat voor rechtsgang is dit dan!!

  Omdat dit zogenaamd “proces” beslist GEEN Surinaamse belang dient, maar een buitenlands belang; betaald door het buitenland, geregiseert door het buitenland (Nederland), met o.a. oudgediende Surinaamse politici (VHP en NPS hoogopgeleiden) op de buitenlandse betaalrol.

  Dus, wie houdt wie voor de gek!


  Maak melding
 47. beste landgenoten, ik kan het niet meer uithouden ik moet het jullie vertellen ik was een van de surinamers die bouterse had moeten arresteren met de bedoeling om te doden ik wil mijn landgenoot niet vermoorden daarom ben ik eruitgestap of liever gezeg gevlucht uit suriname ik zit nu in een land de naam noem ik niet dus het is de WAARHEID dat nederland surinamers traint om de groep van bouta uit te schakkelen wat men niet weet dat bouta mannen klaar staan om het land over te nemen het zijn millitaren uit de kazerne ik heb ook familie in het leger zitten meer dan de helf van de millitaren zijn aanhangers van bouta ik weet waar over ik praat hierbij wil ik het bijlaten ,graag uw reactie dan ben ik bereid om mijn naam prijs tegeven en nog veel meer . ok, oeng tangboeng


  Maak melding
 48. nederladn traint niks, ze scheiten elke dag daar>>nu crisis en over een paar jaar armoede…vroeger als in kaasland slecht ging kwamen ome kaaskop en boer harrie eve stelen hier goud hout alles wat waarde had..nu durven ze niet stel laffe pedofielen..nu verzieken ze hun eigen volk door incest en verderf mooi he lange termijns straf>>>> strafoe de fini>>>ey kong>>>>


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES