zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieKorps Politie Suriname heeft veel aan Utrecht

Korps Politie Suriname heeft veel aan Utrecht

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO/WANICA, 25 okt – Het Korps Politie Suriname, KPS, hecht grote waarde aan de samenwerking met de Politie Utrecht. De verbeteringen die de afgelopen vier jaar zijn doorgevoerd in de dienstverlening worden voor een belangrijk deel toegeschreven aan die samenwerking.

Met name het district Wanica is er goed vanaf gekomen. Politiefunctionarissen zijn onder meer getraind in het verlenen van professionele slachtofferhulp. Ook is gewerkt aan professionalisering van de jeugd- en zedenpolitie en aanpak van huiselijk geweld. “We zijn tevreden over het resultaat van deze samenwerking”, zegt Stoffel Heijsman, korpschef van Utrecht, tegenover de Ware Tijd.

In de afgelopen vier jaar zijn ook vier politieposten gerenoveerd en beter toegerust op dienstverlening. Ook is het jeugddoorgangshuis Opa Doeli opgezet, waar jonge delinquenten beter voorbereid zullen worden op terugkeer naar de samenleving. De justitiële samenwerking met Nederland voorziet in het ‘adopteren’ van Surinaamse politiegewesten door de verscheidene korpsen in Nederland.

opening
Fernandes Express
BODO Party

3 REACTIES
 1. goedzo er zijn tijden geweest waar niemand iets moest hebben van die narco staat in wording onderleiding van D.B nu wil iedereen zaken met ons doen zo hoord het met vallen en opstaan kom je er wel suriname en als iedereen weer vertrouwen in heeft en schouders eronder komen we er wel god bless mijn geliefde suriname


  Maak melding
 2. blablabla slaafse-DU,jeemig echt een zielig figuur ben je.Je blijft maar typen dat Bouta de cokehandel beheerde.Volgens mij ben je geen Surinamer,als jij die aap Brunswijk buiten schot houdt tjssssssssssss.Maar rja, ik weet haast zeker dat jij rotzooi aan de mensen verkocht in de revo tijd,vandaar je haat tjsssss ga hulp zoeken whawhawhawha, anders kan het te laat zijn.

  Suriname onafhankelijk? THE HELL NO.
  Alles is slavenhouder Nederland wat de klok slaat daar in Suriname,ik smeek om een geweldloze coup van jonge en dynamische mensen,om Suriname onder deze juk te halen.
  WHEN WILL BE THE DAY.


  Maak melding
 3. Waarom altijd maar afgeven op Nederland mensen?
  Wat hebben onze mensen in SME gedaan ( na de onafhankelijkheid met de 3,5 miljard nf toen?)
  Waarom moest er een coup komen? Tja, waren de oude politici niet debet aan de toenmalige coup?
  En nu de 3,5 miljard op is(..) en velen rijk geworden zijn over de hoofden van het volk, willen nieuwe vrienden aan de Noordzee ons komen helpen, omdat wijzelf alles stuk maken wat de ander opbouwt.
  Mensen, houden jullie een keertje op met deze onzin , en laten wij vooruit kijken. De wereld is kleiner geworden en hebben wij nu alle vrienden nodig die willen helpen.
  Laten wij eens en voor altijd die nationalistische ONZIN overboord zetten en de handen in elkaar slaan.
  Suriname heeft leiders nodig met VISIE en een MISSIE.
  Tot nu toe wordt ons land geleid door sjoemelaars.
  Dus KPS: maak flink gebruik van de know-how van Nederland; wat mij betreft mag SME ook TAIWAN uitnodigen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES