Home Onderwerpen Justitie en politie Twee moordverdachten in Suriname

Twee moordverdachten in Suriname

5

Twee verdachten van de dodelijke schietpartij op 27 april in een woning aan de Oost-Sidelinge in Overschie zitten in Suriname. Dat bleek eergisteren tijdens de behandeling van de strafzaak tegen de 23-jarige verdachte Eugene W. uit Amsterdam, meldt het Algemeen Dagblad.

Zijn oudere broer Rodeo W. is in Suriname aangehouden en wacht op uitlevering aan Nederland. Een derde verdachte heeft de Surinaamse nationaliteit en zal niet worden uitgeleverd, maar kan daar mogelijk wel door de rechter-commissaris worden gehoord.

Bij de ripdeal kwam de uit Turkije afkomstige 45-jarige Hoesein Yer om het leven door kogels. Een vermoedelijke tweede leverancier van de verdwenen twintig kilo heroïne raakte ernstig gewond door kogels in een arm en zijn lichaam. De strafzaak tegen Eugene W. is aangehouden om de twee verdachten in Suriname ook te kunnen horen.

5 REACTIES

 1. Libreto
  Ie sjie toch Drugs no e tjari nanga pensioen Als je je met drugshandel bezighoudt heb je de volgende mogelijkheden: Je dede leki wan alata Of joe srefi e junkie tu Ie no mang sribi teneti tapu Je moet altijd op je hoede zijn Laat me graag hard werken en eerlijk mijn geld verdienen. Nooit gezien ook dat een drugsdealer een hoge leeftijd bereikt Alle dealers worden vermoord vroeg of laat
 2. harra
  mensen willen snel rijk worden, denken ze , maar hun eind halte is altijd de gevangenis, of onder de grond, en laten alleen maar elende achter voor de familie.
 3. Stop de zwerf honden
  Gooi deze zware schurken het land uit. Su is geen bewaarplaats van schurken of beter gezegd ...LOCK THEM UP. Gewoon een domme-bende als zij niet weten hoe het hoort....moeten zij zware straffen krijgen...jhe du ma no sabi fa....dan wie abi fu lus yu.
 4. Pitbull
  Valt me tegen dat die Turken zich hebben laten verassen door een stelltjes Suris, hoop dat die Turken als nog de rekening gaan verevenen!!!
 5. Get a life
  Pitbull doet alsof die Turken zo zielig zijn nu er toevallig een van hen is komen te overlijden. Volgens het krantenartikel lijkt het erop dat beide partijen hebben geschoten. Het zijn volgens mij allemaal geen lekkere jongens. Ja, je kunt pech hebben als jij in dit milieu verkeert.